Nechápu ženský na seznamce.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31195
12.8.22 14:04
@TO_IT píše:
A nemáš prostě jen blbé fotky? Okolo mám spoustu „ošklivých“ chlapů, mají charisma ale z fotky bych si je nevybrala. Všichni jsou spokojeně zadaní. Co tedy udělat fotky nějak lépe?

Asi nee. Já to zkoušel hodnekrat vyměnit a dokonce sem požádal zenske kamarádky na názor, ktere vypadaji dobre. Nikdy nepomohlo.
Navíc seznamka vytváří obrovské nároky, protože se tam člověk stává zbožím. Tak prirozene i holky si v rychlosti vyfiltruji ty hezčí :). Já můžu holku jen ukecat, to mi jde lépe. Vzhled je na úrovni atraktivity Quasimoda, či jak se pise :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
12.8.22 14:23

@topazio Díky za ty příspěvky ze seznamek! :mrgreen: :mrgreen:
To mi před víkendem tak zvedlo náladu! Zas mi nebude vadit, že jsem sama, než se hrabat v tomhle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
12.8.22 14:42

@Lorre Hoď sem fotku (nebo do SZ), třeba od cizích lidí dostaneš nějaké objektivnější rady než od kamarádek. :D

Ale je pravda, že ne každý z nás je vzhledově úžasný a pro takové lidi asi seznamka nebude. Nebrala bych si to nějak osobně, taky tě určitě zaujmou prvně krasavice než nepěkné ženy. Zase pokud umíš baby ukecat, tak bych se zaměřila na to, to je taky něco, co každý neumí. :palec: Přece jen takové to osobní kouzlo nebo šarm přes písmenka nefungují, na to člověk musí mít osobní kontakt.

• Citovat
  • Upravit
3811
12.8.22 15:08
@Parninas píše:
@Lorre Hoď sem fotku (nebo do SZ), třeba od cizích lidí dostaneš nějaké objektivnější rady než od kamarádek. :DAle je pravda, že ne každý z nás je vzhledově úžasný a pro takové lidi asi seznamka nebude. Nebrala bych si to nějak osobně, taky tě určitě zaujmou prvně krasavice než nepěkné ženy. Zase pokud umíš baby ukecat, tak bych se zaměřila na to, to je taky něco, co každý neumí. :palec: Přece jen takové to osobní kouzlo nebo šarm přes písmenka nefungují, na to člověk musí mít osobní kontakt.

Nebo musíš vybírat také z těch ošklivějších nebo ty s nějakým hendikepem. Pokud tam oslovuješ samé krasavice, tak se nediv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.8.22 15:23
@Tansele píše:
@topazio Díky za ty příspěvky ze seznamek! :mrgreen: :mrgreen:
To mi před víkendem tak zvedlo náladu! Zas mi nebude vadit, že jsem sama, než se hrabat v tomhle :lol:

Počti si. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
12.8.22 16:03
@Parninas píše:
@Lorre Hoď sem fotku (nebo do SZ), třeba od cizích lidí dostaneš nějaké objektivnější rady než od kamarádek. :DAle je pravda, že ne každý z nás je vzhledově úžasný a pro takové lidi asi seznamka nebude. Nebrala bych si to nějak osobně, taky tě určitě zaujmou prvně krasavice než nepěkné ženy. Zase pokud umíš baby ukecat, tak bych se zaměřila na to, to je taky něco, co každý neumí. :palec: Přece jen takové to osobní kouzlo nebo šarm přes písmenka nefungují, na to člověk musí mít osobní kontakt.

Však jo, ja se tomu nedivím. To je jasný že mě taky víc zaujme hezká od pohledu než nějaká podprůměrná podle fotky. Ono bohužel na těch seznamkach toho víc moc hodnotit nemůžeš :mrgreen:.
A fotky už neposilam, dost bylo negativních zkušenosti :jazyk:. Znam svou obchodni cenu na trhu žen. Tudíž když už je jednou za rok kontakt se ženou, tak se bránim fotkám jak upír dennímu světlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
12.8.22 16:07
@topazio píše:

Ten čtvrtý, to mě drtí :mrgreen: Nesnáším leš! Musím říct, že psat hrubky je este min atraktivni než mít napr. vymlaceny zuby a k tomu si oholit půlku hlavy. Jedna z nejvic odpudivych 'vlastnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18152
12.8.22 17:40
@Lorre píše:
Asi nee. Já to zkoušel hodnekrat vyměnit a dokonce sem požádal zenske kamarádky na názor, ktere vypadaji dobre. Nikdy nepomohlo.
Navíc seznamka vytváří obrovské nároky, protože se tam člověk stává zbožím. Tak prirozene i holky si v rychlosti vyfiltruji ty hezčí :). Já můžu holku jen ukecat, to mi jde lépe. Vzhled je na úrovni atraktivity Quasimoda, či jak se pise :mrgreen:.

Osobně si nemyslím, že je to o tom vzhledu. Nevím teda, kolik ti je. Jestli hledáš mezi dvacítkama, tak tam možná jo. Ale mě by u chlapa odradila spíš postava (fakt tloušťka, ne pivní pupík) a pak styl. Nedala bych třeba, kdyby se vyfotil v adidas soupravě, nebo v nějakých příšerných sandálech, v trenkách do půl pasu nahý a s krýglem v ruce, dlouhý umaštěný culík s prořídlými kouty apod. Nedávala bych ani nějaké detailní fotky obličeje, ale když hodíš nějaký neutrál, celou postavu, jak jsi třeba někde na horách v outdooru, nebo na kole (ne ten obeplej obleček prosím), tak myslím, že nemusíš vypadat jak model. Tam jde o normálnost, sympatie, musí z tebe čišet ten pohodář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18152
12.8.22 17:44
@topazio píše:

Si založ nějaké album a pak to vydej. Tohle by šlo na dračku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
12.8.22 18:08
@topazio píše:

Proboha, odkud to je? To je ještě horší než Tinder :zed:
A toho posledního chci :mrgreen:, ne že mi ho ulovíš pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.8.22 18:22
@Kockazvysocan píše:
Proboha, odkud to je? To je ještě horší než Tinder :zed:
A toho posledního chci :mrgreen:, ne že mi ho ulovíš pro sebe

Nech si ho. :mrgreen:
Je celý tvůj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
12.8.22 18:23

Tak co si budeme. Fotky na seznamkách dělají nejvíc. Spousta chlapů se fotit ani neumí, v tom bych viděla největší problém. Další je výběr fotek a jejich kvalita. Někdo má na seznamkách ty fotky rozmazané a k nepoužití - další minus. Co se týče druhů fotek, tak osobně mě odpuzují fotky z různých párty kde má dotyčný fotku s dalšíma xy lidma, fotky s opačným pohlaví, polonahé fotky v trenkách, fotka pouze s břišákama, pouze selfie, jeden typ, nebo podobný typ fotek. Fotky, na kterých ti pomalu nejde vidět ani do obličeje - buď jsou z dálky, nebo focené z boku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
12.8.22 18:31
@topazio píše:
Nech si ho. :mrgreen:
Je celý tvůj. :mrgreen:

jseš tak laskavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
12.8.22 18:33
@Traceyy píše:
Tak co si budeme. Fotky na seznamkách dělají nejvíc. Spousta chlapů se fotit ani neumí, v tom bych viděla největší problém. Další je výběr fotek a jejich kvalita. Někdo má na seznamkách ty fotky rozmazané a k nepoužití - další minus. Co se týče druhů fotek, tak osobně mě odpuzují fotky z různých párty kde má dotyčný fotku s dalšíma xy lidma, fotky s opačným pohlaví, polonahé fotky v trenkách, fotka pouze s břišákama, pouze selfie, jeden typ, nebo podobný typ fotek. Fotky, na kterých ti pomalu nejde vidět ani do obličeje - buď jsou z dálky, nebo focené z boku.

Já to ještě doplním o fotky pouze s dětmi, s domácími mazlíčky a auty / motorkami. Fotky v plavkách, na kole nebo na skále. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
12.8.22 18:59
@bigl píše:
Osobně si nemyslím, že je to o tom vzhledu. Nevím teda, kolik ti je. Jestli hledáš mezi dvacítkama, tak tam možná jo. Ale mě by u chlapa odradila spíš postava (fakt tloušťka, ne pivní pupík) a pak styl. Nedala bych třeba, kdyby se vyfotil v adidas soupravě, nebo v nějakých příšerných sandálech, v trenkách do půl pasu nahý a s krýglem v ruce, dlouhý umaštěný culík s prořídlými kouty apod. Nedávala bych ani nějaké detailní fotky obličeje, ale když hodíš nějaký neutrál, celou postavu, jak jsi třeba někde na horách v outdooru, nebo na kole (ne ten obeplej obleček prosím), tak myslím, že nemusíš vypadat jak model. Tam jde o normálnost, sympatie, musí z tebe čišet ten pohodář.

Jo to asi splňuji co říkáš. Resp splnoval, je to des a hrůza. Seznamky značne nedoporučuji pokud člověk nechce přijít k ujme :lol:. A pokud už se tam někdo vydá, tak to brát s hodně velkou lehkostí a jen jako další možnost se třeba seznámit, určitě to nebrat důležite. Mne nelíbí teplakova a mikinova móda, takže to u mě nehrozí 8). Ale určitě tam bude furt aspekt věku, kolem 30, tam este zensky hodně cuci na vzhled a tam nejsem pan DiCaprio nebo Brad Pitt nebo co sou mužské idoly krásy :think: :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová