Revlon colorstay

269
5.9.16 18:45

Revlon colorstay

Co říkáte na tento makeup? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30556
5.9.16 19:07

Mam a jsem s nim spokojena jak s zadnym…dokonce jsem i perfektne trefila barvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
5.9.16 19:11

Já mám mastnou plet, vytzkoušela jsem na ní kde co, posledně Rimmel Lasting Finish, který je na mastnou doporučovaný a prd, stejně nedrží. Revlon Color Stay je můj poslední tip, ale trochu se bojím za něj vyhazovat peníze, protože by to mohlo dopadnout stejně. Pak už snad jen minerální pudry. Takže se háčkuju a těším se na zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
5.9.16 19:48

Já si pro něj jdu zítra, tak jsem na to zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
5.9.16 20:46

Tak já mám téměř bezproblémovou pleť, ale chtěla jsem něco co zakryje, bude držet a nebude vypadat jak maska…a tenhle mi prostě sedí, že ani nevypadá, že bych ho měla…fakt jsem spokojená, ale já ho tedy používám tak jednou měsíčně, jinak jedu v BB krémech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
5.9.16 20:54

Drží perfektně, ale občas mi způsobuje akné… resp. mám problém s odstínem 330 - odstín 300 mi to nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
5.9.16 20:57

Mám ten na suchou pleť a sedí mi. Musí se s ním dělat docela rychle a smrdí trochu jako barva nebo ředidlo, ale mně to nevadí a jinak je v pohodě. Hlavně jako jeden z mála má světlounký odstín se žlutým podtónem, který je v drogerce nesehnatelný. Kupovala jsem na aukru, ty ceny, za které se to prodává teď v drogeriích jsou přemrštěné.

• Citovat
  • Upravit
95
5.9.16 21:24

Taky doporučuju kouknout se spíš na netu, než v drogérce/parfumerii. Tam jsou ty ceny nadsazené. Za mě je dobrý, ale musí se s ním člověk naučit pracovat - tzn. odhadnout množství a pracovat rychle. Ale úplně efekt jako photoshop to nedělá a to nemám nijak moc problematickou pleť. :) Taky se mi osvědčila na zapracování taková ta houbička a lá beauty blender. Štětcem mi pořád na pleti tak nějak divně seděl a vypadalo to nepřirozeně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
9.9.16 20:50

Mám ho a je skvělý, můj favorit ;) Za mě rozhodně doporučuju, je docela dost krycí a hutnější. Já jsem ho nanášela pomocí štětce a výsledek byl vždycky skvělý :) Nepoužívám ho teda každý den, jen pokud jdu do společnosti, na běžné nošení preferuju BB krémy, které nejsou tak hutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
11.1.18 13:28

Maám světlou problematickou pleť. Vyzkoušela jsem spoustu make-upů různých cenových skupin a nemůžu si pomoct, ale Revlon colorstay mi sedí úplně nejvíc. Na mé pleti vypadá a působí lépe i než mnohem dražší make-upy Clinique, Estée Lauder atd. Stále zkouším nové a nové make-upy, obyč i luxusní a zatím jsem se vždycky vrátila k Revlonu. Perfektně kryje, vydrží celý den, nedělá masku a odstín 150 Buff mi sedí, jako nikdy žádný jiný…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová