NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1888
28.2.17 10:29

@Kacka Koci ahoj, loni jsem si prošla tím samým, musí proběhnout 3 menstruace a pak můžeš na další stimulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
1.3.17 07:29

@koblizeq
Dekuji moc, menstruace jedna za mnou a další predemnou. Vůbec netuším jak to bude pak probíhat. Mám zamrazene jedno vajcko a nevím jesli by nebylo lepší zavest 2 aby byla větší šance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
1.3.17 08:02

@Kacka Koci Jsem někde četla, že pokud se zavedou dvě embrya, tak šance se prý zvýší jen o 5 procent. Většinou to je tak, že se uchytí obě nebo ani jedno- to alespoň tvrdí statistika… i když tady už psaly holky, co měly zavedené dvě a chytlo se jedno.
Ale když máš zamraženo jen jedno, tak asi stejně není jiná varianta, než tam dát jedno… nebo by jsi pře tím šla na další stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
1.3.17 15:33

Tak holky jak se mate? Co novyho? Ja od zitra zacinam pripravu na Ket s eatrofemem :poblion: :mrgreen: 14 jedu na utz a ajsem zvedava kdo bude mit pres vikend sluzbu, protoze by to tak vychazelo.. :zed: jinak mi mrska dva dni meskala, ale to je asi celkom v cajku po ty stimulaci.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
1.3.17 16:29

@romik0013 tak budu držet palečky, aby ket vyšel :) my zobeme léky a vitamíny, co nám dali na imunologii. A řekla sem si, že ty tři měsíce využiju, budu se věnovat sobě, sportovat a být hodně venku a snad to rychle uteče a hlavně ať nám vyjdou dobře výsledky. Ted mě skolila chřipka, tak sem zalezlá v posteli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
1.3.17 18:44

@koblizeq To vis, ze to utece :mavam: a dekuji  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.3.17 07:24

To právě nevim, radsi bych byla bez stimulace… Akorat si myslím ze počkám ještě chvíli. Tělo asi ještě není připravené jelikož po sexu vždy krvacim, ale přitom po 6neděli jsem byla na kontrole a vše ok. Tak nevim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
3.3.17 10:43

Ahoj holky, tak už jsem konečně taky objednaná na první návštěvu. Objednávají teď za měsíc. Jsem ráda že mi to muž konečně odsouhlasil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
3.3.17 11:05

@Hanka_S_V To je dobře :).. Přeji Ti, aby co nejdříve jste se dočkali vytouženéného mimi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
3.3.17 12:23

Ahoj děvčata, zeptám se Vás na přístup v Natalartu? Jaky pocity z toho máte? Ted jsem tam zacala chodit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
3.3.17 12:27

@Aniga diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
3.3.17 12:36

@Pear84 já jsem spokojená s dr švábkem a rokytou. Hlavně teda s rokytou mám velmi dobré zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
3.3.17 13:41

@Pavucinkaa tak dekuji ja jsem byla u dr. Bouše a taky dobrý a dr. Rokyta jeste lepší a milí… Jen tam mam problemy s nekterými sestrami. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
3.3.17 13:45

@Pear84 Od boušeho jsem utekla, je nesdílný a nepříjemný. Přišla jsem do caru vystrašená, zklamaná, zděšená, že to musíme řešit takto a on se choval naprosto nevhodně, hrozný :( s kterými? já jsem hodně spokojená hlavně s tou starou sestrou, hodně hubená, usměvavá, kolem padesátky, myslím že blondýnka. ta černovlasá hubená koza neuměla příteli nabrat krev, chudák z toho byl neštastnej. Tak se ji už taky bojím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
3.3.17 15:19

Bouse je takovy zarazeny ale jinak v pohode. Je takovy tichy. Jinak ze sester mi vadí nejvíce ta stará silnější myslím Blábolová nejvice kdyz s ni neco resim po tel. No a pak taková mladá hnedovlasa na krátko. Typla bych ji na 35let. :nevim: Ta mi prisla hrozne arogantní a kdyz jsem tam byla naposledy tak protivná a odsekavala mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí