NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5447
21.1.19 19:42

a v Natalu jsem nic neřekla,že jdu pryč…po tom druhém pokusu jsem se s dr domluvila,že se ozveme až budem chtít zkoušet dál,že si necháme léto volný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
21.1.19 19:43

@Channelka to ti nevím,asi ani ne za měsíc… A kdyby tě objednali a byla bys třeba zrovna po menses,tak ti může udělat utz jak to v tobě vypada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.1.19 19:51
@Channelka píše:
@Žaneta28 a na náměstí se jmenuje klinika jak? Děkuji za odpověď…

Ahoj, posílám odkaz na jejich stránky:
https://www.ivf-institut.cz/cs-cz/zentren/(cz)pilsen.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.1.19 19:56

@Žaneta28 Moc děkuji…😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 14:31

Ahoj holky.
My diky Natalartu mame dve zdrave holcicky a jsme jim za to ohromne vdecni.
Je to o vzajemne spolupraci, duvere a psychice.
Pokud nemate v nich duveru tak nema cenu ani neco zkouset. Psychika vam bere silu a telo nepracuje jak by melo. Clovek msi do toho jit presvedcen, ze to chce a ze lekarum veri.
50% neuspechu i uspechu tvori psychika. Musite byt jako par uplne v pohode.
My s nimi nemeli nikdy problem.
Prvni dcera se zadarila na 4 pokzs IVF-ICSI pred tim jsme zkouseli jeste 5× IUI a druha dcera se zadarila na treti pokzs IUI. Nenutili nas hned do IVF dali nam i memu telu sanci. A i presto, ze vysledek spermiogramu byl AZO tak nam IUI vyslo. Prvni dcera je Rokyťátko druha Švábčátko.
Obe donosene porodni váhy 3600gr 52cm druha 2970gr 50cm. Obe narozene sekci - duvod nepomer panve a hlavicky.

Vsem Vsm drzim palecky.

• Citovat
  • Upravit
10
23.1.19 16:42
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
My diky Natalartu mame dve zdrave holcicky a jsme jim za to ohromne vdecni.
Je to o vzajemne spolupraci, duvere a psychice.
Pokud nemate v nich duveru tak nema cenu ani neco zkouset. Psychika vam bere silu a telo nepracuje jak by melo. Clovek msi do toho jit presvedcen, ze to chce a ze lekarum veri.
50% neuspechu i uspechu tvori psychika. Musite byt jako par uplne v pohode.
My s nimi nemeli nikdy problem.
Prvni dcera se zadarila na 4 pokzs IVF-ICSI pred tim jsme zkouseli jeste 5× IUI a druha dcera se zadarila na treti pokzs IUI. Nenutili nas hned do IVF dali nam i memu telu sanci. A i presto, ze vysledek spermiogramu byl AZO tak nam IUI vyslo. Prvni dcera je Rokyťátko druha Švábčátko.
Obe donosene porodni váhy 3600gr 52cm druha 2970gr 50cm. Obe narozene sekci - duvod nepomer panve a hlavicky.Vsem Vsm drzim palecky.

Ahoj, musím říct, že jsme tam šli s tím, že jsme jim plně důvěřovali, psychicky jsme na to také byli připravení. Udělali jsme vše, co nám bylo doporučeno a také jsme si vše zaplatili, co nám doporučili. Nicméně výsledek žádný. Měli jsme špatný spermiogram, ale ne tak špatný jako ve Vašem případě a stejně nám řekli, že inseminace nepřipadá v úvahu, i když jsem ji chtěla zkusit. Dali jsme na doporučení lékaře (MUDr. Rokyty) a šli jsme do IVF. Věřím, že někdo byl spokojený a je vděčný, ale já bohužel k nim nepatřím.

Příspěvek upraven 23.01.19 v 20:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 16:47
@Žaneta28 píše:
Ahoj, musím říct, že jsme tam šli s tím, že jsme jim plně důvěřovali, psychicky jsme na to také byly připravení. Udělali jsme vše, co nám bylo doporučeno a také jsme si vše zaplatili, co nám doporučili. Nicméně výsledek žádný. Měli jsme špatný spermiogram, ale ne tak špatný jako ve Vašem případě a stejně nám řekli, že inseminace nepřipadá v úvahu, i když jsem ji chtěla zkusit. Dali jsme na doporučení lékaře (MUDr. Rokyty) a šli jsme do IVF. Věřím, že někdo byl spokojený a je vděčný, ale já bohužel k nim nepatřím.

No jasne chapu. Ten komu pomohli spokojeny je. Tomu komu ne, ten spokojeny neni.
Tak to v zivote chodi.

Je to vse tez o stesti a hlavne o nasem tele.

• Citovat
  • Upravit
5447
23.1.19 17:15

Já tam taky šla s pocitem,že se povede hned a plně jsme důvěřovali. Nevyšlo to,neva…dáme další pokus a povede se. A zase nic…tak ona ta důvěra už pak jde do kytek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
23.1.19 17:25

S náma je to trochu složitější musíme být t ve spolupráci s doktorem, který má paraplegiky na starost a spolupracuje jen s určitým centrem. Už jsme u něj objednaný a uvidíme co on nám poradí a řekne. Doufám tedy v něco kladného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 17:30

@sonci82 vsak i u nas se nezadarilo na poprve… Az po ctyrech a na 4 pokus.. ale nikdy nas nenapadlo jit jinam

• Citovat
  • Upravit
10
23.1.19 21:02
@sonci82 píše:
@Channelka

Srpen 2014 - vysazení antikoncepce…
listopad 2016 - manžel podstoupil první spermiogram se špatným výsledkem. Na 3mesice nasazený vitamíny

2017

Březen 2017 - kontrolní spermio s nepatrným zlepsenim a jsme predany do CAR. Navíc manželovi zjištěna mutace na CF.
Duben 2017 - 1. návštěva CAR,vyšetření a jsem poslána rovnou na genetiku,ohledně CF u manžela. Až budou výsledky,mužem jít dál.
Květen/červen 2017 - výsledky z genetiky v pořádku,jupiiii a jde se dál.
Konec června 2017 nasazený ATB pro nás oba..
28.7.2017- první IUI… nic…spermiogram na prd,víc jich zkoušet nebudeme
2.10.2017 - utz a jdu domů s Gonalem a budu čekat až se dostaví MS
10.10.2017 - konečně MS dorazila
11.10.2017 - začínám si píchat Gonal
21.10.2017 - odběr vajíček - odebráno 5 zralých vajíček…oplodnilo se 1
24.10.2017 - ET 3denniho embrya..snad je to ten nejsilnější jedinec 🙂 .....a budem čekat a modlit se
7.11. - krev negativní…brrr a jedem dál

2018

3.1. nás čeká imunologické vyšetření - vyšlo celkem ok,já v pořádku a manžel klasika…
23.3. - začínáme dlouhý protokol - píchám si Decapeptyl a budu čekat na MS
6.4. - kontrola v CARu…
7.4. - začínám pripichavat Gonal + Luveris…
12.4. - kontrola - foliky rostou,zatím jich je cca 8-10…, Další KO v úterý 17.4. Předběžně to vypadá na odběr 19.,20.4.
20.4. - OPU - získáno 8-9 vajíček..
21.4. - 6 embryjek
22.4. - stále jich drží 6
25.4. - ET - zbylo jen 1 embryo,je ve mě a do mrazáku opět nic :(
7.5. - krev - těhotenství se bohužel opět nekoná :(
Uvidíme,co bude dál…uvažujeme nad změnou CAR

V červnu jsme navštívili nový CAR a začala jsem brát Clostik,že zkusíme IUI. Jen mi umřela babička a IUI vyšlo na pohřeb,takže jsem domů dostala injekci Ovitrelle a snažit se doma. Bez výsledku.

Červenec - odletěli jsme na 12 dní na last minute na Zakynthos - odreagovat se a načerpat nové síly

15.8. - opět návštěva CARu a domluva na IVF,takže 3.9. si jdu vyfasovat injekce a začneme dlouhý protokol a pichat Decapeptyl

3.9. dneska začínám pichat Decapeptyl

18.9. začínám připichovat Gonal s Luverisem

27.9. kontrola a ještě 2 dny pichat Eigenorm a v sobotu píchnout Ovitrelle a 1.10. bude odběr

1.10. odběr vajíček - 22 oocytů
2.10. telefon z CARu - z 22 jich bylo 16 zralých a 13 oplodněno 😎 ET bude v sobotu 6.10.

6.10. ET 2× blastocysta a budeme věřit

8.10. a máme 3 mrazacky 😍

16.10. - 10.den po ET a první pozitivní test

a 2.11. nás čeká první utz

2.11. utz - chytla se OBĚ embrya

Ahoj, dlouhý protokol znamenal v tomto případě utlumení vlastních hormonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
10.2.19 11:32

Tak dnes je to presne rok co jsme si sli do Natalu pro naseho broucka a ve stredu mu bylo uz ctvrt roku :) leti to strasne, uz to nenj to malinkate miminko, ale zase je s nim uz vice srandy.

Holky a jak se mate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.2.19 11:09

Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla. Tohle je naše Karolínka taky z Natu. V sobotu jí byly čtyři měsíce. Hrozně to utíká. Povedla se na druhý pokus. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
13.2.19 15:30

Ahoj holky, nám už je skoro rok a půl :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
13.2.19 15:51

Ahoj holky hodně zdravíčka dětičkám. Je krásné to číst věřím že i nám se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí