Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak holky jsem doma
Rokyta mi napsal ukoncit pn po menzes, takze v patek
Hcg sanozrejmne 0.48,takze nic, ale to mi byli jasny..jedu pristi patek 7.20na kontrolu a prej kdyz by byla ovulka a hezka sliznice, udela mi Ket v tomhle cyklu..ptala jsem se na ty embrya, a prej se to dela, kdyz je jedno dobry a ty ostatni nejsou uplne nejlepsi
oni se totiz vyvijeli dve trochu pomaleji, pak ten 6den to zase dobehli..tak snad aspon jedbo bude dobry ![]()
Manzel mi rikal, ze jim mam odkazat, at mi vrati aspon 12000,za to, ze se to nepovedlo
Prej co by chteli vic, dost vajec, spermii vybrali, sliznici jsi mnela dobrou, tak co ![]()
@Hhrabenka dekuji moc.ted uz to traktor snad nebude
.moc chceme aby to vyslo.ted sem musela resit neco s manzelovo sefem a sem docela mimo.ted se bojim, aby si na neho nezasedl a nevozil se po nem.
tak snad to vsechno dopadne dobre a bude se ve me krasne vyvijet
@Jiřinkka Jiři,držím palečky přeci aspoň někomu se to musí povést,
@romik0013 tak já měla dokonce 0,1 hcg, věděla jsem že se to v krvi potvrdí, když včera TT jen jedna /.
Jsme objednaný na genetiku a imunologii než podstoupíme 2IVF.
Holky i když se mám to nepovedlo, tak pořád vám držím palečky
![]()
@Ive88 ahojky, prosím tě mohla bys mi napsat jak to probíhá na genetice a imunologii. Na genetiku nás objednali na další pátek, tak ať nejsem nervní. ![]()
@Jířa-jiřka Nic to není, trosku rozebírají rodokmen a naberou vám oboum krev a udělají spermiogram a do třech týdnů mají přijít výsledky ![]()
@Ive88 ty jsi byla hned objednaná na genetiku i na imunologii, nás objednali jen na genetiku a pak nás objednaj na imunologii? A ještě jedna otázečka až si měla výsledky z obou tak sis domluvila schůzku v Natalartu, nebo postupně s každým výsledkem si se domlouvala s carem.
@Jířa-jiřka dekuji.musi se to povest. verime v to.je mi lito, ze to nevyslo
Na genetice se ptaji na rodokmen a nemoci a vezmou vam krev.pak prijdou domu vysledky
@Jiřinkka děkuji, prosím tě a přijdou výsledky inkognito nebo tam bude veliký razítko genetika? Nepamatuješ si to. ![]()
@Jířa-jiřka Skoda,ze uz nemas mrazacky
tak treba na genetice nebo imunologii najdou pricinu a vyresi to
Ach jo, ja by jsem to prala uplne vsem, co vubec musi projit jenom tim 1ivf..natoz dalsi ![]()
@Jířa-jiřka nás objednali najednou a na výsledky čekáme a hned jak přijdou volám do Natalartu, ještě tedy jdeme za měsíc na konzultaci ohledně výsledku imunologie přímo na imunologii
@Jířa-jiřka ty jo, tak to nevim, jestli tam bylo nejaky razitko nebo ne ![]()
@Jiřinkka tik tak…
už se ti to blíží, budu na tebe zítra myslet ![]()
@luciiin dekuji. ja uz to taky odpocitavam. malyho sme odvezli k babicce a manzel sel na pivo, tak sem doma a poklizim.uz se na to malinkatou tecku tesim az ji uvidim. a svete div se, kdyz sme malyho oblikali a ja mu rikam, ze pojede k babi, ze mama musi zitra k doktoru, tak povida mama mimi
a byli sme jako opareny. jestli nas posloucha a dal si to dohromady nebi ja nevim ![]()