Náušničky pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
693
27.7.13 20:59

My máme po babičce…není nad klasiku takové ty pecičky moc nemusim…a jsou to ty nastřelené já nechala píchnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
29.7.13 13:29

Máme zlaté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzík_48
28.8.13 17:21

Holky dneska jsme byly nastřelovat náušničky, chci se zeptat, má se to kolem těch náušniček nějak umývat nebo vůbec nemočit?

• Citovat
  • Upravit
3352
28.8.13 17:27

Čistit kolem direk desinfekcí, vhodnou pro mimi, koupíš v lékárně, a pak povytahovat naušničky sem a tam v dirce, ale lehce, až nějaký ten den po nastřelení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.14 13:21

jaké náušnice pro 2-3letou ?

@viky23
@viky23 píše:
my máme z bílého zlata…nastřelovací jsem kupovola při nastřelení za 200Kč

Jéé, to jsou hezké náušničky, máte je pořád? a jak jste spokojené s tím zapínáním vepředu? já ted přemýšlím jak náušničky vyměnit dceři (3rok) místo nastřelovacích. má takové hezké pecičky, tak právě nevím, jesli jí dát znovu pecičky, i když tam se bojím toho zapínání, aby to neztratila, nebo nespolkla, a jak by se v tom spalo. já sama si už delší dobu na noc náučnice sundávám. a nebo klasické co se dělaly dřív, ale ty měly zapínání vzadu. ale ty mi přijdou takové větší jak má malá prtavý uši. tak nevím. a tohoto zapínání vepředu se bojím, nevím proč. nemám zkušenost.

poradí te někdo jaké jsou lepší? a můžu dát už jen stříbrné? od nastřelení jsme přes měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.6.14 13:30

@pampeliška189 dcerka má také naušničky se zapínáním vpředu a jsme spokojení :) Jen jsme je nechali ve zlatnictví zamknout, ať se nerozepnou a neztratí (jen víc ohnou ten háček). Druhá teď bude mít stejné zapínání, se spaním asi není problém. ;) Jinak si myslím, že stříbrné už by asi mohli být ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.14 13:34

@Charlie13 ok,díky. tak do nich asi půjdu. a jinak se hodně rozepínájí, když bychom je „nezamkli“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.6.14 13:39

@pampeliška189 prý jo, ale vyzkoušené to nemám, tak nemůžu soudit. ale bylo to hned, nasadili do ouška, kleštičkama zamkli a šli jsme. stálo to 20Kč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
23.6.14 13:52

@pampeliška189 uz mame jine, vetsi, tyhle se mi zdaly uz moc drobne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák