Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jiřinkka ono je to vždy lepší o víkendu, neboť to je chlap celý den doma a nemám čas na přemýšlení
… posledním můj dotaz tady, zda zvýšené dávky Gynprodylu lze brát bez Clexane mluví za vše
… prostě mi hrabe a to je teprve začátek. Utěšuji se, že to snad mají všechny budoucí maminky stejné…
Je to boj, ale věřím, že se tady miminka dočkáme všichni, neboť celkové statistiky IVF jsou dobré… jen to někdy nejde na poprvé.
Moc vás holky všechny obdivuji… zvládáte to skvěle
![]()
@Aniga ja sem teda brala utrogestan a clexane do 12.tydne, ale muze to byt u kazdeho jine. nevim. hlavne se nestresuj
@Jiřinkka mne právě trochu znejistilo, že mi ten clexane vysadili. Prý to je vše ok… tak snad vědí, proč to dělají. Jsem se na to ptala ještě jednou a Dr. Švábek říkal, že prý už není potřeba, přitom preventivně jej většinou dávají… prostě jim budu věřit. Zase si říkám, že jsem si píchala jen ten 0,2 tak to snad nebude až taková změna
@Aniga Už nebereš velké dávky hormonu tak clexan nepotřebuješ but ráda. Já ho píchala 3 měsíce a pak před porodem, ale já prodělala trombozu, tak mě jistili. Holka a že přemejšlíš, to jsme dělali všichni. Je to vymodlené těhotěnství, tak se člověk víc bojí. Mě prsa boleli strašně a pak to najednou ze dne na den přešlo. A podbřišek mě bolel a zvracela jsem jen 7 týdnů. Každej to snáší jinak. Ale stojí to za to. Malýmu je 6 měsíců a vypadá na rok. Je s nim už sranda. Je to to největší štěstí co mám ![]()
@Lena45 já vím, že blbnu ![]()
Se to změniło ze dne na den, co mi potvrdili, že se povedlo.
Dříve jsem tohle vůbec neřešila a najednou… ani nepiji kávu a to mám povolenou jednu za den
a takovou chuť mám na kofolu a taky se ji nedotknu, přitom malinko bych určitě mohla
…
Tak to máš pěkně veliký poklad doma
, když tipují na rok a je mu teprve půl ![]()
Ono to matařství s námi zacloumá… najednou mimísek je na prvním místě.
Já na začátku jsem byla jasně rozhodnutá, že pokud se nepovede inseminace, že do IVF nejdu a najednou šup a vše je za mnou a jsem moc šťastná ![]()
@Aniga Chtěla jsem sem dát fotku, ale nechce se nahrát ani do fotoalba. Malej má 74 cm a 9,20kg, což v půl roce je dost.
@Lena45 Je pěkně velký
, byl větší už při narození nebo pak tak narostl?
@Aniga Když se narodil měl 3,830kg a 51cm a roste jako blázen. Bude velkej po tátovi.
@Lena45 ty jo, ten je poradnej. koukala sem malej mel 68cm a 7550g.kdyz se narodil tak mel 52cm a 4150g.ted mu byli dva roky a ma 12500g a bohuzel ho nezmerim. nenecha se ![]()
@Jiřinkka Je to čára dlouhá a jídlo od malinka neflakal. Ale co hlavně že je spokojenej a zdravej. Tak už mi jdou ty fotky tak tady ho máte.
@Lena45 Je boží
a máš pravdu, vypadá mnohem starší než je… ale jak říkáš, že velký je po tatínkovi..tak tatínek je určitě moc pyšný
… už se taky moc těším na ten můj uzlíček… v pondělí už měl 1,2 cm x 0,7 cm… ![]()
Ahoj holky, prosim můžete mi poradit? 4ledna jsem byla na revizi dělohy v 8tt zamlkle tehotenstvi ( ivf)
v Nataraltu mi rekli, že se nám objednat po 3 mesich. Akorat nevím jesli jako po 3 mesicich nebo menstruacich. Děkuji moc za odpoved ![]()
@Kacka Koci Podle mne po 3 mesicich a s doktorem pak cyklus proberes ![]()
@Kacka Koci my sme sli po 4 mesicich a 3 menstruacich. mohli sme o mesic driv, ale byli vanoce, tak sme to nechali