Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@romik0013 poslední jsem měla v úterý rano. Jak se nerozjede tak v pondělí si zajdu ke svému gyndari. ![]()
@Aniga držím palecky at se embryo zavrtá a v dalších testech uvidíš jen dálnice. ![]()
@Jířa-jiřka : také držím palečky… Jsem si myslela, že IVF je „tutovka“ a když tak procházím tady diskuze, tak je to taková malá loterie, zda to vyjde… šťastné ženy, kde to jde přirozeně ![]()
@Aniga dekuji a taky ti drzim palecky, aby se objevili dve carky.my mame z 1.ivf dvouleteho kluka ![]()
@luciiin Ja nic
Jdu az v patek na kontrolu, jestlu vubec budu ovulovat po ty stimulaci, tak uvidime
Kdyz si predstavim, ze mam jenom jeden pokus a pak zase nanovo, tak je mi blbe ![]()
@Jířa-jiřka Uz se ti rozjela mrcha? Ja ji mela pekne silnou a dlouhou ![]()
@romik0013 tak drzim palecky, aby byla ovulace a pak se embryjko uchytilo
Holky, jinak ja sem dneska 6.den po ket a zkusim zitra testnout, tak se pak ozvu jak sme dopadla. bricho porad pekne tlaci, tak je to snad dobre znameni
@Aniga taky dezim palce.ja pocitam i den ketu. jinak podle tebe sem 5.den.zkusim zitra a uvidime. testy mam, tak muzu zkouset ![]()
@romik0013 tak mrcha v sobotu mrcha dorazila, šli ze mě kusy
, teď už se to vrátilo do normálu, snad nebudu dlouho špinit.
@Jiřinkka @Aniga holky tak ať najdete dálnice, už je na čase aby (nejméně) jedna nás měla štěstíčko. ![]()
@romik0013 ovulka bude ![]()
@Jířa-jiřka dekuji.test dneska negativni, ale neprestavam doufat, ze za par dni tam budou dve carky.musi to vyjit
@Jířa-jiřka Děkuji
Holky snad se všechny dočkáme vytouženého výsledku.