Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@romik0013 ja myslim, ze se snima da domluvit, aby si zustala jeste doma.to nevim jestli ti udelaji ultrazvuk
@romik0013 ja myslim, ze se snima da domluvit, aby si zustala jeste doma.to nevim jestli ti udelaji ultrazvuk
@romik0013 to tedy jo, třeba odbivuji mojí švagrovou, ta je taková hrozně free a neměla ani jedno dítěte problém, myslím si, že ta psychika fakt dělá divy, jsem hrozněj cíťa a vše moc řeším
![]()
@Jiřinkka No,tak hadam aspon po menzese, ne? Nebo oni nekontrolujou jak to tam pi tom vsem vypada?
Jak som to dostala, tak jsem neskutecne nabrousena
Maji stesti, ze tam nejdu dneskaa
No mne by stacilo do stredy, pak mam volno az do pondeli pode smen ![]()
@Ive88 Nevim,asi zkusim kourit marihuanu
Treba taky budu free
Ja by jsem i byla free, kdyby jsem nemela 36 na krku ![]()
@romik0013 ja myslím že ti vezmou jen krev jestli je vše v pořádku.
Jednou jsem byla objednana ultrazvuk při menzes. Moc mi to nebylo páč když to mám tak teču. Rokyta ještě před vyšetřením se mi zeptal jestli ultr uděláme, na štěstí to nebylo tak hrozné.
Jinak já slabě spinim už aby se to rozjelo.
@Jířa-jiřka mne to boli i pri zavedeni tamponu
a je to dost divny, vkladat si tam prasek kdyz menstruuju, nevim k cemu se mam jeste cpat hormonama..no ja nemam psanou krev, ale test, coz taky nechapu
Takze nic? Ja sem spinila vcera a dneska se paradne rozjela svinka ![]()
@romik0013 teď jsem si vzpomněla, že je fakt zvláštní co ti říkal doktor, že ti mohla být zamrazená embria jen najednou, jaký k tomu mohl být asi důvod? Kolik budete vkládat pokud se podaří rozmrazit všechny tři?
@luciiin No my sme nad tim premyslely a jestli to nebude tim, ze ta kvalita nebyla nejlepsi, tak je dala spolu..zitra se na to zeptam..doufam, ze by je nemrazili, kdyby videli, ze jsou spatna
Byli sme rozhodnuty za kazdou cenu jedno, jedine, ze by treba dve meli fakt dobrou kvalitu a bylo by mi lito jedno vyhodit..ale hodne by jsem se bala, ze se chytnou obe dve ![]()
Ona neco rikala, ze se nevyvijela stejne, nebo nexo takovyho..sama jsem zitra zvedava..ta menstruace je fakt bolestiva ![]()
@romik0013 já se na to ptala… jako jestli je dobrá kvalita a Mudr. mi řekl, že mrazí jen kvalitní.
vím, že většinou mají holky v papírech ta různá označení A, B…, ale v Natalartu to neuvádí ![]()
@romik0013 ja mam treba zamrazena 1 a pak 2 dohromady a meli by byt stejne kvality. nektere mohou byt treba pomalejsi, ale i pres to sou dobra, tak je zamrazi. uvidis, me by to taky zajimalo. chtela sem se na to zeptat doktora a jak to u me byva sem na to zapomnela ![]()
@romik0013 úplně tě s věkem chápu. Být free moc nejde, když je člověku 35, snaží se už skoro 3 roky a nic. Moje švagrová je také free, kouří, rozvádí se, našla si jinýho chlapa a je těhotná…
jinak s neschopenkou se tam domluvíš v pohodě, já si to prosloužila v prosinci taky o týden, nedala bych práci psychicky…
Ahoj holky, občas vás tady sleduji, ale už jsem trochu mimo, tak mě neznáte.. i já jsem před časem měla dva mrazáčky, nikdo se mi nezeptal, jestli chci zmrazit po jednom nebo najednou. No a mě to v tom všem vůbec nenapadlo se zeptat. První IVF nevyšlo, pak jsem potřebovala od všeho odpočinout (před IVF jsme podstoupili ještě dvě IUI, před jsem otěhotněla přirozeně, ale mimoděložně, tak nemám jeden vejcovod) a odjeli jsme na dovču. Po dvou měsících od IVF jsme vkládali oba mrazáčky, jelikož byli zamražené najednou. Smířili jsme se případně i s dvojčaty. Při IVF vkládali 8 buněčné embryo, nechytlo se. Zamrazovali dvě. Při KET pak vkládali osmi a deseti buněčné embryo. Na kontrole krve jsem měla vysoké HCG, tak mi řekli, že se chytla obě. O dva týdny později, bylo jen jedno srdíčko. Dnes je malému osm měsíců a je to pořádný čert. No v době porodu mi bylo 38 pryč… Držte se, hodně sil vám přeji do všeho, co vás čeká a co se rozhodnete podstoupit. Je to strašně náročné, ale stojí to za to. Vydržte…
![]()
@Jiřinkka moc ti držím palečky při nadcházejícím KETu a aby se už mrazáček zavrtal a nepustil jako minule. Doufám, že teď už bude vše v pořádku a malej se místo traktoru dočká toho sourozence. ![]()