Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak holky, jak je? Ja sem 5 den po et a musim rict, ze ty bolesti jako pred menzes vubec neustali, v noci je to nejvuc..jeste k tomu dneska od svou jsem vzhuru, neco jsem snedla, priserne mi bylo zle, prujem, nastesti zvraceni jsem potlacila
Uz jsem to parkrat mela, kdyz mi neco nesedlo..ach jo..holky kolikaty den ste testovali, kdyz byla blasta? ![]()
@romik0013 ja bych chtěla zítra testovat budu 10den po ket a měla jsem pregnyl. Tak snad mrcha nedorazi. Měla jsem jen 6bun. embryo. Myslim ze holky s blastou už testovaly 6den a měli //. ![]()
@Jířa-jiřka Taky jsem testovala a bily jak snih
Ale je mi konecne lip aspon..jestli ho to moje blbe telo nevypudilo chudaka ![]()
Holky, tak dnesni kontrola dopadla dobre. folikul 17,5-18mm a sliznice okolo 8mm. v nedeli kontrola a koncem pristiho tydne ket.
@Jiřinkka Takze nebudes brat zadne prasky? Kdyz je to v prirozenym cyklu? A holky, plati se za Ket i kdyz by po rozmrazeni byli na prd? jen tak pri informaci ![]()
@romik0013 delaji mi ho v nativu.me vse funguje, tam bez leku, az pak utrogestan pred vlozenim. plati se az za vlozeni.kdyz by nevydrzelo, tak by se nemelo platit
@Jiřinkka Diky,tak to uz se tesis
Jestli se ty testy neumoudri, tak taky to budu chtit v nativu..ale az tak za dva cykly ![]()
@romik0013 jo uz se tesim az budu mit tu zmrzlinku u me a nepusti se ![]()
@romik0013 to doufam, ze se pekne zavrta a nebude chtit do ty zimy ![]()
@romik0013 vzdyt jsi strašnou chviličku po transferu, ještě to není ani týden, ne?
@Jířa-jiřka taky máš ještě krátkou dobu nebo ne? Neměla jsi přeci prodlouzenou kultivaci?