Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pirrippi píše:
Těm chlapům to někdy trvánež jim to všechno docvakne
Taky si myslím, v květnu budeš mít miminko a přítel se bude tetelit blahem.Počkej po prvním ultrazvuku
!
Alice, to neřekl, ani jsme se nebavili o tom, že by jsme se měli opouštět. Chce být semnou, ale nechce ted to miminko.Ale já mám strach že kdybych šla ted na ten potrat, že už bych s ním stejně nedokázala pak být.
Hanl já věřím, že to nakonec nějak ustojíte. Mimochodem mrkni na dnešní deníček od berry4 ![]()
Neblbni a co to je!!!Uvedomuje si ze je to JEHO dite!!!????? Tohle kdyby me rekl tak je me z nej zle a nad potratem bych ani nepremyslela zvlast v tve situaci, financne to zvladnes, vek, zdrav. stav. A pokud Tě opustí je to srab a lepší s ním nebýt a pokud ne tak budete v poho.
Mylsim ze jestli to udelas budes si to vzdycky vycitat, navic ty to dite chces a dala bys ho pryc jen kvuli tomu ze mu se to ted nehodi…bud silna a bojuj a tes se na maly!!!!!! ![]()
Hanule04 píše:
Alice, to neřekl, ani jsme se nebavili o tom, že by jsme se měli opouštět. Chce být semnou, ale nechce ted to miminko.Ale já mám strach že kdybych šla ted na ten potrat, že už bych s ním stejně nedokázala pak být.
Já si to tedy myslím taky, bylo by to mezi Váma už napořád!
Co tu tak čtu, tak si myslím, že Ty miminko chceš, i přes potíže, které nastanou.
Ve své podstatě, všechno hraje pro něj.
1.Když půjdeš na interupci, budeš si to vyčítat a téměř stoprocentně to mezi vámi bude „stát“
!
2.Když si dítě necháš a přítel Tě opustí, alespoň Ti zbyde ten drobek a nebudeš si vyčítat, že jsi svou šanci promrhala, zahodila, protože o dítěti, tak jako tak do budoucna stejně uvažuješ
!
3.Tak a teď model IDEÁL
, přítel to zkousne a vytvoříte spokojené zázemí pro miminko! ![]()
Hanule04 píše:
Ja si myslim, ze bys mu nikdy neopustila. Kazdej den by sis rikala, jak by ti asi rostlo brisko, jestli to byla holcicka nebo kluk a tim by rostla nenavist k nemu…
Ja mela sama s dcerou na mesic 2 tisice a zvladly jsme to. Takze s 8mi tis. to bude dokonce luxus
.
Drzim pesti, aby ses rozhodla, tak abyste byli nakonec stastni vsichni ![]()
Příspěvek upraven 31.08.11 v 12:16
Ahoj,
souhlasím s holkama. Myslím, že když půjdeš na potrat, tak si to budeš pořád vyčítat a příteli to nikdy neodpustíš a nejspíš se dřív nebo později rozejdete. On to určitě zkousne a z dítka se bude radovat stejně jako ty. Asi je v šoku a nějak si to teď neumí představit, ale to se poddá.
Hanule, pokud tě má rád, jak říká, nejste ve finanční tísni a o mimču ještě uvažujete, tak opravdu není co řešit !!!
Hanule, nerozmýšlej!!! Mimi si nech, vždy se to dá nějak zvládnout, občas je to krušnější, ale dá se to!!! Chlap který nechce dítě, není chlapem!!! Třeba můj muž potraty nenávidí. Radši bude mít 5 dětí a jíst suché rohlíky než jedno zabít… Je to tvrdě řečené, ale jakmile začne být tomu prďolkovi srdíčko, je to zabití. Neváhej a nech si mimíško!!! Zvládneš to!!!
i bez chlapa! My ženský jsme bojovnice a hlavně pokud se jedná o děti ![]()
Holky děkuji.Mám už dceru, kdy se na nás její tatínek vykašlal kvůli milence a taky to zvládám a myslím, že v pohodě. No uvidíme jak se to bude dál vyvíjet.Dám vědět.
Hanule04 píše:
Holky děkuji.Mám už dceru, kdy se na nás její tatínek vykašlal kvůli milence a taky to zvládám a myslím, že v pohodě. No uvidíme jak se to bude dál vyvíjet.Dám vědět.
Holka nemáš to lehký, jak tak čtu
Buď sobecká a teď mysli jen na sebe a na svoje mimčo. Držím palce ať se rozhodneš správně ![]()
Je mi dvacet, mám čerstvě po maturitě, jsem v šestém měsíci a s otcem dítěte se nestýkám. A stejně mě ani nenapadlo si ho nechat vzít. Pokud už jedno dítě máš a víš, že chceš i tohle, přítel, nepřítel, nech si ho. Jak už bylo řečeno, s tvým zdravotním stavem je malý zázrak, že si otěhotněla. Tak ten zázrak nezahoď jen proto, že chlap na to není připravený. I kdyby to přítel neunesl, zvládnete to sami a najde se někdo, kdo vás bude mít rád všechny. Navíc, pokud bys šla na potrat jen kvůli příteli, myslíš, že bys s ním mohla klidně být dál s vědomím, k čemu tě dokopal? Protože tohle by nebylo tvoje svobodné rozhodnutí…
Ahoj holky. Zatím stav beze změny, pořád říká, že ted mít dítě nemůžem, ale semnou být chce, je mu prý semnou hezky. I se ptal jestli uvažuji, že si prcka nechám, tak jsem mu řekla, že i tuhle variantu zvažuji.V pátek jdu k Dr.Je to těžký, vím že když zůstanu sama, že to bude těžký, chtěla bych aby prcek měl tatínka, uvidíme jak se to bude vyvíjet. Ještě jsem mu ani nepoložila otázku, jestli s námi bude když si to nechám, ale budu se ho na to muset zeptat.Já vůbec nemám chut se o tom bavit a řešit to, ale vím že musím.