Nechat dceru spát u kluka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15436
21.12.18 19:30
@matkabagristy píše:
já bych hlavně nenechala přespat holku našeho puboše u nás :roll:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
21.12.18 19:31

@matkabagristy :potlesk: :potlesk: :potlesk: oni to stejně udělají, když opravdu budou chtít. Ale nač jim k tomu pomáhat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
21.12.18 19:34
@divine woman píše:
@matkabagristy :potlesk: :potlesk: :potlesk: oni to stejně udělají, když opravdu budou chtít. Ale nač jim k tomu pomáhat. :palec:

Myslím, že už to dávno vyřešili bez téhle diskuze, jen to chtějí mít požehnané..

• Citovat
  • Upravit
rokris
21.12.18 19:41
@Forest_Gump1 píše:
Myslím, že už to dávno vyřešili bez téhle diskuze, jen to chtějí mít požehnané..

No, mně přijde, že v průběhu těch několika let co sem chodím, se tu na tohle ptají mámy pořád mladších dětí. Šestnáct, patnáct, čtrnáct…

• Citovat
  • Upravit
998
21.12.18 19:41

Holku ne. Kluka klidně. Ten se nevrátí těhotný a pravděpodobně ani znásilněný. :) Ale je pravda, že zbouchnout jí může přítel i v parku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
21.12.18 19:44
@rokris píše:
No, mně přijde, že v průběhu těch několika let co sem chodím, se tu na tohle ptají mámy pořád mladších dětí. Šestnáct, patnáct, čtrnáct…

Přesně. No víš mami ty jsi mě pustila, abysme spolu u nich přespali, a já jsem teď v tom :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Psylocke
21.12.18 20:02
@AnnaNuvoletta07 píše:
Holku ne. Kluka klidně. Ten se nevrátí těhotný a pravděpodobně ani znásilněný. :) Ale je pravda, že zbouchnout jí může přítel i v parku. :)

Jasne! Kdyz kluk zbouchne holku tak rodice kluka jsou z obliga, zejo! At se staraj rodice holky.

• Citovat
  • Upravit
53518
21.12.18 21:05
@Psylocke píše:
@Russet Je to holt o duvere. Asi kazda matka vi, co může od dcery cekat. Mam znamou, ktera sveho 15leteho syna nepusti ani na krok. Chova se k nemu jak k diteti na 1.stupni.Myslim,ze si jen tak nezaš. ká. A je mi ho lito. Pac je jak jeji pejsek. Posloucha na slovo.

Tak máma mě v tomhle ohledu fakt neodhadla. Sama otěhotněla už ve čtvrťáku na střední a myslela si, že jsem podobný typ :nevim: Takže by mi nedovolila noci s přítelem v dětském pokojíčku už od patnácti. Já sama fakt nejsem zvědavá na to, že syn si na vejkend přitáhne uhrovitou spolužačku a budem se ráno v neděli přetlačovat u umyvadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.12.18 21:06
@AnnaNuvoletta07 píše:
Holku ne. Kluka klidně. Ten se nevrátí těhotný a pravděpodobně ani znásilněný. :) Ale je pravda, že zbouchnout jí může přítel i v parku. :)

Jo, jenom může chytnout nějaké filcky nebo příjici. To sice nemusíš 18 let živit, ale příjemný to nejni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8303
21.12.18 21:11
@Anonymní píše: Ahoj holky mám dotaz :) moje dcera bude mít v únoru 15 a má přítele se kterým je skoro rok a prosí mě jestli by u něj nemohla přespat ale nevím jestli ji mám nechat nebo ne :* pustili by jste vy vaší dceru? Budu rada za každej názor :P

kdyz uz jsou spolu rok, tak uz asi byla stejne ruka v rukave,
takze nejake obavy jsou asi s krizkem po funuse,

a kolik je klukovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8303
21.12.18 21:15

@rokris a co, spoluzak na zakladce zacal ve 13 s 9 letou a dotahli to az do svatby,
nebyt prasteneho tchana tak se ani nerozvedli,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
21.12.18 21:21
@Pesimistaa píše:
@rokris a co, spoluzak na zakladce zacal ve 13 s 9 letou a dotahli to az do svatby,
nebyt prasteneho tchana tak se ani nerozvedli,

hahahaha, bože kam ta diskuze dospěla.. berou oba dávky ?

• Citovat
  • Upravit
53518
21.12.18 21:26
@Pesimistaa píše:
kdyz uz jsou spolu rok, tak uz asi byla stejne ruka v rukave,
takze nejake obavy jsou asi s krizkem po funuse,a kolik je klukovi?

16. Ona je pod zákonem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8303
21.12.18 21:29
@Forest_Gump1 píše:
hahahaha, bože kam ta diskuze dospěla.. berou oba dávky ?

oni se brali az prisel z vojny (az ji bylo 18), to byla laska na vecne casy, nebyt jeho tchana, deti meli az po svatbe,
takze klidek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
21.12.18 21:31

A to si myslis, ze spolu jako jeste nic nemeli? Ja budu asi jedina divna, ale ja bych ji pustila :nevim: Protoze si myslim, ze za rok toho uz stihli vic nez dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí