Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jířa-jiřka No mne nastesti taky delal opu Rokyta, swm se ho i ptala, jestli mi to bude delat on, nevim, jak by sem reagovala, kdyby mi rekl, ze Svabek
a trochu ma stve, ze tam nebyl i na et..a to jsem si rikala, jrn aby tam nebyl Svabek
No nic, schvalne, kdyby jsem tam sla a zrovna tam byl Rokyta, schvalne se ho zeptam, jestli mu prislo, ze to tam mam nakrivo ![]()
@Jířa-jiřka Gynprodyl mi dali misto utrogestanu..asi ma vypadek ![]()
Holky, ja si teda na svabka nemuzu stezovat. poprve mi vkladal zpatky embryo a mame vojtika.po druhe mi oboji delal bouse a taky super i se uchytilo, ale pak nevydrzelo.tam sem zvedava kdo mi bude vkladat tentokrat
svabek mi popisoval kam toho malyho striknul a vse a bouse jen mate hotovo. kdybych nesmirovala ultrazvuk, tak nic nevim ![]()
@Jiřinkka A vzdyt jo, mozna uz dopredu hledam pricinu, kdyby to nevyslo..jo, mne taky rekl, uz je tam a nebylo
ale chapu, ze se to stane..ja jen, ze se tam nemohl dostat, pritom rokyta a bouse to zvladli v pohode, takze u mne nakonec byl ET z celeho ivf nejbolestivejsi
holky, v noci jsem se vzbudila na bolest jak pri silne menstruaci, furt to docela boli, je to jenom druhy den od et, doufam, ze to tak brzy nedostanu
i kdyz by jsem usetrila za test ![]()
@romik0013 to muze byt uhnizdovani.me taky bolelo bricho a menses neprisla
tak drzim palce, aby ani tobe neprisla ![]()
@Jiřinkka Bodaj by, furt chodim na wecko, jestli jsem to nedostala..kdyztak by sem se pak omluvila svabkovi, ze jsem ho hanila ![]()
@Jiřinkka ty jdeš kdy vkládat embryjko, mám v hlavě že asi dnes! držím palečky.
Holky už to nesmíme dostat.
.
@luciiin Mam tam volat kolem pul 12,za chvilku tam cinknu, ale svabek rikal, ze spis ne, tak s tim moc nepocitam…skoda, ze nezamrazili adpon tu morulku uz driv ![]()
Holky, ja se picnu
Nakonec byli na zmrazeni vsechny tri blastocysty
Akorat mi rikala, ze je museli zamrazit vsechny najedou, jak jsem byla prekvapena, tak jsem ani nepochopila proc, prej, ze kdyz nehake bylo 5 den, nejaky 6..tak to je stejne jedno, kdyz museli, tak museli, hlavne, ze mam kdyztak jeste sanci
Vubec sem s nima nepocitala, sikulky mojee ![]()
@Jířa-jiřka v patek du teprve na ultrazvuk a uvidi se, kdy bude ket