Necháváte děti jíst v autě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
31.10.13 14:06

@KriJona nenechávám. Když je třeba jíst, tak se zastaví, udělá se pauza.. Max se může napít. Možná jsem drsná, ale je to jen zvyk. Jinak auto luxuju co týden, takže v pohodě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
31.10.13 14:07

Ano, jí a já s manželem klidně taky. A bordel tam je teda občas řádný, ale pro mě je auto pouze přepravní prostředek a ne domácí mazlíček, takže to neřeším a jednou za čas prostě vysaju - když už se na to nedá dívat :mrgreen:! A jestli si o mě někdo myslí, že jsem čuně - jeho věc, nikoho nenutím, aby se mnou jezdil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
31.10.13 14:08

Dítě nenechávám, daleko nejezdíme a bojím se, aby mu to při nějakém prudkém brždění třeba nezaskočilo v krku. Ale přítel v tom autě pomalu bydlí a je to tam jak v prasečáku. Takže nějaký drobky jsou drobnost. Naštěstí ho nechává každý týden ručně umýt, takže mám jistotu, že mu tam nikde nic nezplesniví, jako se to stalo mýmu bratrovi.

• Citovat
  • Upravit
24288
31.10.13 14:08

V autě jíme všichni, hlavně na delších trasách. Vysáváme občas, když už je toho tam dost. Jiné odpadky se snažím po každé cestě vzít a vyhodit. Jinak na předních sedačkách nadrobeno není, jen u dětí v zadu, takže pokud někoho vezu, tak sedí na místě spolujezdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
31.10.13 14:09

Ne, už nejí. Stačila mi dcera, když se mi začla uprostřed křižovatky dusit sušenkou. Takže z jezení v autě jsem u děcek vyléčená, za jízdy už nikdy. Nají se před cestou a pak až dojedem, pokud je to delší trasa, tak se zastaví a dělají se přestávky. O bordel mi nejde, ten se vyčistí, ale o bezpečnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
31.10.13 14:09

Jíme v autě všichni. Malý teda hlavně rohlík, krupky, piškoty. Rozpatlatelné věci ne. Zbytky pak buď uklidí pes nebo je vysaju, nevidím v tom problém.

Pokud někoho vezu, sundám psí deku a pod ní je čisto a přední sedačky jsou taky v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
31.10.13 14:11

Samo, že v autě jedí. Cestou do školky pravidelně snídaly. Cestování na delší trasu bez jídla si neumím představit. Nedávám jim čokoládu a vůbec věci, co nepřiměřeně opatlají sedačku.
Uklízím za pomocí vysavače při příležitosti přendávání sedaček (např. do auta rodičů) nebo když bordel v autě překročí únosnou mez (a to je zřídka, auto není žádný mazlík a máme ho na ježdění nikoli k činčání a na repre).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Jiste, ze muzou jist v aute. Kdyztak se preci vysaje nebo vycisti. Jist v aute mi nevadi, pokud to neni jak v tech americkych filmech- hambace, hranolky a kdo vi co vsechno na palubovce. Co bych v aute nesnesla je koureni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556

V autě jíme vsici, vzadu je hroznej bordel, ale mě to nevadí, hlavně, že nerve, to bychom nikam nedojeli…vždyť je to jen auto :think:, občas ho vysaju, výběru autosedacku a je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201

Jezdím denně a často i na druhý konec republiky, na konzumaci v autě nevidím nic strašného, auto je jen věc a má sloužit :nevim: samozřejmě nejedí jogurty a polívky :lol: ale na piškotech, rohlíkách, křupkách, případně obložené housce nebo bagetě.
Luxuji až se za vůz začnu stydět a nebo až to vypadá tak že pokud bych hodila na zadní sedačky flák masa budu mít na konci cesty obalený řízek :lol: :lol: :lol:

jo a ještě u toho koukají na DVD…cokoli jen aby byl klid pro řidiče ;)

Příspěvek upraven 31.10.13 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.10.13 14:12

Tak všechny teď běžte a vyfoťe sedadla v autě a fotku sem, uděláme si tady soutěž nejčistejší/nejšpinavější auto :dance: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
31.10.13 14:15
@Kelsey píše:
Tak všechny teď běžte a vyfoťe sedadla v autě a fotku sem, uděláme si tady soutěž nejčistejší/nejšpinavější auto :dance: :dance: :mrgreen:

kruci a já vysála minulý týden :zed: :zed: :zed: :zed: :lol: :lol: :lol:
největší legrace byla když mi dcera usnula v sedačce a v ruce měla jupíka, ale takový ten hnusný sladký driák a já si neuvědomila že to nemá ten sportovní uzávěr ale prostě jen otvor. talkže zatímco já si oddychla že chrní tak to na sebe žblemcala celou cestu domů..pár deci a bylo to jak polité 10 litrovým kanystrem :roll: pěkně to teklo ze dveří když jsme je otevřela…proti tomu nějaké drobty z rohlíků jsou prd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
31.10.13 14:16

@Kelsey Klidně. (Před týdnem jsme ho luxovali a myli. :P :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
31.10.13 14:17

Auto vlastníme 5 let a za tu dobu se luxovalo… tak 1×? Prostě nebylo třeba, neděláme v něm binčus. :pankac: čas od času se vysypou koberečky, to je tak všechno. Děti si v autě hrají, koukají z okna, povídají si (mezi sebou, žádný řev se nekoná) nebo spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
31.10.13 14:17

Nechávám jíst. Za ten klid to stojí a sama jím klidně taky. Jsou tam drobky, no a co? DVD pouštím při delších cestách taky. Nevím, jak bych mohla chtít po batoleti, aby v autě třeba několik hodin sedělo na zadku a koukalo z okna, případně si hrálo s pár malými plyšáky, co stejně nakonec spadnou na zem.
Jíst nechávám od té doby, co si myslím, že umí jídlo celkem obstojně dopravit do pusy a DVD jsem koupila po 5h cestě, kterou jsem s dcerou absolvovala sama, to bylo čistý peklo :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí