Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Russet píše:
Tak dát holce vlastní HA může jen debilka
nebo někdo, kdo místo vyučování souložil na záchodě
@ivašot. píše:
nebo někdo, kdo místo vyučování souložil na záchodě
proc misto vyucovani. o prestavce. dodnes si to pamatujuy jak jsem se sla nevinne vycurat a oni tam ve vedlejsi kabince jeli. tu holku potkavam, bydli kousek od nas. ma s tim stejnym dve deti a vzali se.
@debra.morgan píše:
proc misto vyucovani. o prestavce. dodnes si to pamatujuy jak jsem se sla nevinne vycurat a oni tam ve vedlejsi kabince jeli. tu holku potkavam, bydli kousek od nas. ma s tim stejnym dve deti a vzali se.
konec dobry,
vsechno dobre
@Pesimistaa píše:
konec dobry,
vsechno dobre
spis meli stest
i. nejdiv meli holku, pak svatbu a pak dalsi decko. dokonce i prvni tehotenstvi bylo v tomto pripade „až“ ve třetáku na střední. maturitu si holka dodělala ![]()
postel a povolenku od rodicu nepotrebovali, no…
Ne. V 15 je strašně brzy na nějaké prespavani. Proč by se měla děcka na počátku puberty chovat jako 30 letí dospělí? Dle mého by si měli užít období tajných prvních lásek, schůzek za městem, naučit se, že občas je potřeba na něco počkat, po něčem toužit…vždyť to jsou věci, na které asi většina z Vás urcite ráda vzpomíná. Proč hned těm dětem umetat cestičku a o toto je ochudit?
Mohla jsem u kluka prespavat od 15r., je jasne, ze jsme se nemodlili, kdyz byl starsi.
Nemyslim si, ze duvera od rodicu byl spatny tah. Vdavat jsem se nemusela (rozdil od moji neinformovane a pod zamkem drzene zname), nikde jsem se netoulala, nevyhledavala divne party, chodili jsme parit spolu, kdyz byl cas nebo byla nalada.
Pod 15r. bych nepustila, ale pak jo. Nastavit si pravidla. Dnesni mladez je nastesti o sexu informovana dost, presto probrat antikoncepci. Nastavit si pravidla, ze skola bude fungovat. Kdyz jsou spokojeni, zamilovani, tak funguji i ve skole, nedelaji bojkt.
Ty zakazy a prikazy jsou k nicemu.
Nedovolila bych přespávání, ani náhodou. Ať spolu chodí, schází se, sexujou - poučím, kondomy koupím, proč ne. Ale postele bych jim nestlala, bohužel. První přespání bych dceři povolila kolem těch 17 let, a kdyby to byl dlouhodobý vztah. Ale stlát postele a nechat je hrát si na manžele určitě ne. Takže takto za mě. ![]()
Jak už tady zaznělo, jestli budou fakt chtít, cestu si najdou
takže podle mě lepší jim dát svolení, než aby ti to dělala za zády, na truc..