Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já jsem u svého kluka spala od 14. Nespali jsme spolu jako sex ale jen u sebe, bylo to hezký. Ještě že mi mamka natolik věřila a dobře vychovala. Mimochodem dnes mi je 32 a ten kluk je můj manžel a otec našeho dítěte.
@Anonymní píše:
Jsme zrovna tento týden měli besedu o sexu s odborníkem a děcka překvapila. Holky to mají srovnané víc než dost a nikam se neženou.
Nedovolil bych jí to a basta. Stejně je to jen kvůli tomu aby se pochlubila kámoškám ![]()
@lachtanice86 píše:
Já jsem u svého kluka spala od 14. Nespali jsme spolu jako sex ale jen u sebe, bylo to hezký. Ještě že mi mamka natolik věřila a dobře vychovala. Mimochodem dnes mi je 32 a ten kluk je můj manžel a otec našeho dítěte.
Vyspali jste se, a ještě se divili co na tom ty dospělí vidí ![]()
@Forest_Gump1 Všechny moje kamarádky, které začly brzy na to nemají moc pěkné vzpomínky. V 15 mají sice tělo ženy, ale duši dítěte.
@divine woman jo, já třeba začala brzy a dodnes na to mám úžasné vzpomínky. Chodili jsme spolu potom ještě dva roky a nikdy na toho kluka nezapomenu. Byla to ta pravá první láska a jsem ráda, že to byl právě on a v tu dobu ![]()
Pokud bych toho kluka znala a byl to slušný kluk, tak bych si s ní promluvila o antikoncepci a pustila bych ji.
@divine woman píše:
@Forest_Gump1 Všechny moje kamarádky, které začly brzy na to nemají moc pěkné vzpomínky. V 15 mají sice tělo ženy, ale duši dítěte.
Jo, dyk píšu že bych jí to nedovolil. Celkem mi je jasné, že se navrch tváří jako drsňáci, ale skutečnost je diametrálně jiná. Máma mě měla v 17 letech, a když to beru dál, tak vlastně nevěděla co chce..
Poznala jsem svého manžela, když mi bylo čerstvě 16, chodili jsme spolu, byli na chatě a po roce a půl na to teprve došlo u nás doma, kde byli naši… Příležitost se vždycky najde, asi bych ji pustila, když už spolu rok chodí. My jsme spolu už 19 let. ![]()
@Anonymní píše:
Poznala jsem svého manžela, když mi bylo čerstvě 16, chodili jsme spolu, byli na chatě a po roce a půl na to teprve došlo u nás doma, kde byli naši… Příležitost se vždycky najde, asi bych ji pustila, když už spolu rok chodí. My jsme spolu už 19 let.
Už do toho nebudu kecat. Jsem přísný tatínek a vím, co jsem jako puberťák dělal.
Tak je jasné, proč tam chce přespat,že… za mě nejdřív v sedmnácti, dřív ať spí pěkně doma.
@aknadar píše:
Tak je jasné, proč tam chce přespat,že… za mě nejdřív v sedmnácti, dřív ať spí pěkně doma.
já myslím, že se chtěj dívat déle na televizi než můžou doma..
Jsme zrovna tento týden měli besedu o sexu s odborníkem a děcka překvapila. Holky to mají srovnané víc než dost a nikam se neženou.