Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nestudi tě mokré plavky. Dle mého názoru je i menší riziko vzniku různých vaginálních problémů.
Je to tam takový nahatý…jaký by to asi bylo?
Nemusím řešit mokrý plavky, nějakej špek navíc, protože tam chodí lidi s jiným pohledem na tělo. Je to skvělý…
Párkrát jsem byla v pubertě. Bylo fajn bez plavek.Ted bych tam nevlezla ani za zlate prase
.Po dvou dětech vytahany břicho, kozy a strie
, není se čim chlubit ![]()
Největší výhodou je, že proti klasické pláži je tam obvykle poloprázdno. Akorát teda nahatý bedminton v podobě dvou přítomných mi dal hodně zabrat ![]()
Byla jsem jednou. Byl to tam samý důchodce, takže mě to moc nenadchlo
, jinak s nahotou problém nemam.
@Danulinka16 píše:
Párkrát jsem byla v pubertě. Bylo fajn bez plavek.Ted bych tam nevlezla ani za zlate prase![]()
.Po dvou dětech vytahany břicho, kozy a strie
, není se čim chlubit
@Jeseterka píše:
Byla jsem jednou. Byl to tam samý důchodce, takže mě to moc nenadchlo, jinak s nahotou problém nemam.
Ale tam se nechodí za účelem chlubení nebo naopak obdivování druhých ![]()
@blobfish Kdyby bylo co obdivovat, bylo by to fajn. Ale tohle bylo spíš
děsivé. Ale což, jednou budem taky starý
.
Já chodím pravidelně, nejraději s přítelem, když jsem sama, tak mám problém s otravnýma chlapama.
Ted nedávno minulou neděli - přítel dojel na kole až dýl a co dělal jeden chlap, to bylo na ránu pěstí, tak otravný seladon, strašný, strašný, strašný…
![]()
Já chodím ráda, jednak nemusím řešit jestli nemá někdo stejný plavky jak já a co hůř jestli v nich nevypadá líp
další věc je, že je tam obvykle absolutní klid což dokážu ocenit, taky si nemusím prevlejat spodní díl plavek.
@Klopotkova píše:
@free333 Máš holou frndu a co frndy jiných žen nechávají Tě chladnou?
Klopotková, ovládej se… ![]()
Já mám proužek a ostatní frndy mi jsou totálně ukradené…
![]()
@Klopotkova píše:
@free333 Máš holou frndu a co frndy jiných žen nechávají Tě chladnou?
Ty nikdy nezklameš!
![]()
Ahoj holky, byla jste nějaká nebo chodíte na nudapláže? A pokud ano, líbí se vám tam a jaké to je?