Názor na manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.3.12 15:59

Fotbal mám ráda, takže pro mě to je dobře strávený čas. Jsem i hokejová fanynka a občas, když mamka pohlídá jezdíme na výjezdy, takže já sport miluju.
Tak mi řekněte, jak s Vámi ten čas tráví Vaši tatínkové? Že jdete ven na procházku nebo si hrajete doma? Mě také nijak extra nebaví být s malým doma a hrát si s ním s kostkami, atd. (i když to dělám). Manžela zase nemůžu úplně hanit. Když má volno chodí s námi do obchoďáku, jezdíme na chalupu…

• Citovat
  • Upravit
12978
24.3.12 17:54

Ale tos před tím nepsala..Bylo tu jen, že byl poprvé po půl roce na procházce a s malým tráví 15 minut. Nic víc.

Můj manžel každý den dával večeři a dodnes koupe dítě. Každý víkend v sobotu i neděli jde dopoledne sám na procházku s dítětem. Společně nakupujeme, i chodíme na procházky když se mu chce jít s námi..Pokud má po práci hraje si s ní. Ted jí kupříkladu čte pohádky v ložnici.
Má také koníčky, fotí, chodí na běžky, chodí s přáteli na vernisáže..co ho baví dělá..Ale né na úkor rodiny. Vždy se domluvíme, zda se to hodí. Neomezuje nás to a nenabourává to jeho péči o dítě.Hlídá když jdu po doktorech, když si potřebuju zajet do obchodáku sama na nákupy, nebo jen tak na kávu s přáteli.
Nejsme na posledním místě.

Pokud ti to takhle vyhovuje, není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
24.3.12 18:33

Co dělá můj chlap? Přijde domů, nají se a když jsme venku, jde za náma, pokud chci jít domů, tak není problém, většinou jsme společně. Bere kluka o víkendech nebo v týdnu, když má volno do herny, na plavárnu nebo prostě jen ven na motorku, na hřiště, v zimě na boby. Jinak mi pomáhá s domácností, když je večer ještě potřeba něco udělat, o víkendech luxuje, vytírá, utře prach. To vše, když kluk spí po obědě. Pokud není počasí, tak si hraje s klukem, čte mu, posílají si auta, staví kostky, malují vodovkama, prostě cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.12 20:08

V příspěvku jsem fakt vypustila plno věcí…
Manžel s námi také jezdí na nákupy, atd. ale to považuji tak nějak za samozřejmost, protože nemám řidičák a s plnými taškami se tahat nebudu…
Také nám vymýšlí různé výlety - do zoo, víkend na Lipně atd. (i když jen tak na procházku po městě jsem ho fakt vytáhla snad po půl roce).
Synek má teď vztekací období - nic ho moc dlouho nebaví, zkoušeli jsme hraní s autíčkama, bábovičky na písku - nebaví, na malování je asi ještě malý, na bobech jsme v zimě byli jednou, protože pak dlouho marodil…
Chodím cvičit, na kosmetiku - někdy hlídá manžel, někdy mamka.
No jsem blbá :think:

• Citovat
  • Upravit
13415
24.3.12 20:19

Ono z úvodního příspěvku to zní tak, že nic, než 15 min. denně ho jako rodina nezajímáte. Z toho posledního mi to zas tak šíleně nezní ;) Ale co si budeme povídat, je toho na nás matky na mateřský občas dost a psychika dělá divy. Já mám občas ponorku snad i na rybičku v akvárku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
24.3.12 23:44

Asi to není k hrozné, jak některé píší, jakože hrozné k nepřežití, na rozvod apod., ale mně by se to hrubě nelíbilo. Prostě shrnuto- manžel chodí do práce (dvanáctky, takže více volna mezi nimi), má dostatek času na své koníčky a kamarády a je tak hodný, že tě odveze na nákup, nebo vás vyveze na víkend. Hm, a co ty? Máš taky dostatek času na své koníčky a kamarádky?
Podle mě se péče o dítě minimálně vyrovná zaměstnání, akorát že je zadarmo (téměř) a nepřetržitou pracovní dobu, často vycucává i psychicky. Tak proč mají chlapi pocit, že mají nárok po práci na své volno, když ženská to volno skoro nemá?
A k tomu žehlení- vzhledem k obecnému myšlení ve společnosti o úloze ženy, kdo bude terčem pomluv, pokud nebude manžel nažehlený? Manželka.
Trochu jsem si ulevila, občas mám mírně feministický sklony, přitom manžela mám fajn, dobře se starajícího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
25.3.12 23:30

U nás tedy tatínek koupe, hraje si s malým, jakmile má čas, miluje společné procházky, bere mě na procházku na kafčo nebo do cukrárny, kdykoli je doma dřív nebo o víkendu. Občas uvaří, pokud by měl víc času, tak i častěji, jezdíme na chalupu, kde pracuje na domku, a dvakrát týdně chvátá z práce, abych stihla večer trénink, on má zas v pátek večer volejbal.Do hospody nechodí, protože si to nepřeju, takže si pivo koupí domů. Když má pracovní víkend, ak ho mrzí, že není s námi:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.4.14 13:14
@Lizbeth píše:
Ty jsi snad tu diskuzi ani nečetla.
Vždyt s vámi vůbec netráví žádný čas..
Nevím jestli je taková zábava koukat jak se táta honí za mičudou..to by měl spíš dělat s prckem.
Myslím, že jsi těžce submisivní a nemáš žádné srovnání.
ale možná , že tě to až tak netrápí, což je v podstatě dobře.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.4.14 13:24
@Samamama píše:
Asi to není k hrozné, jak některé píší, jakože hrozné k nepřežití, na rozvod apod., ale mně by se to hrubě nelíbilo. Prostě shrnuto- manžel chodí do práce (dvanáctky, takže více volna mezi nimi), má dostatek času na své koníčky a kamarády a je tak hodný, že tě odveze na nákup, nebo vás vyveze na víkend. Hm, a co ty? Máš taky dostatek času na své koníčky a kamarádky?
Podle mě se péče o dítě minimálně vyrovná zaměstnání, akorát že je zadarmo (téměř) a nepřetržitou pracovní dobu, často vycucává i psychicky. Tak proč mají chlapi pocit, že mají nárok po práci na své volno, když ženská to volno skoro nemá?
A k tomu žehlení- vzhledem k obecnému myšlení ve společnosti o úloze ženy, kdo bude terčem pomluv, pokud nebude manžel nažehlený? Manželka.
Trochu jsem si ulevila, občas mám mírně feministický sklony, přitom manžela mám fajn, dobře se starajícího.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria