Necháváte kočárek stát před obchodem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7449
9.8.13 16:07

Nechávám tam, kde na něj vidím - večerka, drogerka, masna. Když dítě spí, tak spí a když nespí, kouká na mě. Z dohledu pouštím na chvilku, než dojdu za roh třeba pro toaleťák, jinak koukám na kočár. Jsou to vesměs nákupy do 5ti minut, takže strach nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
9.8.13 16:10

Záleží jak kde na vesnici bych nechala v pohodě. Vyrůstala jsem tam a mojemamka prakticky třeba nezná nic jiného. Ale doba je jiná. Ve městě jsem nenechala dítě samotné. Jo myslím, že jednou za celý rok a třičtvrtě. Kdy jsem nutně něco potřebovala z jednoho obchodu kam nešlo s kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
9.8.13 16:10

@Vemas koupit ergnonomicke nositko, to vozit sebou, nebo chodit pro starší s miminkem jenom v nositku a pokud budeš jezdit s kočárkem, tak venku kočárek pripoutat zámkem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
9.8.13 16:11
@dani24687 píše:
Tchyně jednou chtěla nechat spícího malýho v kočárku v chodbě paneláku :nevim: :zed:

To tu u nás dělala sousedka - nechávala malého spícího v kočárku dole u vchodových dveří, ona bydlí ve 2.patře. Já jsem občas malou nechala na chodbě u dveří, které byly otevřené, ale stejně mi jí vždy někdo vzbudil, jak šel domů a bouchnul dveřma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.8.13 16:12
@maritimka píše:
To tu u nás dělala sousedka - nechávala malého spícího v kočárku dole u vchodových dveří, ona bydlí ve 2.patře. Já jsem občas malou nechala na chodbě u dveří, které byly otevřené, ale stejně mi jí vždy někdo vzbudil, jak šel domů a bouchnul dveřma :zed:

ale my máme velkou chodbu a kočár se tam s přehledem vleze, tak jsem nepochopila, o co šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
9.8.13 16:12

@nikol.ondrášovka jj, toho se spíš bojím. Dítě odnese malé %, ale kočár by ukradli hned :roll: a dítě nechali na zemi vedle kočáru. A dítěti by to ještě bylo jedno, hlavně že bude mimo kočár a navolno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.8.13 16:13
@maritimka píše:
@nikol.ondrášovka jj, toho se spíš bojím. Dítě odnese malé %, ale kočár by ukradli hned :roll: a dítě nechali na zemi vedle kočáru. A dítěti by to ještě bylo jedno, hlavně že bude mimo kočár a navolno 8)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
9.8.13 16:13

@ivana-domca ja myslela, ze ty nositka jsou pro starsi deti a ne uplne pro mimina? No mam se co ucit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
9.8.13 16:14

Já taky nenechávám. Maximálně prázdný kočár.
Přes zimu jsem chodila kolem paneláku, kdy kočár se spícím mimčem byl před barákem, a rodiče doma… No, já bych se bála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
@dani24687 píše:
ale my máme velkou chodbu a kočár se tam s přehledem vleze, tak jsem nepochopila, o co šlo

Jakože vy máte doma velkou chodbu? Možná nechtěla kočárem nadělat bordel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
@maritimka píše:
@nikol.ondrášovka jj, toho se spíš bojím. Dítě odnese malé %, ale kočár by ukradli hned :roll: a dítě nechali na zemi vedle kočáru. A dítěti by to ještě bylo jedno, hlavně že bude mimo kočár a navolno 8)

a mimino se pak rozpohybuje a zdrhne, takže by to byl vlastně taky technicky vzato únos :P

• Citovat
  • Upravit
14335
9.8.13 16:15

Já osobně nenechávám před klasickými obchody, což jsou větší potraviny a jiné, kde člověk než to projde, to nějakou dobu trvá, nevidí na kočárek, třčeba víc lidi..
Ale máme takové obchůdky, kde se s dobrou vůli vejdou tři lid a v létě mají otevřené dveře, že mám kočár tak snad 3 metry na dohled, tak to nechám.. Musím vidět, a nesmím tam být dkouho.. takové to vběhnout něco vzít zaplatit a jdem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
9.8.13 16:18

Já tedy kočárek nikdy před obchodem nenechávám, jen tam, kde na něj stále vidím…takže maličké obchůdky. Ve chvíli, kdy na mimčo nevidím, není co řešit a buď obchod oželím nebo ho tahám z kočárku s sebou. Nemusí se stát sice nic, ale taky se něco stane, jen jednou, a já si do smrti budu vyčítat… Dnes je prostě, šeredně řečeno, o děti mela, je to obchod a nikdy nevíme, co se může přihodit zrovna nám v našem městě… Vždyť to jsou naše poklady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
9.8.13 16:22

@Vemas U nás to dělají maminy tak, že jedna pohlídá druhé kočárek než co dítko ustrojí, vždycky se někdo našel, kdo byl zrovna po ruce, ale taky se nemusíte jako na potvoru s nikým potkat, tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.8.13 16:23
@maritimka píše:
Jakože vy máte doma velkou chodbu? Možná nechtěla kočárem nadělat bordel…

no špinavý nebyl a koberec v ní není. mně spíš přišlo, že chtěla, ať ho všichni sousedi vidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí