NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2776
23.2.19 10:59

@sonci82 cekam MS každým dnes tak pak začnu s tím gonalem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
23.2.19 11:27

@Margit. Tomanova :palec: super,tak snad dojde včas :) Mně se vždy naschvál tak o dva,tři dny zpozdila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
25.2.19 06:32

@sonci82 Ahojky, tak samozřejmě už mám taky 1 den zpoždění :-D už se mi o tom v noci i zdálo :-D tak uvidím dneska jestli dorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
25.2.19 10:33

@Margit. Tomanova klasika :lol: tak ať moc nemešká mrcha jedná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
25.2.19 10:36

@sonci82 sobota neděle jsem jen maličko špinila, ale teď už to začíná :-) tak jsem rovnou volala a v sobotu jdu na kontrolní UTZ, zítra první Gonal. Naštěstí mi to bude vždy večer píchat manžel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
25.2.19 10:40

@Margit. Tomanova to máš dobrý…já musela sama,manžel zdrhal vedle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
25.2.19 10:46

@sonci82 manžel je v tomhle fakt dobrej :-) normálně nám doma očkuje kočky a psa (vždycky si dojdeme jen pro vakcíny k veterináři) , tak mě píchne ani nemrkne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
26.2.19 17:56

Tak to tu pročítám a i já děkuji za informace ja už si píchám několik dní a už nervy pracuji, v březnu jdu naodber. Spíš se bojím aby manželovi se povedlo něco odebrat, bohužel jde na MESA a TESA tak tam semnou nebude ani si pro mě nepřijede. Dali sice dost procent ale i tak :(. Věřím že se povede nebo aleapon se snažím myslet pozitivně kvůli němu i když no znáte to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
4.3.19 09:42

@Margit. Tomanova tak jak jsi na tom? Už jsi byla na kontrole,jak ti to tam roste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
4.3.19 09:57

@sonci82 Ahoj, jsi hodná, že sis vzpomněla :-) představ si, minulé pondělí jsem myslela, že už to začíná a ono to to bylo jen vetší špinění…přitom to nikdy nemívám.. byla jsem z toho hotová…našla jsem si na netu, že na přivolání MS je dobré si dát skleničku červeného a horkou vanu, tak jsem to udělala a ve středu ráno přišla :-) takže 4 dny špinení :zed: volala jsem na kliniku a nakonec jsem měla začít píchat až 3 den, takže v pátek… na kontrolu jdu až zítra tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
4.3.19 22:52

Prosim o radu

Ahoj holky, zitra jdu pro plan na ivf, muzete mi rict jak to tam aktualne chodi?? Kdy co budeme platit? Vse na konci nebo postupne? A kolik vas ivf stalo v natu? Vcetne leku, odberu i transferu? Moc diky :potlesk: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
5.3.19 06:01

@Safrik Ahoj :mavam: já tam taky jdu dneska :-) ale už na první UTZ při stimulaci. Zatím jsem platila 1400Kč za první péro s Gonalem, dnes mi dají zřejmě asi jednou takže dalších 1400kč + plus mi pan to doktor vyčíslil na ca dalších 20-25 000kč (prodloužená kultivace, asistovaný hatching, ebryoglue, mražení) to je myslím asi všechno… Ale sama nevím kolik to přesně bude :nevim: držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
5.3.19 07:53

@Safrik ahojky, jojo léky platíš hned,jak píše @Margit. Tomanova …taky záleží co vše za léky dostanes. Já při prvním pokusu ke Gonalu ještě píchala Luveris,nebo co to bylo.
A pak vím,že jsme platili až po transferu. Že se vědělo,co všechno jsme v tom bylo. My měli ICSI 7tis. Transfer třetí den,takže se to zaplatilo ten třetí den. U druhého jsme měli ICSI + Asistovaný Hatching 3tis + prodlouženou kultivaci 3tis,a na zamrazeni nic nebylo,takže jsme to platili ten 5.den transferu. Nevím,jak je to pak s mražením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
5.3.19 07:54

@Margit. Tomanova tak to si mrcha s tebou pohrala :lol: Tak hlavně,když už pichas ;)

Já jdu ve čtvrtek na kontrolu,už jsem 25.tyden,mazec jak to utíká. Takže holky věřte v dobré konce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
5.3.19 08:31

@sonci82 to je moc dobře, že všechno probíhá v pořádku :-) kdy máš termín porodu? a kdy se vlastně ví, jestli to bude holčička nebo kluk? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí