NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1990
22.1.17 20:26

@Jířa-jiřka No mne nastesti taky delal opu Rokyta, swm se ho i ptala, jestli mi to bude delat on, nevim, jak by sem reagovala, kdyby mi rekl, ze Svabek :pocitac: a trochu ma stve, ze tam nebyl i na et..a to jsem si rikala, jrn aby tam nebyl Svabek :mrgreen: No nic, schvalne, kdyby jsem tam sla a zrovna tam byl Rokyta, schvalne se ho zeptam, jestli mu prislo, ze to tam mam nakrivo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
22.1.17 20:27

@Jířa-jiřka Gynprodyl mi dali misto utrogestanu..asi ma vypadek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
23.1.17 08:16

Holky, ja si teda na svabka nemuzu stezovat. poprve mi vkladal zpatky embryo a mame vojtika.po druhe mi oboji delal bouse a taky super i se uchytilo, ale pak nevydrzelo.tam sem zvedava kdo mi bude vkladat tentokrat :D svabek mi popisoval kam toho malyho striknul a vse a bouse jen mate hotovo. kdybych nesmirovala ultrazvuk, tak nic nevim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
23.1.17 09:33

@Jiřinkka A vzdyt jo, mozna uz dopredu hledam pricinu, kdyby to nevyslo..jo, mne taky rekl, uz je tam a nebylo :mrgreen: ale chapu, ze se to stane..ja jen, ze se tam nemohl dostat, pritom rokyta a bouse to zvladli v pohode, takze u mne nakonec byl ET z celeho ivf nejbolestivejsi :mrgreen: holky, v noci jsem se vzbudila na bolest jak pri silne menstruaci, furt to docela boli, je to jenom druhy den od et, doufam, ze to tak brzy nedostanu :zed: i kdyz by jsem usetrila za test :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
23.1.17 09:38

@romik0013 to muze byt uhnizdovani.me taky bolelo bricho a menses neprisla :) tak drzim palce, aby ani tobe neprisla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
23.1.17 09:40

@Jiřinkka Bodaj by, furt chodim na wecko, jestli jsem to nedostala..kdyztak by sem se pak omluvila svabkovi, ze jsem ho hanila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
23.1.17 10:47

@romik0013 a co zbyla embria, jsou k zamrazeni? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
23.1.17 10:49

…já MS dostala, tak na Agolutin nemusím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.17 10:58

@Jiřinkka ty jdeš kdy vkládat embryjko, mám v hlavě že asi dnes! držím palečky.
Holky už to nesmíme dostat. :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
23.1.17 11:12

@luciiin Mam tam volat kolem pul 12,za chvilku tam cinknu, ale svabek rikal, ze spis ne, tak s tim moc nepocitam…skoda, ze nezamrazili adpon tu morulku uz driv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
23.1.17 11:13

@Jířa-jiřka Uz to jiste nedostaneme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
23.1.17 12:04

Holky, ja se picnu :mrgreen: Nakonec byli na zmrazeni vsechny tri blastocysty :palec: Akorat mi rikala, ze je museli zamrazit vsechny najedou, jak jsem byla prekvapena, tak jsem ani nepochopila proc, prej, ze kdyz nehake bylo 5 den, nejaky 6..tak to je stejne jedno, kdyz museli, tak museli, hlavne, ze mam kdyztak jeste sanci :dance: Vubec sem s nima nepocitala, sikulky mojee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
23.1.17 12:19

@Jířa-jiřka v patek du teprve na ultrazvuk a uvidi se, kdy bude ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
23.1.17 12:19

@romik0013 to je super zprava :palec: