Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ivaska píše:
jo jo obdobně jsem dopadla já a otec dítěte utekl jak srab a já jsem zůstala samaPesee23 píše:ivaska píše:Díky! Podle mně chlap, který se ohání tím, že teď ještě ne, že časem, není chlap, ale srab!!! Dítě se nedá naplánovat!! Když chce přijít, tak přijde… Jo jsou plánovaná těhotenství, ale jak to dopadá?? Stejně mimi přijde až se mu bude chtít
souhlasím s Pesee teď už je to jen na něm!
my teda máme mimi chtěné. Takže mě chlap neutek, naopak si mě stihl i vzít
ale kdyby chtěl utíkat, tak si mimíska určo nechám!!! Kamarádku taky chlap opustil v těhu. Je sama, na malou, na hypotéku a pod. Je to těžké, ale dá se to. A když vemu sousedku, tak ta je sama na 3 holky. ![]()
Pesee23 píše:ivaska píše:my teda máme mimi chtěné. Takže mě chlap neutek, naopak si mě stihl i vzít
jo jo obdobně jsem dopadla já a otec dítěte utekl jak srab a já jsem zůstala samaPesee23 píše:ivaska píše:Díky! Podle mně chlap, který se ohání tím, že teď ještě ne, že časem, není chlap, ale srab!!! Dítě se nedá naplánovat!! Když chce přijít, tak přijde… Jo jsou plánovaná těhotenství, ale jak to dopadá?? Stejně mimi přijde až se mu bude chtít
souhlasím s Pesee teď už je to jen na něm!ale kdyby chtěl utíkat, tak si mimíska určo nechám!!! Kamarádku taky chlap opustil v těhu. Je sama, na malou, na hypotéku a pod. Je to těžké, ale dá se to. A když vemu sousedku, tak ta je sama na 3 holky.
ivaska píše:
tý jo na 3??? tak to teda velká poklona já nemít mamku tak jsem háji protože jsem ještě ve zkušebce a vypadá to že půjdu na rizikové t. protože jako uklízečka to nezvládnu přeci jen je to dřina díky bohu mám to nejdražší - kočárek ale jinak klobouk dolů před každou ženskou co to dává samaPesee23 píše:ivaska píše:my teda máme mimi chtěné. Takže mě chlap neutek, naopak si mě stihl i vzít
souhlasím s Pesee teď už je to jen na něm!ale kdyby chtěl utíkat, tak si mimíska určo nechám!!! Kamarádku taky chlap opustil v těhu. Je sama, na malou, na hypotéku a pod. Je to těžké, ale dá se to. A když vemu sousedku, tak ta je sama na 3 holky.
My jsme na to sice dva, ale já bez práce, bez podpory… Jen jeden příjem a to ne moc vysokej.. Hypotéku a podobné… Jedem z ruky do hu.. ale nějak se to dá. Musí to jít. To byla manžovo reakce: „vždy se to dá zvládnout. Tak holt si nedám k snídani dva rohlíky, ale jen půlku“tím mě tehdy rozsekl,ale vím, že má naprostou pravdu!! A vždy se Ivasko najde někdo kdo pomůže… Rodiče, babičky, dědové. tetičky, kamarádky. Nikdy na to nebudeš sama!
Ahoj Hani,
presne vim, jak se citis. Pred nekolika lety jsem resila podobnou situaci. Necekane jsem otehotnela, byl to sok pro me a jeste vetsi pro pritele. Ten byl naprosto nepripraveny…Nutil me jit na potrat, uvadel vsechny mozny duvody. Financne jsem na tom byla naprosto tragicky, pred statnicema…hrozne me tenkrat podrzeli rodice. Vedela jsem ale jednu vec, ze na potrat nechci. Znam holky, ktere na potrat sly a pekne to s nima zamavalo. A neznam jedinou zenu, ktera i pres necekane tehotenstvi detatko mela, ze by nebyla stastna a litovala. Je to tvoje dite a po potratu to bude tvoje psychika. Ne jeho. Pro nej je to proste jen nejpohodlnejsi reseni. Nech ho to vydejchat a stuj si na svym. Nerid se jeho radama. Zvladnes to. A on - nejspis si zvykne taky. Dej mu cas.
Pesee23 píše:ivaska píše:My jsme na to sice dva, ale já bez práce, bez podpory… Jen jeden příjem a to ne moc vysokej.. Hypotéku a podobné… Jedem z ruky do hu.. ale nějak se to dá. Musí to jít. To byla manžovo reakce: „vždy se to dá zvládnout. Tak holt si nedám k snídani dva rohlíky, ale jen půlku“tím mě tehdy rozsekl,ale vím, že má naprostou pravdu!! A vždy se Ivasko najde někdo kdo pomůže… Rodiče, babičky, dědové. tetičky, kamarádky. Nikdy na to nebudeš sama!
tý jo na 3??? tak to teda velká poklona já nemít mamku tak jsem háji protože jsem ještě ve zkušebce a vypadá to že půjdu na rizikové t. protože jako uklízečka to nezvládnu přeci jen je to dřina díky bohu mám to nejdražší - kočárek ale jinak klobouk dolů před každou ženskou co to dává samaPesee23 píše:ivaska píše:my teda máme mimi chtěné. Takže mě chlap neutek, naopak si mě stihl i vzít
ivaska píše:
jj vím kdo chce hledá způsob kdo nechce hledá důvod!Pesee23 píše:ivaska píše:My jsme na to sice dva, ale já bez práce, bez podpory… Jen jeden příjem a to ne moc vysokej.. Hypotéku a podobné… Jedem z ruky do hu.. ale nějak se to dá. Musí to jít. To byla manžovo reakce: „vždy se to dá zvládnout. Tak holt si nedám k snídani dva rohlíky, ale jen půlku“tím mě tehdy rozsekl,ale vím, že má naprostou pravdu!! A vždy se Ivasko najde někdo kdo pomůže… Rodiče, babičky, dědové. tetičky, kamarádky. Nikdy na to nebudeš sama!
Přesně řečeno!!
Pesee23 píše:ivaska píše:Přesně řečeno!!
jj vím kdo chce hledá způsob kdo nechce hledá důvod!Pesee23 píše:ivaska píše:My jsme na to sice dva, ale já bez práce, bez podpory… Jen jeden příjem a to ne moc vysokej.. Hypotéku a podobné… Jedem z ruky do hu.. ale nějak se to dá. Musí to jít. To byla manžovo reakce: „vždy se to dá zvládnout. Tak holt si nedám k snídani dva rohlíky, ale jen půlku“tím mě tehdy rozsekl,ale vím, že má naprostou pravdu!! A vždy se Ivasko najde někdo kdo pomůže… Rodiče, babičky, dědové. tetičky, kamarádky. Nikdy na to nebudeš sama!
Hanule04 píše:
Já se fakt bojím, že to sama nezvládnu, ale chtěla bych si ho nechat. Vůbec nevím co dělat.
zvladly to holky co nemeli vubec nic ![]()
Hanule04 píše:
ahoj
Jak to myslíš, že přítel ty tři měsice trpěl?
Já vůbec nevím co dělat
Ale přítele ted nemůžu ani vidět.
tři měsíce mu trvalo než se vyrovnal s tím, že budeme mít dítě. Ale já ho prostě chtěla a on je nakonec taky šťastný a já si myslím, že u vás to bude taky tak
Ahoj tak za dvě a půl hodky jdu na gyndu, a stále nevím jak se sparávně zachovat, kdybych se řídila podle citů tak je to jasné. Včera s přítela vylezlo, že tím že se už jednou spáli a defakto vidí své dítě jen 1× za 14 dní o víkendu, že dítě ted nechce, že se moc neznáme, že má starch aby to nedopadlo stejně a dítě zas nemuselo pendlovat sem tam. Jo vím jaký to je moje dcera takhle taky jezdí k tátovi i když i jeden den v týdnu + víkend.Tak jsme mu řekla, že tím že víme jaký to je že by jsme se zachovali jinak. Je pravda, že ani jeden z nás nebyl ten kdo tu rodinu opustil. Jenže to spolu můůžem žít i pět let a stejně to pak dopadnout nemusí.
Hani, fakt si to nech. Tvůj přítel je zbabělej, jednou to dítě tady je tak se nemůůžete přece bavit o tom ze nebude!!! Ono je tady v Tobě roste a ty seš jeho máma!!!Vyčítala by sis to celej život a neříkej mě že bys s tím promin ale zbabelcem byla i dal…zabil by Vaše dítě…
Nedělej to dej tomu šanci a pokud se zachová on jako srab tobě za to nestál ale to malý jo!!!!
Hanule04 píše:
Včera s přítela vylezlo, že tím že se už jednou spáli a defakto vidí své dítě jen 1× za 14 dní o víkendu, že dítě ted nechce, že se moc neznáme,
.. že se moc neznáme, ..
Teda tenhle úryvek mě dostal, Hani
!
Takže na sex se znáte dobře, ale jakmile dojde na zodpovědnost, tak už se znáte jako málo, jo?
Prozatím jsem se nevyjadřovala k naturelu tvého přítele, protože ho neznám a nevím, co ho ke všem těm tvrzením vede, ale tohle už je „školácké chování“
!
Trochu mi to připomíná Veroniku Žilkovou, která při porodu malé Kordulky říkala porodní asistence, ať jde Martin Stropnický pryč, že ji ještě nahou na denním světle neviděl. ![]()
Stejně absurdně se chová i tvůj protějšek! ![]()
Hani oba to víte,tak není nic lepšího,než dát dítěti rodinu. Nad tím,co bude za 5-10 let je zbytečné DNES přemýšlet. To nemůže vědět nikdo,co bude. Ale štěstí vás obou je jen na vás samotných. Jaký si ho uděláte.
Kvůli strachům a obavám stylu coby kdyby poslat dítě do hajzlu,to je smutné.
No každopádně ti moc držím pěsti,člověk nemůže rozhodovat za druhého,jen doufat ,že se rozhodne tak,aby to bylo správně a nikdy toho nemusel litovat ![]()
Ahoj
Tak kontrola dopadla, dobře vše je v pořádku. Mám ještě prý tak 14 dní na rozmyšlenou.
Hani, super!!! Víš je to celý na Tobě ale všechny tady dovoluji si napsat doufáme v to že si to malý necháš, budeš štastná a věřím že si pak budeš říkat jak tě tohle vubec mohlo napadnout. A bud s nim nebo bez nej…ale uprimna ja byt s chlapem se kterých chodím spím, žiju a on mě pak říct na to že jsem těhotná že se na to ted neciti tak bych ho uz v zivote nechtela videt..nestal by me za to.
znovu rikam to je maly je tady ted!!! Neni zadny pak…ted je tady diky vám, a pokud on se k tomui nepostavi, ty on nej ani kolo neopri.
Drzim moc palce a hrozne doufam ze se rozhodnes dobre…
![]()