Náušničky pro miminko

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
25.2.12 19:10
bubulina píše:
Buřtí, a to vám řekla dr., že máte nastřelenou naušnici protáčet a mazat framykoinem? nám právě výslovně říkala, nic s tím nedělat. Vůbec to nehnisá ani to nemá červené…

Ano, ano. Doktorka nám říkala, že namazat a lehce protočit, třeba nám to lehce mokvalo, tak se tím točením uvolnil ten špuntík mokvající. Taky jsem si myslela, že nám nic není, nebylo to červené a pak jsme jí na to jeden den prostě nemohla ani sáhnout… ted už je v pořádku, půo 6-ti týdnech jsem dala zlaté :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
25.2.12 19:41

Já chci práve nechat nastřelit malé hned v nemocnici a prý nejlepší je chirurgická ocel máte s tím nekdo zkušenosti?? A nebo jste všeci dávali zlaté…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
25.2.12 19:44
misphulin píše:
Já chci práve nechat nastřelit malé hned v nemocnici a prý nejlepší je chirurgická ocel máte s tím nekdo zkušenosti?? A nebo jste všeci dávali zlaté…?

u nas to hned v nemocnici nedelaji :roll: , ja osobne chci bile zlato ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
25.2.12 19:46
misphulin píše:

Pokud Vám budou naušnici nastřelovat, tak Vám nastřelí rovnou takové jejich zdravotní, většinou to bývají jen takové perličky. Až nejdřív po měsíci můžete dát naušničky svoje. Ale my jsme teda na tom byli až ve třech měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
25.2.12 19:49

No naše doktorka říkala, že nastřeluje plastové a nehnisá to a krásně se to hojí. Jinak za mě žluté zlato - jedna babička už se třepe, až je půjde koupit :srdce: … ale je to na každém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
25.2.12 20:06

tAKŽE NAUŠničky nemusím kupovat… Zatím.. mno já chci v porodnici abych si ji domu odvezla s naušničkama..A hlavne abych na to nemusela koukat…:-) lepší bude až se zeptám an porodopise ne:-)) Rodil tu nekdo v Teplicích ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
27.2.12 14:46

My jsme nastřelovali po 2.hexe, výměna doporučena za 6 týdnů. Jsou z chirurgické oceli a stálo to 500 celkem. Nechám si je i na 2. dítko, kdyby to byla holčička. Brečela strašně, ale jen chvilinku a 2.den už to ani neměla červené. Nehnisá to a nemáme s nimi dělat nic. Jsou moc pěkné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
27.2.12 19:58
viky23 píše:
my máme z bílého zlata…nastřelovací jsem kupovola při nastřelení za 200Kč

máme úplně stejné, jsou nádherné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miiiiisa
27.7.13 20:06

Ahoj chci se zeptat jak vaše holčičky snášely nastřelení naušniček?

• Citovat
  • Upravit
693
27.7.13 20:15

Měli jsme píchlé a v pohodě… :) nechala jsem raději píchnout a ve 2 měsících. Mazat framikoinem a čistit lihem. Snesla to dobře…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miiiiisa
27.7.13 20:23

A plakala potom? Mám strach aby mi malá neprobrečela dva dny

• Citovat
  • Upravit
693
27.7.13 20:31

Vůbec čekala jsem za dveřma…a jen při v pichu a pak už vůbec dostala sunar, do kočáru spinkat a to byla zima takže čepice. Netahala si nic a nechala si protáčet i čistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
27.7.13 20:43

Mám nachystané tyto náušničky z bílého zlata :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
27.7.13 20:44
@Cayse píše:
Mám nachystané tyto náušničky z bílého zlata :D

jsou nádherný… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
27.7.13 20:48

@sjuzn1 děkuji :-) původně byly stříbrné - nechala jsem předělat na bílé zlato. Jsou neotřelé a jednochuché a hlavně…na nikom jsem je neviděla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák