Název "charity", která odváží oděvy

6.9.16 06:34

Název "charity", která odváží oděvy

Ahoj, neví někdo název „charity“, která odváží oděvy? CCa dvakrát ročně k nám chodí do schránky letáček, že bude probíhat svoz oděvů pro „charitu“, kde se dávají označené pytle před dům a oni si to pak odvážejí. Párkrát jsem jim už oblečení darovala, bohužel jsem si zapomněla poznačit, jak se jmenují, teď jsem si je chtěla najít na internetu. Neví někdo název této organizace? Díky moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21600
6.9.16 07:03

U nas jsou kontejnery spolecnosti Potex. Jeste vidam diakonii boumov. Ale byim v praze, zde se to resi pres kontejnery, ne svozem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
6.9.16 07:12

U nás Diakonie Broumov (Královéhradecký kraj)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.16 07:56

Koutex (Koutecký s. r.o.). Bohužel jsem se setkala s tím, že pytle s oblečením se vozí jako hadry do AgroZZN, kde se po pytlích prodávají jako „hadry na čistění rukou“.

• Citovat
  • Upravit
36556
6.9.16 09:30
@Anonymní píše:
Koutex (Koutecký s. r.o.). Bohužel jsem se setkala s tím, že pytle s oblečením se vozí jako hadry do AgroZZN, kde se po pytlích prodávají jako „hadry na čistění rukou“.

Oni to většinou protřídí, ty lepší třeba prodávají do sekáčů. A ty horší, ale savé dá na hadry. Mně to nevadí, jde mi hlavně o to, aby se to využilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.9.16 09:31
@ivvet píše:
U nás Diakonie Broumov (Královéhradecký kraj)

Zrovna Diakonie Broumov zaměstnává lidi s mentálním postižením, bezdomovce atd. v těch třídírnách. Takže i v tom je ten charitativní rozměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
6.9.16 09:36

@Bábrdl taky tam pracují vězni, odsouzení a sedící ve věznici nedaleko…a zbytek je taky zaměstnaný v jejich krámcích, kde prodávají ještě použitelné věci. Já jim za to tleskám, že zaměstnají všemožně „nezaměstnatelné“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
6.9.16 09:48

Vím, že podobné věci dělá i Sue Ryder - nevím, jestli přímo u vás. My máme o dvě ulice pobočku Diakonie Broumov, takže u nás jasná volba - jiné organizace neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
6.9.16 11:58

Nebo se podívej, jestli nemáte v okolí charitní šatník
http://www.charita.cz/…ite/adresar/?…
doneseš tam oblečení a oni ho pak rozdávají nejen bezdomovcům, ale i třeba matkám v nouzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová