Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@matkabagristy píše:
já bych hlavně nenechala přespat holku našeho puboše u nás
@matkabagristy
oni to stejně udělají, když opravdu budou chtít. Ale nač jim k tomu pomáhat. ![]()
@divine woman píše:
@matkabagristy![]()
![]()
oni to stejně udělají, když opravdu budou chtít. Ale nač jim k tomu pomáhat.
Myslím, že už to dávno vyřešili bez téhle diskuze, jen to chtějí mít požehnané..
@Forest_Gump1 píše:
Myslím, že už to dávno vyřešili bez téhle diskuze, jen to chtějí mít požehnané..
No, mně přijde, že v průběhu těch několika let co sem chodím, se tu na tohle ptají mámy pořád mladších dětí. Šestnáct, patnáct, čtrnáct…
Holku ne. Kluka klidně. Ten se nevrátí těhotný a pravděpodobně ani znásilněný.
Ale je pravda, že zbouchnout jí může přítel i v parku. ![]()
@rokris píše:
No, mně přijde, že v průběhu těch několika let co sem chodím, se tu na tohle ptají mámy pořád mladších dětí. Šestnáct, patnáct, čtrnáct…
Přesně. No víš mami ty jsi mě pustila, abysme spolu u nich přespali, a já jsem teď v tom
![]()
@AnnaNuvoletta07 píše:
Holku ne. Kluka klidně. Ten se nevrátí těhotný a pravděpodobně ani znásilněný.Ale je pravda, že zbouchnout jí může přítel i v parku.
Jasne! Kdyz kluk zbouchne holku tak rodice kluka jsou z obliga, zejo! At se staraj rodice holky.
@Psylocke píše:
@Russet Je to holt o duvere. Asi kazda matka vi, co může od dcery cekat. Mam znamou, ktera sveho 15leteho syna nepusti ani na krok. Chova se k nemu jak k diteti na 1.stupni.Myslim,ze si jen tak nezaš. ká. A je mi ho lito. Pac je jak jeji pejsek. Posloucha na slovo.
Tak máma mě v tomhle ohledu fakt neodhadla. Sama otěhotněla už ve čtvrťáku na střední a myslela si, že jsem podobný typ
Takže by mi nedovolila noci s přítelem v dětském pokojíčku už od patnácti. Já sama fakt nejsem zvědavá na to, že syn si na vejkend přitáhne uhrovitou spolužačku a budem se ráno v neděli přetlačovat u umyvadla.
@AnnaNuvoletta07 píše:
Holku ne. Kluka klidně. Ten se nevrátí těhotný a pravděpodobně ani znásilněný.Ale je pravda, že zbouchnout jí může přítel i v parku.
Jo, jenom může chytnout nějaké filcky nebo příjici. To sice nemusíš 18 let živit, ale příjemný to nejni.
@Anonymní píše: Ahoj holky mám dotazmoje dcera bude mít v únoru 15 a má přítele se kterým je skoro rok a prosí mě jestli by u něj nemohla přespat ale nevím jestli ji mám nechat nebo ne
pustili by jste vy vaší dceru? Budu rada za každej názor
kdyz uz jsou spolu rok, tak uz asi byla stejne ruka v rukave,
takze nejake obavy jsou asi s krizkem po funuse,
a kolik je klukovi?
@rokris a co, spoluzak na zakladce zacal ve 13 s 9 letou a dotahli to az do svatby,
nebyt prasteneho tchana tak se ani nerozvedli,
@Pesimistaa píše:
@rokris a co, spoluzak na zakladce zacal ve 13 s 9 letou a dotahli to az do svatby,
nebyt prasteneho tchana tak se ani nerozvedli,
hahahaha, bože kam ta diskuze dospěla.. berou oba dávky ?
@Pesimistaa píše:
kdyz uz jsou spolu rok, tak uz asi byla stejne ruka v rukave,
takze nejake obavy jsou asi s krizkem po funuse,a kolik je klukovi?
16. Ona je pod zákonem ![]()
@Forest_Gump1 píše:
hahahaha, bože kam ta diskuze dospěla.. berou oba dávky ?
oni se brali az prisel z vojny (az ji bylo 18), to byla laska na vecne casy, nebyt jeho tchana, deti meli az po svatbe,
takze klidek
A to si myslis, ze spolu jako jeste nic nemeli? Ja budu asi jedina divna, ale ja bych ji pustila
Protoze si myslim, ze za rok toho uz stihli vic nez dost ![]()