Nečekaně těhotná a co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Did
405
30.8.11 22:15

No nevím, ale jakože teď ne a za dva roky, jo? Dítě není přece auto na leasing, kdy se to dá odsunout. Dítě je tady a pošoupnout mu narození nejde. Mluvíme o vznikajícím človíčkovi! Jestli a do kdy je to shluk buněk a kdy člověk, to nechci řešit. Ale řešit jeho narození kvůli nevhodnému načasování potratem…tak lidstvo vymře. Co se týče jednoho vejcovodu a věku - netřeba Ti nic říkat - všechno lze načíst na internetu, takže tam musíš mít také jasno. Možná nejste spolu až tak dlouho, ale započít dítě jste vzládli - tudíž se k sobě alespoň chemicky hodíte. :-) Víš co by tu za to mnohé zoufalé snažilky daly? Tak se začni těšit na přírůstek a přítele rafinovaně zpracuješ. Možná to i ten vztah konečně posune do jiných dimenzí. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
31.8.11 07:14
Did píše:
No nevím, ale jakože teď ne a za dva roky, jo? Dítě není přece auto na leasing, kdy se to dá odsunout. Dítě je tady a pošoupnout mu narození nejde. Mluvíme o vznikajícím človíčkovi! Jestli a do kdy je to shluk buněk a kdy člověk, to nechci řešit. Ale řešit jeho narození kvůli nevhodnému načasování potratem…tak lidstvo vymře. Co se týče jednoho vejcovodu a věku - netřeba Ti nic říkat - všechno lze načíst na internetu, takže tam musíš mít také jasno. Možná nejste spolu až tak dlouho, ale započít dítě jste vzládli - tudíž se k sobě alespoň chemicky hodíte. :-) Víš co by tu za to mnohé zoufalé snažilky daly? Tak se začni těšit na přírůstek a přítele rafinovaně zpracuješ. Možná to i ten vztah konečně posune do jiných dimenzí. :-D

Lidstvo sice nevymře, jelikož se planeta přelidňuje, ale aby nás nepřeválcovali Islamisti tak na každou českou rodinu vychází 3,5 dítěte =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2625
31.8.11 08:15

Ahoj tak jak včera dopadl rozhovor. No nic moc, dítě ted nechce, že at spolu nejdřív zkusíme bydlet, že máme dvě děti, že semnou chce být, že mě má rád, ale dítě ted ne až za 2-5let. Brečeli jsme oba, já mám strach, že to nedokážu dát pryč, že už pak nikdy dítko nebudu moci mít. Říkala jsme mu, že to finančně zvládnu i sama, ale že kdyby jsme spolu byli byli by jsme na tom podstatně líp. Že mě nutí do rozhodnutí co já nechci. jAKO JÁ HO MÁM MOC RÁDA, JE TO HODNEJ ČLOVĚK, JE MI HO TED I LÍTO, ALE PŘECE TO NEUDĚLÁM JEN PROTO ABY BYL ON SPOKOJENÝ A JÁ NEVÍM JAK BYCH TO VZALA.Když začnu uvažovat, že to dám pryč, tak hned začnu brečet. 9.9 jdu na gyndu tak do tý doby máme čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
31.8.11 08:17

Jako neblázni a s takovym clovekem chces byt??? Kvuli nemu dát pryč svoje dite???? On Ti ho udelal, je to jeho stejne jako Tvoje a ted se neciti tak ho date pryc…to neni normlani!!nestoji ti za to!!!!Dítě si nech, nemusis mit vubec dalsi, neblazni. Bud se s tim srovna nebo ne, ale verim ze jo a budete nakonec stastni.zadnej chlap nestoji za to abys dala pryc dite, ktery chces-to totiz neni chlap!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
31.8.11 08:18

Hanulko v klidu si to zvaž.Žít pak s tím, že jsi dala prcka pryč proti své vůli, budeš ty ne on.Moc Ti držím pěsti a myslím na tebe :huban: Na kdy Ti vychází termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2625
31.8.11 08:22

Já ho dát nechci, nebylo to vůbec v plánu, ale stalo se a snažím, spíš vymyslet jak by to šlo. Kdyby jsme neměli co jíst, kde bydlet, tak je to taky jiný, ale tohle prostě řešit nemusíme.On fakt není zlý, on řekl že ví že to co po mě chce že je hnusný a sobecky, je z toho fakt mimo. Ale jestli si ho nechám, vím že on to zvládne, a bud bude s námi nebo budem sami. Bude to těžký ale zvládnu to, už mám jedno dítko a je to to největší štěstí co mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2625
31.8.11 08:23

Termín vychází podle MS na začátek května
Jojo když už jsme založila téma, tak vás budu informovat jak to pokračuje a třeba to jednou někomu při stejným rozhodování taky pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
31.8.11 08:27
Hanule04 píše:
Jojo když už jsme založila téma, tak vás budu informovat jak to pokračuje a třeba to jednou někomu při stejným rozhodování taky pomůže.

to je dobrý nápad :palec: A myslím, že Ty už máš jasno (ale nechci to zakřiknout) Moc Ti fandím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
31.8.11 08:27

Těm chlapům to někdy trvá :lol: než jim to všechno docvakne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
31.8.11 08:35

Jako já si myslim že ty máš uplně jasno, a my všehcny jsme se shodly na tom stejným!!!Mimčo si nechej a uvidis jaka v kvetnu budete stastna rodina!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
31.8.11 08:40
Hanule04 píše:
Já ho dát nechci, nebylo to vůbec v plánu, ale stalo se a snažím, spíš vymyslet jak by to šlo. Kdyby jsme neměli co jíst, kde bydlet, tak je to taky jiný, ale tohle prostě řešit nemusíme.On fakt není zlý, on řekl že ví že to co po mě chce že je hnusný a sobecky, je z toho fakt mimo. Ale jestli si ho nechám, vím že on to zvládne, a bud bude s námi nebo budem sami. Bude to těžký ale zvládnu to, už mám jedno dítko a je to to největší štěstí co mám.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
31.8.11 08:42

Ahoj,
já bych si dítě fakt nechala. Kvůli chlapovi, který tě může opustit a jeho slibům, že třeba někdy v budoucnu třeba jednou si dítě pořídíte. Tak to ne. Máte ho teď, tak ať se k tomu postaví jako chlap a ne jako zbabělec. Sliby jednou, někdy, možná…to jsou jen takové řeči, aby ženská držela pusu a krok. Za 5 let ti bude 35, myslíš, že půjde tak lehce otěhotnět. Já bych tipla, že nee.
Pokud víš, že to zvládneš a hlavně, že miminko chceš, tak si miminko nech a raduj se. Držím pěsti a informuj, jak se to dál vyvíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
31.8.11 08:54
Trolíci píše:
Did píše:
No nevím, ale jakože teď ne a za dva roky, jo? Dítě není přece auto na leasing, kdy se to dá odsunout. Dítě je tady a pošoupnout mu narození nejde. Mluvíme o vznikajícím človíčkovi! Jestli a do kdy je to shluk buněk a kdy člověk, to nechci řešit. Ale řešit jeho narození kvůli nevhodnému načasování potratem…tak lidstvo vymře. Co se týče jednoho vejcovodu a věku - netřeba Ti nic říkat - všechno lze načíst na internetu, takže tam musíš mít také jasno. Možná nejste spolu až tak dlouho, ale započít dítě jste vzládli - tudíž se k sobě alespoň chemicky hodíte. :-) Víš co by tu za to mnohé zoufalé snažilky daly? Tak se začni těšit na přírůstek a přítele rafinovaně zpracuješ. Možná to i ten vztah konečně posune do jiných dimenzí. :-D
Lidstvo sice nevymře, jelikož se planeta přelidňuje, ale aby nás nepřeválcovali Islamisti tak na každou českou rodinu vychází 3,5 dítěte =)

Splněno, ufff! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.8.11 08:55

A co říká na logiku věci, že za 2-5 let to nemusí jít … možná je to vaše poslední šance. Měl by se informovat o tom, jaké je těhotenství ve 30ti a ve 35ti …
Každopádně držím pěsti, jsi v hodně težké situaci …

Hanule04 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
31.8.11 08:57
Hanule04 píše:
Já ho dát nechci, nebylo to vůbec v plánu, ale stalo se a snažím, spíš vymyslet jak by to šlo. Kdyby jsme neměli co jíst, kde bydlet, tak je to taky jiný, ale tohle prostě řešit nemusíme.On fakt není zlý, on řekl že ví že to co po mě chce že je hnusný a sobecky, je z toho fakt mimo. Ale jestli si ho nechám, vím že on to zvládne, a bud bude s námi nebo budem sami. Bude to těžký ale zvládnu to, už mám jedno dítko a je to to největší štěstí co mám.

Hani,
a přítel řekl, že by Tě opustil, když si dítě necháš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí