NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1990
20.1.17 10:37

@marskaj Dekuju,taky drzim :palec: Na pondeli..muzeme si pak holky udelat testy na stejno :mrgreen: Par dni hore dolu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.17 11:05

@romik0013 moc toho nemám za sebou :-). Pořád si říkám že by mohlo být hůř. :-) to ještě mám nemocná střeva, aby toho nebylo málo, ale ty už mám pár let bez nálezu :dance:. no pak neúspěšné 3iui, 1ek a snad se na mě usměje štěstí při ket. Romčo, ty máš už doma nějakého roubíře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
20.1.17 11:23

@Jířa-jiřka No ja taky jsem mela zdravotni problemy, ale nastesti tuk tuk, ale taky zatim vsechno ok…ne nemam..ja se na to dlouho necitila, mela jsem vztahy s mladsima muzi, nakolik vypadam o 10let mladsi, nez jsem, tak bohuzel starsi chlapy zajem moc nemeli :mrgreen:,teda ve 20jsem mela, ale tehdy jsem na deti nemela pomysleni :lol: Ja vlastne s detma do styku neprichazela vubec, takze materske pudy nikde :mrgreen: Vdala sem se ve 34,manzel o 5 let mladsi, a minuly rok sme to uz zacali resit, ale stalo mne to hodne usili manzelovi vysvetlit, ze je cas a ze to nemusi jit gak jednoduse..je hrozny optimista a vaechno bere, ze se musi podarit, o to vic bylo prekvapeni na spermiogramu :mrgreen: A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
20.1.17 11:25

Ja sem vlastne nikdy moc po diteti netouzila, ale kdyz vidim, ze posedni spoluzacky a kamaratky v mym veku rodi hak na pasu, tak chci zkusit vsechny moznosti, abych si to pak nevycitala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.17 11:54

@romik0013 já jsem ve vztahu v květnu to bude 10let (je mi 33, partnerovi 35) před před 7lety jsme si řekli že mimi necháme volný průběh. bylo divný že po roce bez ochrany nic, začala jsem počítat plodné dny, rok s rokem se sešel a začala jsem být nervní a přítel taky, že nám to nejde, před 2,5roku mi byla zjištěná ta endomrcha, rok jsem byla v přechodu a teď rok navštěvujeme centrum. Ten čas hrozně letí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.17 11:59

@romik0013 nejhorší pro mě bylo, když kamarádky vté době začaly být těhotné a mají děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
20.1.17 12:13

@Jířa-jiřka No cas leti neskutecne, mne je v breznu 36,takze mne cas fakt tlaci, vek na dite je pro mne maximum 37,vic ne, to ma srovnane..a s manzelem sme se domluvili maximalne 2× ivf, vic nebudu riskovat ze zdravotniho rizika..preci jenom priroda vi co dela a jestli mi deti nejsou souzene, tak je mit stejne nebudu :) moc doufam, ze to vyjde hned napoprvy, sem strasny nervak, vsechno prozivam hrozne moc a uz ted to cekani, jak se embryja vyvinou byl u mne na infarkt :mrgreen: 7 let, tak to respekt, to uz by sem asi byla rozvedena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
20.1.17 12:46

@romik0013 my sme od domazlic a dojizdime a je to docela v pohode.musi to jit, kdyz chceme mimco. poprve semnou jezdil manzel, ale ted je v jine praci a mji kecy, kdyz semnou ma jezdit.tak jezdim sama a malej byl vzdy u kamaradky a ted budou muset pomoc babicky.
My sme taky presli ze smetanky do natalartu a nemuzeme si stezovat. krasnej pristup a nemuzeme si vynachvalit.mame diky nim krasneho chlapecka a ted se budeme pokouset znovu o sourozence.tak ted to urcite vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
20.1.17 14:09

@Jiřinkka To je dobre, ze ma kdo pomoci :) vsem nam to vyjde, maserka mi rikala, ze tenhle rok je v nakym dobrym znameni a vsechno ma vychazet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
20.1.17 14:48

@romik0013 taky sem slysela, ze tenhle rok by mel byt dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
20.1.17 14:56
@romik0013 píše:
@Jiřinkka To je dobre, ze ma kdo pomoci :) vsem nam to vyjde, maserka mi rikala, ze tenhle rok je v nakym dobrym znameni a vsechno ma vychazet :srdce:

Tez jsem to slysela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
21.1.17 08:52

Jezis holky, sem toho Rokytu asi prechvalila, vubec mi nerekl, ze na transfer taky potrebuju kosili a prezuvky :cert: Takze sem tu v operacnim plasti :mrgreen: Nakonec mame jednu hezkou blastocystu, a ctyri ne moc dobry, asi nebude nic k zamrazeni :zed: Mam si zavolat v pondeli…ty morulke jsem verila, ze z ni bude blasta, ale co se da delat..stejne zadnyho mrazacka nebudu potrebovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
21.1.17 12:03

No holky, jabteda zadne teplo necitila, nemuzu mit nic v pohode..ja vedela, proc Svabka nechci :mrgreen: Samozrejmne opet se nemohl dostat pres delozni hrdlo, takze to tam nejak scvakol, no krv byla a pak kdyz mi ukazoval, ze uz tam je, tak emryologicka pri kontrole krici, nene, porad je tady, takze jeste jednou :zed: Nevim, jestli to delal na houby, nebo se mu ku mne proste nechtelo :mrgreen: Prej to bude kluk, kdyz uz tak zlobi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
21.1.17 12:31

@romik0013 co si pak o tom máme myslet, když dr. řekne už je tady a přitom neni :nevim: držim palce at se u tebe krásně zabydluje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
21.1.17 12:55

Dekuju :hug: On to tam jakoby stejne nevidi to embryo, jenom tu tekutinu, ale stejne jento zvlastni :mrgreen: Mne ale Svabek nikdy moc nesed :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí