Nechat dceru spát u kluka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
21.12.18 18:05

@Psylocke Souložit mají osoby, které zvládnou případné těhotenství. A vývoj sice v některých oblastech může jít dopředu, ale člověk se zas tak moc nevyvíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
21.12.18 18:07
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám dotaz :) moje dcera bude mít v únoru 15 a má přítele se kterým je skoro rok a prosí mě jestli by u něj nemohla přespat ale nevím jestli ji mám nechat nebo ne :* pustili by jste vy vaší dceru? Budu rada za každej názor :P

No, když budou chtít, místo a čas si na cokoliv najdou i jindy. Vážila bych si toho, že je k tobě upřímná a nevymýšlí si. Příště by ti mohla říct, že jde ke kámošce. Rozhodně je ale přednáška na místě. Upřímně za sebe bych z toho byla na nervy jako matka, na druhou stranu s tím už stejně nic moc neuděláš. Taky záleží, jestli ten chlapec je v podobném věku atd. S o 10 let starším bych to viděla jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
21.12.18 18:08

Ne. A zasla s ni na gyndu. Pokud vim, antikoncepci ji napise jen se souhlasem rodicu, pokud se nic nezmenilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
21.12.18 18:13
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám dotaz :) moje dcera bude mít v únoru 15 a má přítele se kterým je skoro rok a prosí mě jestli by u něj nemohla přespat ale nevím jestli ji mám nechat nebo ne :* pustili by jste vy vaší dceru? Budu rada za každej názor :P

Já bych svojí dceru pustila, tvojí neznám tak nedokážu posoudit :mrgreen: Je ale upřímná a říká ti pravdu, taky by mohla klidně říct že spí u kamarádky a nemusela bys vědět nic. Ono to nakonec může být tak že rodiče toho kluka vyženou na noc na gauč a ona bude spát sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
21.12.18 18:13

Teď už je pozdě, tohle řešit. Když budou chtít spolu spát, vždy se najde způsob, místo, čas. Musíš doufat, že jsi ji dobře vychovala. Zkus s ní promluvit o tom, že není kam spěchat. Kupte spolu prezervativy, ať je má u sebe a nemusí řešit, že on je mít nebude. Řekni ji, co dělat, když kondom selže. Připomněla bych jí, že i při prvním sexu může otěhotnět, hodně kluků tohle zkouší. Určitě bych ji nenechala brát HA, je mladá a akorát by ji to ničilo zdravi.
Pokud ji to budeš zakazovat, stejně to bude dělat, akorát potají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
21.12.18 18:19
@Anonymní píše:
čím dýl, tím líp, o nic nepříjde. Otec

Příspěvek upraven 21.12.18 v 18:20

• Citovat
  • Upravit
446
21.12.18 18:20

Já bych pustila pokud je dcera zodpovědná. Mě rodiče pouštěli od 15ti občas. Těhotná jsem fakt nebyla dokud jsem to sama neplánovala (ale to bylo o několik let později) ;) mimochodem s mým klukem jsme měli sex ve staré stodole vždy když jsme se viděli odpoledne takže pokud jí nechceš pustit kvůli tomu aby nebyl sex tak je to blbost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
21.12.18 18:22
@emimka20 píše:
Já bych pustila pokud je dcera zodpovědná. Mě rodiče pouštěli od 15ti občas. Těhotná jsem fakt nebyla dokud jsem to sama neplánovala (ale to bylo o několik let později) ;) mimochodem s mým klukem jsme měli sex ve staré stodole vždy když jsme se viděli odpoledne takže pokud jí nechceš pustit kvůli tomu aby nebyl sex tak je to blbost :lol:

a tak sex může být i ve výtahu. ale proč pokoušet štěstí

• Citovat
  • Upravit
436
21.12.18 18:25
@Forest_Gump1 píše:

No uz je s tim klukem rok.Myslis ze behem toho roku nemeli dost casu na to,to zkusit? Myslim si,ze pubertaci k tomu nepotrebuji pohodli domova, staci teply den ci podvecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
21.12.18 18:26
@Valkýra88 píše:
No uz je s tim klukem rok.Myslis ze behem toho roku nemeli dost casu na to,to zkusit? Myslim si,ze pubertaci k tomu nepotrebuji pohodli domova, staci teply den ci podvecer.

tak to bych se spíš bál, že nastydne

• Citovat
  • Upravit
34473
21.12.18 18:29
@Anonymní píše:
@terien myslím až ji bude píše: Více

Ani potom ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
21.12.18 18:29
@Forest_Gump1 píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
21.12.18 18:31

@tininas píše:

no já nevím, přeskočí jiskra a jak říkal Lenin a Jára Cimrman z jiskry vzejde plamen..

• Citovat
  • Upravit
Filzefina
21.12.18 18:42

Me mama nechtela pustit nikdy skoro nikam. Takze jsem proste lhala ze spim u kamosky a spala u pritele, chodila na parby.. pust ji. Je lepsi vedet s kym a kde je.

• Citovat
  • Upravit
rokris
21.12.18 18:42
@divine woman píše:
@debra.morgan Tak to byla velmi tolerantní. Děti ze ZŠ by neměly souložit.

Ano, asi tak. Jak prosté! :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí