Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj.Jsem celkem mladá,35 letzblba jsem se do kluka,24 let. Já jsem vdaná, on je sám. Je to bratr mojí vedoucí
On sám od sebe mi začal říkat ahoj.Pak jsme se potkali u nich když mi něco předával. Jinak je vždycky milý, usmívá se a hledá téma k hovoru. Jasně, nic to nemusí znamenat.Je blbé, když mu pošlu na fb žádost o přátelství nebo to není blbé? nechci být ve svém věku trapná
Tak poslat nebo ne?
Neposílala bych. On je nevychovaný, když starší ženě tyká na potkání. A kamarádit se můžete i bez „fejsu“, ne?
Celkem mlada, tahne ti na ctyricet a ses vdana, neztrapnuj se pred klukem o 11 let mladsim, pro nej ses vyzobana slunecnice, dobra tak maximalne na šuk…
@Hanka1 píše:
Celkem mlada, tahne ti na ctyricet a ses vdana, neztrapnuj se pred klukem o 11 let mladsim, pro nej ses vyzobana slunecnice, dobra tak maximalne na šuk…
a i ten bude raději dělat s holkou svého věku nebo ještě mladší
@stinga píše:
a i ten bude raději dělat s holkou svého věku nebo ještě mladší
Asi tak!
@Russet píše:
Neposílala bych. On je nevychovaný, když starší ženě tyká na potkání. A kamarádit se můžete i bez „fejsu“, ne?
Mě to nevadí, vypadám mladě. Hódně lidí mi říká slečno ![]()
@Hanka1 píše:
Nejsi trochu zapšklá?
ale jo, beru tvůj názor
@Anonymní píše:
Mě to nevadí, vypadám mladě. Hódně lidí mi říká slečno
To jsem slysela i po ctyricitce, ale nenapadlo by mne jako vdana prohanet zajice, akorat ztrapnis sebe i sveho muze…
@Anonymní píše:
Nejsi trochu zapšklá?![]()
ale jo, beru tvůj názor
A co na to manžel, bude ok? Nebude zapšklý?
Z toho kouka maler. Jedenactilety rozdil je uz hodne, uzije si s tebou a tobe pak zustanou oci pro plac. Zeny starnou rychleji-chlap v padesat je jeste kocour a zenka uz je odkvetla.
@Anonymní píše:Nebudu trapná? Zamilovala jsem se
Ahoj.Jsem celkem mladá,35 letzblba jsem se do kluka,24 let. Já jsem vdaná, on je sám. Je to bratr mojí vedoucí
On sám od sebe mi začal říkat ahoj.Pak jsme se potkali u nich když mi něco předával. Jinak je vždycky milý, usmívá se a hledá téma k hovoru. Jasně, nic to nemusí znamenat.Je blbé, když mu pošlu na fb žádost o přátelství nebo to není blbé? nechci být ve svém věku trapná
Tak poslat nebo ne?
Jo, budeš trapná.
Vdana znamena, ze uz nemuze kamaradit s opacnym pohlavim?
Ja bych zavedla rozdelenou vychovu hned od mala..kluky vlevo, holky vpravo, nac jim blbnou hlavu nejakym socializovanim v skolce, kdyz se to neuci na cely zivot, ale jen do doby, nez se zadaji
…
Klidne bych mu napsala…co z toho, ze je mladsi…To uz i vek je nejaka norma? muz neexistuje, jsi zadana…mladsi neexistuje jsi stara…
?
Ahoj.Jsem celkem mladá,35 let
zblba jsem se do kluka,24 let. Já jsem vdaná, on je sám. Je to bratr mojí vedoucí
Tak poslat nebo ne?