Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Margit. Tomanova
super,tak snad dojde včas
Mně se vždy naschvál tak o dva,tři dny zpozdila ![]()
@sonci82 Ahojky, tak samozřejmě už mám taky 1 den zpoždění
už se mi o tom v noci i zdálo
tak uvidím dneska jestli dorazí
@sonci82 sobota neděle jsem jen maličko špinila, ale teď už to začíná
tak jsem rovnou volala a v sobotu jdu na kontrolní UTZ, zítra první Gonal. Naštěstí mi to bude vždy večer píchat manžel ![]()
@Margit. Tomanova to máš dobrý…já musela sama,manžel zdrhal vedle ![]()
@sonci82 manžel je v tomhle fakt dobrej
normálně nám doma očkuje kočky a psa (vždycky si dojdeme jen pro vakcíny k veterináři) , tak mě píchne ani nemrkne ![]()
Tak to tu pročítám a i já děkuji za informace ja už si píchám několik dní a už nervy pracuji, v březnu jdu naodber. Spíš se bojím aby manželovi se povedlo něco odebrat, bohužel jde na MESA a TESA tak tam semnou nebude ani si pro mě nepřijede. Dali sice dost procent ale i tak
. Věřím že se povede nebo aleapon se snažím myslet pozitivně kvůli němu i když no znáte to.
@Margit. Tomanova tak jak jsi na tom? Už jsi byla na kontrole,jak ti to tam roste?
@sonci82 Ahoj, jsi hodná, že sis vzpomněla
představ si, minulé pondělí jsem myslela, že už to začíná a ono to to bylo jen vetší špinění…přitom to nikdy nemívám.. byla jsem z toho hotová…našla jsem si na netu, že na přivolání MS je dobré si dát skleničku červeného a horkou vanu, tak jsem to udělala a ve středu ráno přišla
takže 4 dny špinení
volala jsem na kliniku a nakonec jsem měla začít píchat až 3 den, takže v pátek… na kontrolu jdu až zítra tak uvidíme…
Ahoj holky, zitra jdu pro plan na ivf, muzete mi rict jak to tam aktualne chodi?? Kdy co budeme platit? Vse na konci nebo postupne? A kolik vas ivf stalo v natu? Vcetne leku, odberu i transferu? Moc diky
![]()
@Safrik Ahoj
já tam taky jdu dneska
ale už na první UTZ při stimulaci. Zatím jsem platila 1400Kč za první péro s Gonalem, dnes mi dají zřejmě asi jednou takže dalších 1400kč + plus mi pan to doktor vyčíslil na ca dalších 20-25 000kč (prodloužená kultivace, asistovaný hatching, ebryoglue, mražení) to je myslím asi všechno… Ale sama nevím kolik to přesně bude
držím palce ![]()
@Safrik ahojky, jojo léky platíš hned,jak píše @Margit. Tomanova …taky záleží co vše za léky dostanes. Já při prvním pokusu ke Gonalu ještě píchala Luveris,nebo co to bylo.
A pak vím,že jsme platili až po transferu. Že se vědělo,co všechno jsme v tom bylo. My měli ICSI 7tis. Transfer třetí den,takže se to zaplatilo ten třetí den. U druhého jsme měli ICSI + Asistovaný Hatching 3tis + prodlouženou kultivaci 3tis,a na zamrazeni nic nebylo,takže jsme to platili ten 5.den transferu. Nevím,jak je to pak s mražením.
@Margit. Tomanova tak to si mrcha s tebou pohrala
Tak hlavně,když už pichas ![]()
Já jdu ve čtvrtek na kontrolu,už jsem 25.tyden,mazec jak to utíká. Takže holky věřte v dobré konce ![]()
@sonci82 to je moc dobře, že všechno probíhá v pořádku
kdy máš termín porodu? a kdy se vlastně ví, jestli to bude holčička nebo kluk? ![]()