NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1388
14.2.17 11:15

@romik0013 jo mela sem blastu a sem dnes 11.den.my sme se uz prave s doktorem bavili, ze kdyz tak udelame imuno. genetiku nam delali hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
14.2.17 11:21

@Jiřinkka to je rozumný, jestli půjdeš teď na krev, tak se můžeš pak hned s papírem z Natalartu objednat v přízemí na imunologii, sestra ti rovnou řekne jestli budete muset chvilku počkat a dá ti termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
14.2.17 11:43

@luciiin to je jasny, tak to taky planuji.chci cekat co nejkratsi dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
16.2.17 11:14

Holky, tak krev negativni.mrzi nas to, ale cekali sme to.za 6.tydnu deme na imuno a pak se vrhneme na ket. zivot de dal a my to nevzdame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
16.2.17 11:40

@Jiřinkka Taky mi to mrzí, ale jsi moc statečná, jak k tomu přistupuješ. Ať ti ta čekací doba na imuno co nejrychleji uteče a můžeš začít s dalším pokusem :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
16.2.17 12:03

@Jiřinkka Mrzí mě to, ale neboj příště už to vyjde :hug: imuno určit+ pomůže :),oni ti po vyšetření imuno, přímo nadiktují jak IVF má probíhat podle výsledků, včera jsem byla na výsledcích imunologie a nic zvláštního nezjistili, jen že manžel je má prostě pomalejší, takže už žádné IUI ale rovnou IVF a přesný postup mám ve zprávě jak mě mají dávkovat podle mých výsledků a připravoat na IVF a dle paní doktorky mám to IVF brát jako zkušební, potřebuje vědět jak zareaguji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
16.2.17 12:50

@Jiřinkka to uteče, budeme čekat spolu ;) a další ketík nám výjde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
16.2.17 16:33

@Ive88 Ja teda dost dobre nechapu, proc nektera centra posilaju na genetiku a imuno jeste prwd ivf a nektera ne..vzdyt kolikrat je to prvni ivf uplne zbytecne, kdyz se pak zisti problem, to jim jako prijde normalni riskovat rakovinu konskymi davkami hormonu, kdyz neni jiste, jestli neni problem v imunite? Mozno by tech ivf vyslo napoprve mnohem vic kdyby mneli k dispozici vsechna vysetreni..ale to by asi nevydelali tolik…v tom mne fakt sklamali :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
16.2.17 17:50

@Jiřinkka :( to mě mrzí, že to nevyšlo. Posílám hodně síly do dalšího snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
16.2.17 17:54

@Ive88 a kdy se na ivf chystáte? to vám také doporučili? my si jdeme pro výsledky imuno příští týden. Jsme napjatí, já trochu nervozní. Když by nám nic nenašli, tak bych právě chtěla jít do dalšího pokusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
16.2.17 20:25

@romik0013 Podle mě to dělají, prosě proto aby si vydělali, kdyby každého posílali hned na imuno a genetiku, tak by neměli určitě tolik pokusů o IVF, já jsem si řekla, že do IVF nepůjdu dokud nebudu mít všechny vyšetření :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
16.2.17 20:28

@koblizeq čekáme ještě na výsledky genetiky a až přijdou jdu do Natu a domluvím se kdy, takže počítám asi tak duben :)jen se s nimi chci domluvit, zda by šlo IVF na splátky, někdo už o tom psal, že to jde, vzhledem, že bydlíme v novém baráku, vše úspory šly do baráku :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.17 20:44

@Jiřinkka Jiri moc mi to mrzí doufala jsem ze ti vyjde. :,( nesmíme se vzdát. Snad brzy se na nás štěstí usměje. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
16.2.17 21:48

@Ive88 Tos udelala dobre :palec: Mnelo by to byt automaticky, vzdyt jde o penize, o zdravi, o psychiku..co se da delat, kdyztak pred druhym ivf si to urcite vyzadam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
17.2.17 08:10

@romik0013 a ty máš před sebou IVF? jen doufám, že to vyšetření bude k něčemu a pomůže a snad se zadaří na první pokus :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí