NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1990
31.1.17 10:49

Tak holky jsem doma :mrgreen: Rokyta mi napsal ukoncit pn po menzes, takze v patek :palec: Hcg sanozrejmne 0.48,takze nic, ale to mi byli jasny..jedu pristi patek 7.20na kontrolu a prej kdyz by byla ovulka a hezka sliznice, udela mi Ket v tomhle cyklu..ptala jsem se na ty embrya, a prej se to dela, kdyz je jedno dobry a ty ostatni nejsou uplne nejlepsi :nevim: oni se totiz vyvijeli dve trochu pomaleji, pak ten 6den to zase dobehli..tak snad aspon jedbo bude dobry :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
31.1.17 10:51

Manzel mi rikal, ze jim mam odkazat, at mi vrati aspon 12000,za to, ze se to nepovedlo :mrgreen: Prej co by chteli vic, dost vajec, spermii vybrali, sliznici jsi mnela dobrou, tak co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
31.1.17 13:54

@Hhrabenka dekuji moc.ted uz to traktor snad nebude :lol:.moc chceme aby to vyslo.ted sem musela resit neco s manzelovo sefem a sem docela mimo.ted se bojim, aby si na neho nezasedl a nevozil se po nem. :,( tak snad to vsechno dopadne dobre a bude se ve me krasne vyvijet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
31.1.17 14:11

@Jiřinkka Tak holky, treba se nam vsem podari KET :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.17 20:17

@Jiřinkka Jiři,držím palečky přeci aspoň někomu se to musí povést, :hug: @romik0013 tak já měla dokonce 0,1 hcg, věděla jsem že se to v krvi potvrdí, když včera TT jen jedna /.
Jsme objednaný na genetiku a imunologii než podstoupíme 2IVF.
Holky i když se mám to nepovedlo, tak pořád vám držím palečky :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.17 20:22

@Ive88 ahojky, prosím tě mohla bys mi napsat jak to probíhá na genetice a imunologii. Na genetiku nás objednali na další pátek, tak ať nejsem nervní. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
31.1.17 20:41

@Jířa-jiřka Nic to není, trosku rozebírají rodokmen a naberou vám oboum krev a udělají spermiogram a do třech týdnů mají přijít výsledky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.17 20:49

@Ive88 ty jsi byla hned objednaná na genetiku i na imunologii, nás objednali jen na genetiku a pak nás objednaj na imunologii? A ještě jedna otázečka až si měla výsledky z obou tak sis domluvila schůzku v Natalartu, nebo postupně s každým výsledkem si se domlouvala s carem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
31.1.17 21:07

@Jířa-jiřka dekuji.musi se to povest. verime v to.je mi lito, ze to nevyslo
Na genetice se ptaji na rodokmen a nemoci a vezmou vam krev.pak prijdou domu vysledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.17 21:17

@Jiřinkka děkuji, prosím tě a přijdou výsledky inkognito nebo tam bude veliký razítko genetika? Nepamatuješ si to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
31.1.17 21:24

@Jířa-jiřka Skoda,ze uz nemas mrazacky :,( tak treba na genetice nebo imunologii najdou pricinu a vyresi to :hug: Ach jo, ja by jsem to prala uplne vsem, co vubec musi projit jenom tim 1ivf..natoz dalsi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
31.1.17 21:36

@Jířa-jiřka nás objednali najednou a na výsledky čekáme a hned jak přijdou volám do Natalartu, ještě tedy jdeme za měsíc na konzultaci ohledně výsledku imunologie přímo na imunologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
1.2.17 07:18

@Jířa-jiřka ty jo, tak to nevim, jestli tam bylo nejaky razitko nebo ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
2.2.17 14:06

@Jiřinkka tik tak… :D už se ti to blíží, budu na tebe zítra myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
2.2.17 17:26

@luciiin dekuji. ja uz to taky odpocitavam. malyho sme odvezli k babicce a manzel sel na pivo, tak sem doma a poklizim.uz se na to malinkatou tecku tesim az ji uvidim. a svete div se, kdyz sme malyho oblikali a ja mu rikam, ze pojede k babi, ze mama musi zitra k doktoru, tak povida mama mimi 8o a byli sme jako opareny. jestli nas posloucha a dal si to dohromady nebi ja nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí