Nečekaně těhotná a co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3833
6.9.11 22:27
berry4 píše: :-D Pesse děkuju. A tobě držím pěsti. Ony ty zdravotní problémy taky maj něco do sebe,člověk si pak těch dětí o to víc váží,že to s náma vybojovaly :palec:

Přesně tak!!! A neděkujte!! nemáte za co!!! :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
7.9.11 09:55

Já už psala o tom, že jsme měli stejnou situaci, že jsem neplánovaně otěhotněla, každý jsme bydleli u svých rodičů, já teprve půl roku v práci a spolu jsme byli rok. Přítel taky nechtěl, říkal, že je ještě mladý na dítě a že má pracovní nabídky z Ameriky a kdesi cosi, taky mě tlačil na potrat, dokonce mě k tomu přesvědčil a když jsem šla k doktorovi a on mi malého ukázal na UZ tak už jsem nemohla mu nějak ublížit. Přítel se ještě asi 3 měsíce trápil a pak najednou se to v něm zlomilo a zvykl si na to a když se malý narodil tak je z něj nejšťastnější táta. Malý má dnes rok a my málem byli těhotní nechtěně znovu a znovu na mě hodil ten ustrašený pohled který říkal teď dítě ne, ještě je moc brzy =) Myslím si, že jestli tě ten dotyčný má rád a ty si dítě necháš tak nakonec bude šťastný že ho máte. Chlapům se hold s příchodem dítěte hormony nemění ani ho 9měsíců nenosí =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2625
7.9.11 19:48

ahoj
Jak to myslíš, že přítel ty tři měsice trpěl?
Já vůbec nevím co dělat :nevim:
Ale přítele ted nemůžu ani vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
7.9.11 19:56
Hanule04 píše:
ahoj
Jak to myslíš, že přítel ty tři měsice trpěl?
Já vůbec nevím co dělat :nevim:
Ale přítele ted nemůžu ani vidět.

Hani :hug: Co si dát do něj oddech, třeba 2 týdny? A prostě přemýšlet a přemýšlet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2625
7.9.11 20:34

Přemýšlet, jako i nad mimčem,nebude pak dlouho? Přítel volal vubec nemám chut se s nim bavit, prý jestli zítra přijedu nebo na víkend.Vůbec na to nemám.mám chut mu napsat, že jestli půjdu na potrat, že sním už nebudu moci být. Ještě mě přepadla nějaká viroza mám i 38°teplotu, myslíte, že to může prckovi ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.9.11 20:35
Hanule04 píše:
Přemýšlet, jako i nad mimčem,nebude pak dlouho? Přítel volal vubec nemám chut se s nim bavit, prý jestli zítra přijedu nebo na víkend.Vůbec na to nemám.mám chut mu napsat, že jestli půjdu na potrat, že sním už nebudu moci být. Ještě mě přepadla nějaká viroza mám i 38°teplotu, myslíte, že to může prckovi ublížit.

Hani, jestli premyslis ze to muze prckovi ublizit, jak bys chtela jit na potrat :-) vzdyt vnitrne uz jsi rozhodnuta nechat ho zit :-) vybralo si te jako maminku a ty uz se o nej strachujes :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
7.9.11 20:37

rozhodně si skoč k doktorce dají Ti alespoň paralen ten se může ale nepodceňuj to! a příteli napiš ať se probere že opravdu je blbost čekat když to máte teď bez starostí a s tvým zdravotním stavem je to báječné že jsi v tom! co se změní za rok nebo za dva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2625
7.9.11 20:39

Já se fakt bojím, že to sama nezvládnu, ale chtěla bych si ho nechat. Vůbec nevím co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2625
7.9.11 20:41

K dr. jdu v pátek, ted jsem si vzala paralen a jdu spát. Holky díky moc za názory a podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
7.9.11 20:41

psala si že máš rezervy a věř tomu že mu to dojde když se mu postavíš a řekneš že to malé pryč nedáš a jak už tu zaznělo ty už jsi stejně vnitřně rozhodnutá si mimi nechat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
7.9.11 20:44
Hanule04 píše:

Hani, napsala bych mu to!!! Napsala bych mu, že Ti svým přístupem ubližuje a že jsi si jistá tím, že pokud půjdeš na potrat, že už s ním nebudeš moct být!!! Napsala bych mu od plic, co a jak cítíš… K teplotě… můžeš to mít jen od nervů.. Ale vem si paralen. Ten můžeš. Na začátku těhu jsem měla hroooznou chřipajznu. A jak gynekolog, tak obvodní mi řekli, že paralen neublíží. 1× za 4 hoďky nevadí… a ty už rozhodlá zlatíčko jsi :-) Teď už je jen na něm jak se k tomu postaví! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
7.9.11 20:45
Hanule04 píše:
Já se fakt bojím, že to sama nezvládnu, ale chtěla bych si ho nechat. Vůbec nevím co dělat.

Zvládneš to!!!!!! Neboj se!!!! Zvládli to jiný, zvládneš to i ty!!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
7.9.11 20:46

souhlasím s Pesee teď už je to jen na něm!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
7.9.11 20:49
ivaska píše:

Díky! Podle mně chlap, který se ohání tím, že teď ještě ne, že časem, není chlap, ale srab!!! Dítě se nedá naplánovat!! Když chce přijít, tak přijde… Jo jsou plánovaná těhotenství, ale jak to dopadá?? Stejně mimi přijde až se mu bude chtít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
7.9.11 20:51
jo jo obdobně jsem dopadla já a otec dítěte utekl jak srab a já jsem zůstala sama
Pesee23 píše:
ivaska píše:
Díky! Podle mně chlap, který se ohání tím, že teď ještě ne, že časem, není chlap, ale srab!!! Dítě se nedá naplánovat!! Když chce přijít, tak přijde… Jo jsou plánovaná těhotenství, ale jak to dopadá?? Stejně mimi přijde až se mu bude chtít :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí