Nechala jsem kabát ve vlaku

2415
9.5.16 20:35

Nechala jsem kabát ve vlaku

Dneska mám den blbec. Usnula jsem ve vlaku po cestě z práce a jak vlak zastavil v naší stanici, tak jsem se probudila, popadla kabelku a tašku a vyběhla z vlaku. A nahoře, kde se odkládají tašky, jsem nechala kabát. A zrovna takový krásný, kvalitní. Než jsem si to stačila uvědomit, vlak odfrčel. Bych si naliskala :pocitac:. Myslíte, že je nějaká šance dostat kabát zpět? Že bych čistě teoreticky zavolala na ČD a zeptala se, jestli ho tam někdo nenašel? Ale to je asi blbost, že? Asi se musím smířit s tím, že už ho nikdy neuvidím :?. Fakt mě to hrozně mrzí, takový super kabátek, chjooo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
9.5.16 20:38

Já bych zavolala na ČD, za zkoušku nic nedáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
9.5.16 20:38

A co to místo teoretizování zkusit a zavolat tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.5.16 20:39

Zkus zavolat. Třeba to taková blbost není. Dcera jednou nechala v autobuse mikinu a na druhý den mi ji řidič dal, že prý ji nikdo neukradl.
Tak moc držím palce :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472

Mám za to, ze ma většině větších vlakových stanicich jsou ztráty/nálezy. Ja bych tam urcite zavolala, nemáš co ztratit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8920

@Cipisek79 Zkus to, nic za to nedáš, můžeš jenom získat.. Buď to vyjde nebo ne.. Já jednou nechala ve vlaku peněženku.. Hned jak jsem to zjistila, tak jsem tam volala, průvodčí prošel vlak a peněženku našel.. Při cestě zpátky jsem si ji vyzvedla ve stanici.. Bylo v ní všechno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
9.5.16 20:40

Mamka zapomnela telefon ve vlaku a pak jsme se na nej dovolaly, byl v cilove stanici. Kdyz vlak uklizeli, nasli ho tam… Tak, pokud ho nenasel nekdo driv, nez uklizecky.. :think: Rozhodne bych tam zkusila zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
9.5.16 20:41

Tam jsi mela zavolat hned co jsi to zjistila. Moje mamka zapomela ve vlaku kabelku s penezma, celkem velka suma, zjistila to hned jak vystoupila. Okamzite volala, pruvodci kabelku vzal k sobe a na zpatecni ceste mamce ve stanici predal. Stejne tak muj kamarad nechal ve vlaku kufrik a nasel se. Nicmene oba volali hned ne az nekolik hodin po. Ta sance je ted mnohem mensi, ale zavolej za to nic nedas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
9.5.16 20:42

Reknu to takhle - za svuj zivot uz jsem ve vlaku par veci zapomnela (bundu, dvakrat fotak…) a nikdy se mi nic nevratilo. Ale stoprocentne tam zavolej, nic za to nedas a treba budes mit kliku, drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
9.5.16 20:42

Díky, hned zítra ráno to zkusím. Ale kabát byl fakt pěkný, nedivila bych se, kdyby si ho někdo vzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
9.5.16 20:47

@Cipisek79 To jsi měla říci výpravčímu ve stanici, kde jsi vystupovala. Po tolika hodinách už to bude menší pravděpodobnost, že ho najdou, ale pořád je to možné :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
9.5.16 20:52
@Gituš píše:
@Cipisek79 To jsi měla říci výpravčímu ve stanici, kde jsi vystupovala. Po tolika hodinách už to bude menší pravděpodobnost, že ho najdou, ale pořád je to možné :).

No jo, jsem blbá. Dobře mi tak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.5.16 20:56

No :think: Tím tvým tempem řešení ten kabát docestuje za oceán :nevim: Teď už ti nic jinýho, než tam zavolat nezbývá. Ještě můžeš zkusit třeba facebook, jestli ho nesebrala nějaká dobrá duše, která ho vrátí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5950
9.5.16 20:58

Určitě to zkus. Mně už se takhle vrátil mobil i peněženka (nálezce peněženky mě sám od sebe kontaktoval dokonce dřív, než jsem si všimla, že mi chybí :mrgreen: Já bych si nalezený kabát určitě nenechala a ty jistě také ne a vždycky je nemalá šance, že nálezce bude někdo jako ty nebo já :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
9.5.16 21:00

Volejte hned 840 112 113. Mají centrální evidenci nalezených věcí. Budou chtít údaj, o který vlak se jednalo, aby se spojili s vlakvedoucím, který ten vlak vezl. Výpravčího se neptejte, ten nemá s cestujícími nic společného, to už spíš někde v pokladně. Ztrátu bych řešila okamžitě, vrátily se i zapomenuté notebooky, ale dost záleží, jestli to nesebere nějaký spolucestující. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová