Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Tady zakladatelka… byl to planý poplach. Ráno jsem si dělala další test byl negativní. Byla jsem i na gyndě pro jistotu. Vše je ok. Tělísko je kde má být, vše v pořádku. Pro jistotu vzala i krev. Ale dle ultrazvuku těhotná nejsem… každodně to byl náročný víkend na hodně přemýšlení, hodně diskuzí… a vypadalo to že dítě bychom si nenechali. Už pro ty starší, jak tu zaznělo vícekrát… a tak nějak já už s tím taky tak byla srovnaná že další dítě nebude, a asi už jsem ráda tak nějak za klid… a finačně by to bylo fakt náročné, ač příjmy máme slušné, kdyby však nebyli dluhy a bylo by i více bokem ušetřeno. A i naše dítě nevím zda by jako 11-12ti leté chtělo v pokoji dvou tříleté dítě… Každopádně jsem ráda že je to tak jak to je a rozhodovat se nemusím…
No tím, že v pondělí ráno jste již stihla gynekologii a rozbor krve možná s výsledky, jste celkem přispěla k mému podezření od začátku, že to je uměle nahozené téma. Ale když už tu téma je, tak tedy já nevidím problém ani v hadrech, ani v telefonech, ani ve 2+1, ale ve výrazně vyšším výskytu nemocí u dětí matek po 40. Prostě můj názor je ten (a nikomu ho nenutím), že matka by měla být do 40, ale raději dříve. Otec možná i trochu později, ale určitě ne nad 45.
@šklíbakočka píše:
No tím, že v pondělí ráno jste již stihla gynekologii a rozbor krve možná s výsledky, jste celkem přispěla k mému podezření od začátku, že to je uměle nahozené téma. Ale když už tu téma je, tak tedy já nevidím problém ani v hadrech, ani v telefonech, ani ve 2+1, ale ve výrazně vyšším výskytu nemocí u dětí matek po 40. Prostě můj názor je ten (a nikomu ho nenutím), že matka by měla být do 40, ale raději dříve. Otec možná i trochu později, ale určitě ne nad 45.
neřekla jsem že rozbor krve mám, jen že mi pro jistotu krev vzala.. samozřejmě výsledky nemám. Chodím na gyndu kde je asi 8 lékařu.. a nevzala mě přímo má doktorka, ale jiný doktor… Noo do 40ti bych to stihla ten porod…
Souhlasím. Troll. Mě bylo divné už to selhání tělíska 😁
@šklíbakočka píše:
A já se zastanu. Tělísko, zvlášť nehormonalni může opravdu selhat. Nebyla by paní první ani poslední. Není to 100% metoda. Hormonální je spolehlivější.
Každopádně jsem ráda, že jde o planý poplach. Rozhodnutí by bylo těžké.
Teď si asi oddechnete. Žijete hezky a dál budete. Děti jsou zátěž a potřebují toho hodně. Je dobré mít aspoň trochu klid a jistotu, že to zvládnete.
Jinak ohledně pokojů, máme stejný problém. 3+1, děti tři, dva jsou spolu, věkově blízko, a třetí zatím s námi. A vůbec nevíme jak to rozhodime později. Jeden pokoj je větší, tam by se i tři vešli, v menším bychom mohli mít ložnici. Jenže je mezi nimi věkový rozdíl 7a 9let. Do většího nepůjdeme, finančně to nejde.
@ZdenMal píše:
Souhlasím. Troll. Mě bylo divné už to selhání tělíska 😁
A ještě to téma vznikne v den, kdy Prahou procházel průvod proti potratům…to je náhodička!
A hned v pondělí je to planý poplach
Tak to jooo.. Njn, někdo si holt potřeboval udělat průzkum
@Jazmine píše:
A ještě to téma vznikne v den, kdy Prahou procházel průvod proti potratům…to je náhodička!![]()
Bože muj… fakt jsem si žádný průzkum nedělala… ale Joo třeba. To je fuk.
No a falešný pozitivní těhotenský test? Ten je snad ještě vzácnější, než selhání tělíska. Ten snad ani neexistuje.
@Jazmine píše:
A ještě to téma vznikne v den, kdy Prahou procházel průvod proti potratům…to je náhodička!![]()
@ZdenMal píše:
No a falešný pozitivní těhotenský test? Ten je snad ještě vzácnější, než selhání tělíska. Ten snad ani neexistuje.
Přesně. To je absolutní nesmysl. HCG se v moči jen tak zázračně neobjeví, to leda že by se jednalo o zamlklé těhotenství. Nic jako falešně pozitivní těhotenský test neexistuje. Zakladatelka je tedy pořádný úkaz. Nejen že úplně nepravděpodobně otěhotní přes tělísko (no ale budiž), ale dokonce má falešně pozitivní těhotenstký test!
![]()
@Ketris
Neni těhotná. Tady padají zbytečné rady bez přečtení diskuze
@Jj.Mm píše:
Ne, s takovyma podmínkama bych si dítě nenechala.
Nečíst jen nadpis! Není těhotná