Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
My máme po babičce…není nad klasiku takové ty pecičky moc nemusim…a jsou to ty nastřelené já nechala píchnout…
Holky dneska jsme byly nastřelovat náušničky, chci se zeptat, má se to kolem těch náušniček nějak umývat nebo vůbec nemočit?
Čistit kolem direk desinfekcí, vhodnou pro mimi, koupíš v lékárně, a pak povytahovat naušničky sem a tam v dirce, ale lehce, až nějaký ten den po nastřelení.
@viky23 píše:
my máme z bílého zlata…nastřelovací jsem kupovola při nastřelení za 200Kč
Jéé, to jsou hezké náušničky, máte je pořád? a jak jste spokojené s tím zapínáním vepředu? já ted přemýšlím jak náušničky vyměnit dceři (3rok) místo nastřelovacích. má takové hezké pecičky, tak právě nevím, jesli jí dát znovu pecičky, i když tam se bojím toho zapínání, aby to neztratila, nebo nespolkla, a jak by se v tom spalo. já sama si už delší dobu na noc náučnice sundávám. a nebo klasické co se dělaly dřív, ale ty měly zapínání vzadu. ale ty mi přijdou takové větší jak má malá prtavý uši. tak nevím. a tohoto zapínání vepředu se bojím, nevím proč. nemám zkušenost.
poradí te někdo jaké jsou lepší? a můžu dát už jen stříbrné? od nastřelení jsme přes měsíc.
@pampeliška189 dcerka má také naušničky se zapínáním vpředu a jsme spokojení
Jen jsme je nechali ve zlatnictví zamknout, ať se nerozepnou a neztratí (jen víc ohnou ten háček). Druhá teď bude mít stejné zapínání, se spaním asi není problém.
Jinak si myslím, že stříbrné už by asi mohli být ![]()
@Charlie13 ok,díky. tak do nich asi půjdu. a jinak se hodně rozepínájí, když bychom je „nezamkli“?
@pampeliška189 prý jo, ale vyzkoušené to nemám, tak nemůžu soudit. ale bylo to hned, nasadili do ouška, kleštičkama zamkli a šli jsme. stálo to 20Kč ![]()
@pampeliška189 uz mame jine, vetsi, tyhle se mi zdaly uz moc drobne ![]()