NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1990
20.1.17 09:38

@marskaj fakt ne? Tak ti ja se optam zitra urcite, ale dneska uz vim, ze mam jednu blastu a jednu. morulku, tak z toho lze predpokladat, co bude zitra rano :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
20.1.17 09:39

@Jířa-jiřka a jak si prisla ba endometriozu? Ty se bojim jak cert krize :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
20.1.17 09:40

@romik0013
já to fakt nechápu. a mrzí mě to. fakt je to jak továrna na peníze. proto jsem se vetřela :) mezi vás abych zjistila jak to chodí v natalartu. jste hodné holky dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
20.1.17 09:41

@marskaj A kam chodis, do Natalu? Tak snad ti reknou co zavadi, nevo co zamrazujou, ne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
20.1.17 09:42

@romik0013
chodím do ČB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
20.1.17 09:43

@marskaj To mne mrzi, ze mas takovou zkusenost :hug: Tak se mrazacek chyti a pak uz nemusis nikam, neboj…odkad si? Omlouvam se za cestinu, ale jsem ze slovenska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
20.1.17 09:45

@romik0013
ale do Plzně jezdím na genetiku. akdyz jsem tam viděla jak se chovaj k pacientkám…trošku jinej přístup. ne že by v ČB sestry byly protivné, to ne, jsou milé, ale doktor je náladovej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
20.1.17 09:46

@romik0013
prosím tě v pohodě. bydlím v Budějkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
20.1.17 09:47

@romik0013
a právě co jsem četla tak sem přestoupilo spousta holek…a už chápu proč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
20.1.17 09:59

@marskaj Ja to nechapu :cert: Vzdyt podle toho jakej maj pristup, tak tam pribyvaji pacienti..k cemu to delaji potom? Stejne, kdyz nebudou mit poradny vysledky, chovani, tak jim budou pacientky ubyvat, tedkom uz je hodne moznosti..Natalart je skvely, vim, ze se nektete stezujou, ze maj malo mrazacku, nebo vzdy nedelaji PK, ve smetance delaji dlouhy protokoly, jenomze nejsou vhodny pro vsechny, ja mnela tady kratky a 17 vajuch,15pouzitelnych, oplodnilo se 9,zatim zustavaji 4,i kdyz dve zpomalili dneska..kazdopadne mame spatnou morfosku a mne je skoro 36,tak co by jsem chtela, ze :mrgreen: Neverim, ze ve smetance maji o tolik vic uspechu, znam holky, co presli ze smetanky do natu, ale chapu, ze to nekdo zkusi pro svuj klid…treba i ja by sem to udelala :nevim: Uvidim, jak to bude zitra na ET :lol: Kazdopadne ja jsem stastna, ze sme z manzelem primo z Plzne, je mi.moc lito holek, co musi dojizdet, neumim si to predstavit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
20.1.17 10:02

A hodne holek otehotnelo ze 4 bunecnyho, nebo z 8 bunecnyho a z blasty nic..takze nechapu ty nazory, ze kdyz to neni blasta, tak je to bez sance 8o to by jsem chtela vysvetlit od tech kvazi odborniku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
20.1.17 10:17

@romik0013
tak držím zítra palce, at ti to vyjde!!! a děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.17 10:21

@romik0013 cca rok jsem si stěžovala na ukrutnou bolest v podbřišku a při menzes jsem první dny trávila na záchodě :,(, měla jsem velkou cystu na vaječníku tak jsme se rozhodli s dr podstoupit laparku na odstranění cysty a rovnou se podívají do dutiny břišní. konečný verdikt byl endometrióza ve velkém rozsahu, co šlo odstranit- odstranili ale nedovolil mi hned otěhotnět. Byla jsem rok v umělém přechodu( brala jsem vissane) Při laborce mi zachránili vaječník a rovnou udělali průchodnost vejcovodů. je to pěkná mrcha ta endometrióza :?. Endocysty se mi stejnak udělali :?,každej ultrazvuk mi o ní Rokyta povídá :(.
@marskaj u nás na sále vždy přijde embryolog a řekne jaké máš kvalitu embrya, co je popřípadně k zamražení. Nemůžu si stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.17 10:27

@marskaj v pondělí budu držet palečky, :palec: dobře to dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
20.1.17 10:36

@Jířa-jiřka Jezisi 8o tolik mas toho za sebou :hug:

• načítám...