Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@greenapple píše:
Příroda dala, tak to asi má takto býtMáš muže, se kterým máte asi hezký vztah a který o dítě stojí. Tady se to hemží nádherami, které jsou schopné si pořídit dítě s kýmkoli, bez vztahu, bez zabezpečení, protože prostě „mimísek“
Těm to nikdo moc nevymlouvá, zvlášť když je jim nad 30. Na tvém místě bych si dítě nechala. Přeju štěstí
Příroda nedala. Měli sex a nějakou živou spermii ještě má. Když se nechrání, je z toho dítě.
@Russet A představ si ta rizika! Jaká je kvalita vajíček a spermií. No naštěstí beru tuhle diskuzi jako dalšího trika z mnohých.
@greenapple píše:
Příroda dala, tak to asi má takto býtMáš muže, se kterým máte asi hezký vztah a který o dítě stojí. Tady se to hemží nádherami, které jsou schopné si pořídit dítě s kýmkoli, bez vztahu, bez zabezpečení, protože prostě „mimísek“
Těm to nikdo moc nevymlouvá, zvlášť když je jim nad 30. Na tvém místě bych si dítě nechala. Přeju štěstí
No to jsou akorát sluníčkový kecy, sama musíš vědět, že píšeš absolutní blbosti. Jaký vybraní prosím Tě, právě, že to dítě si to chudák nevybere. Jde jen a pouze o to, že pán v důchodu má ještě nějakou živou spermii. Asi víš jak vznikají děti ne?
@Anonymní píše:
Bude mi 42 a před pár dny jsem zjistila, že jsem těhotná. Manželovi je 69, jsme spolu 21 let a máme dvě dcery (16 a 18). Miminko jsme samozřejmě už neplánovali a já vůbec nechápu co se pokazilo, že jsem otěhotněla. Za celý ty roky nám nikdy antikoncepce neselhala. Když jsme to řešili s manželem, tak mi řekl, že když nebudu chtít na potrat a rozhodneme se si miminko nechat, tak za něj bude samozřejmě rád a bude ho milovat. A já prostě nevím jak se rozhodnout. Samozřejmě vím, že není v našem případě ideální mít další dítě. Na druhou stranu čím dál tím víc mi dochází, jak moc bych si ho přála. Vy byste se na mém místě rozhodly jak? Nechaly byste si dítě, nebo byste šly na potrat?
Nechala bych si ho, kdyz už se stalo. Ale cíleně bych si dítě v tomto věku už neporizovala.
Bude mít kdyžtak sirotčí důchod.