Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Každopádně bych do práce šla, třeba to vyjde a ve zkušebce dítě neonemocní, navíc pokud s tebou budou spokojení, určitě s tebou hned neukončí pracovní poměr. Já na manžela taky nemůžu spoléhat, ale občas si volno vezme, ne paragraf, má větší plat, tak to by nám nevyšlo dobře. Já, když mám paragraf, jdu do práce o víkendu a dodělám co je třeba nebo večer přes týden. Já vycházím vstříc jim a oni mě. Záleží jakou máš práci, já se vracela do původní, kde už mě znali a dokonce mě přesvědčili se vrátit o 3 měsíce dříve, al byli prázdniny, tak jen na půl úvazku a mohla jsem si práci udělat kdy se to hodilo mě - samozřejmě v termínu. Každopádně, když chceš pracovat jdi do toho.
@adam75 ja ale v životopise mam ze jsem svobodna je to pod rodinnym stavem. tak asi jsem blba ale když jsem vypisovala zivotopis přes net taky to po me chtelo ![]()
@aledud tak ja se do sve puvodni práce vrátit nemuzu odstehovaÿ jsme se tak si musim najit něco abych to zvládala ale diky ![]()
@Katula1987 v životopise ale rodinný stav nemá co dělat a počet dětí už vůbec ne
doporučuju jako první nastudovat, jak se píše životopis a pak až řešit něco dalšího.