Nechaly byste vaši dceru přespat na ukončáku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2407
27.6.18 18:59

Mám syna, který v pátek plánuje to samé, taky cca 2 km od nás na chatě. Nebude tam přes noc, nenechala bych, mají docela sigry ve třídě, ale syn tam s nimi ani být přes noc nechce. Jsme domluvení cca po 22 hod že dojedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.6.18 18:59

Nechala… Pokud jí tedy věříš a jedná se o slušnou holku a třídu

• Citovat
  • Upravit
5866
27.6.18 19:00
@Anonymní píše:
Nemám to v plánu. Zatím ji třeba moji sourozenci naleji sklenku vina na rodinné oslavě a to je vše . Jen se bojím, ten když se opije, tak by se ji mohlo něco stát a proto bych ji radši měla doma

Stát se může kdykoli cokoli i ve střízlivém stavu. Věř jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.6.18 19:02

@Bábrdl
od 15ti jsem se svým manželem a je to už 23 let, tak si nemyslím, že 15 je věk dítěte, mimochodem máme spolu 3 děti a všechny plánované. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
27.6.18 19:03

Mě úplně děsí fakt, s jakou samozřejmostí berete v potaz to, že třída 15-letých dětí se na chatě bude opíjet…
No, nechtěla bych mít na zodpovědnost půjčení chaty, jako je to v případě rodičů spolužaka té dívky. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.6.18 19:04
@hanaross píše:
@Bábrdl
od 15ti jsem se svým manželem a je to už 23 let, tak si nemyslím, že 15 je věk dítěte, mimochodem máme spolu 3 děti a všechny plánované. :)

:nevim: To, že fungující pubertální vztah může „vyspět“ a stát se celoživotní láskou je jasné.

Ale nic to nemění na tom, že patnáctileté dítě je prostě dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
27.6.18 19:04
@cvrcek 1906 píše:
Mám syna, který v pátek plánuje to samé, taky cca 2 km od nás na chatě. Nebude tam přes noc, nenechala bych, mají docela sigry ve třídě, ale syn tam s nimi ani být přes noc nechce. Jsme domluvení cca po 22 hod že dojedu.
:palec: pro mě rozumný kompromis..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
27.6.18 19:05

Spát bych jí tam nenechala, jela bych pro ní. A nepřijde mi normální, aby se 15leté děti kdekoliv opíjely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
27.6.18 19:06
@pannda píše:
Mě úplně děsí fakt, s jakou samozřejmostí berete v potaz to, že třída 15-letých dětí se na chatě bude opíjet…
No, nechtěla bych mít na zodpovědnost půjčení chaty, jako je to v případě rodičů spolužaka té dívky. 8o

A co by na tom rozlučáku jiného neděli? Nedělám si iluzi, že budou způsobně sedět a hrát člověče, nezlob se. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
27.6.18 19:07

zakázané ovoce chutná nejlépe… já mohla v 15 kamkoliv kdykoliv, v tý době jsem samozřejmě vyzkoušela alkohol a několikrát se opila… ale od 17 let jsem abstinent… prostě jsem zjistila, že to není nic extra… asi každý mladá slečna se takhle někde napije, ale neznamená to, že z ní vyroste nezodpovědný alkoholik. já bych jí pustila, ale řekla bych jí, ať ti třeba pravidelně píše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
27.6.18 19:08
@Paola21 píše:
A co by na tom rozlučáku jiného neděli? Nedělám si iluzi, že budou způsobně sedět a hrát člověče, nezlob se. :nevim:

na to nemám co říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
27.6.18 19:10

@Paola21 přijde ti normální, že se chtějí opít? to je jako zábava? a že pít nesmí nikomu nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
27.6.18 19:11
@pannda píše:
na to nemám co říct

jakto? když tedy počítáš s tím, že tam pít nebudou, tak musíš mít nějaký názor na to, co tam budou dělat jiného. Taky s tím nesouhlasím, aby 15 letí pili, ale řekla bych, že zrovna na podobných akcích se to stává. I osobní zkušenost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
27.6.18 19:12
@Monchichik píše:
@Paola21 přijde ti normální, že se chtějí opít? to je jako zábava? a že pít nesmí nikomu nevadí?

Ano, zrovna na rozlučáku mi přijde normální, že se pije, i když jim nebylo 18 let. Neříkám, že je to dobře, jen že to tak je. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
27.6.18 19:12

Pokud tam budou všichni spát a ona ne akorát ji před třídou ztrapnis když pro ni prijedes ;) me bylo 14 když sem vyšla základku, měli jsme rozlučku asi 4km od domu, všichni zůstali přes noc jen jsme vůbec nespali jeli jsme nonstop :lol: a s alkoholem se potká i jinde to neuhlidas ;) domluv se s ní že si dá třeba jen ovocná piva nebo trochu vína, když to poruší tak příště pro ni přijedeš no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí