Necháváte děti jíst v autě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
882
31.10.13 17:07
@Trudi píše:
V autě nejíme. Když má někdo hlad, tak zastavíme a najíme se jako lidé - tedy u stolu. Auto o nás všech hodně vypovídá. Většinou jaké to máme v autě, tak podobné to je i doma (pominu prac. dodávky).

tak s tím třeba nesouhlasím.. auto nás odveze z bodu A do bodu B, spotřební věc..doma je doma, to je místo kde žiju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
31.10.13 18:10
@veverkas22 píše:
tak s tím třeba nesouhlasím.. auto nás odveze z bodu A do bodu B, spotřební věc..doma je doma, to je místo kde žiju..

Mám to stejně, v autě mám většinou bordel jak v tanku, doma mám uklizeno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
31.10.13 18:18

Taky nechávám a je fakt, že jednou za čas musíme vyndat autosedačku a vyprášit od drobků. :roll: Ale nic tekutého tam prtě nejí, jen rohlíky, křupky a tak. Nevadí mi to, jsem ráda, že se tím na chvíli zabaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
31.10.13 18:21

Když jím v autě já, proč by nemohly děti? :nevim: to že si ten bordel aspoň jednou za čas neuklidíš, je už tvůj problém :lol:

• Citovat
  • Upravit
6453
31.10.13 18:22

Zakladatelko klid :-) já k banánovým šlupkám, rohlíkům, hranolkám…mám ještě bonus 4 smradlavý psiska, věčně zablácené holinky celé rodiny a VŠUDE gumový medvídky… :mrgreen:
pravidelně jezdí auto na ruční mytí asi tak jednou za 3 týdny, nebo podle potřeby takže je to v pohodě, žádnej ekl
nejíst v autě? by mi dítě umřelo hlady, pořád někde cestujeme
a doma mám uklizeno tak nějak normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. mišanila
31.10.13 18:25
@Trudi píše:
V autě nejíme. Když má někdo hlad, tak zastavíme a najíme se jako lidé - tedy u stolu. Auto o nás všech hodně vypovídá. Většinou jaké to máme v autě, tak podobné to je i doma (pominu prac. dodávky).

Tak to bych si dovolila nesouhlasit. V autě míváme někdy binec, ale doma se nám teda drobky, papírky, kousky bahna z bot, kamínky a hračky takhle neválí…ale zas se nám to tam neválí pořád, jen pokud není čas to zlikvidovat

Pro mě je to věc na ježdění, ne na parádění, čistě užitková věc, ne obyvák.
Mám to nastavené tak, že nechci otročit věcem a nejíst a nepít v autě je pro mě opruz a otročení nablejskané krabici. Tím nechci říct, že to tak máš ty nebo někdo jiný, ale je to můj postoj k věci.
Takže jíme a pijeme a když binec překročí určitou mez, tak se uklidí.

• Citovat
  • Upravit
Jemys
31.10.13 18:27

Jo, nechávám děti v autě jíst, nevidím v tom problém. Prostě to pak vyluxuju a vyčistím. To bych je nemohla nechávat jíst nikde, páč nejmladší dělá brajgl u jídla ještě teď. A do 15 ji teda krmit nebudu. Tak prostě luxuju doma i v autě.

• Citovat
  • Upravit
1749
31.10.13 20:10

Naše děti, když v autě nespí a nejí, tak řvou. Hlavně teda mladší. Takže na začátku pouštíme jednomu dvd, druhýmu tablet, rozdáme živobytí a doufáme, že to nějakou dobu vydrží. Když je bordel velikej, auto uklidíme. Když někoho vezu, upozorním, že máme 2 děti a podle toho auto vypadá. Ještě nikdo kvůli tomu nevystoupil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
31.10.13 20:31

V autě jíst zásadně nenechávám… Nejde mi o bordel, ale jela jsem po rychlostce a malá se mi začala dávit kouskem rohlíku… Málem jsem zešílela, nemohla jsem rychle zastavit v tom provozu, a ani se k ní dostat… Zajela jsem hned jak to šlo cca 15vteřin a ty bych nepřála nikomu… Od té doby nejí ani nepije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
31.10.13 20:39
@werunkaw123 píše:
V autě jíst zásadně nenechávám… Nejde mi o bordel, ale jela jsem po rychlostce a malá se mi začala dávit kouskem rohlíku… Málem jsem zešílela, nemohla jsem rychle zastavit v tom provozu, a ani se k ní dostat… Zajela jsem hned jak to šlo cca 15vteřin a ty bych nepřála nikomu… Od té doby nejí ani nepije

To bych se taky bála, že se tohle stane. Kdyby se mnou jel ještě někdo, kdo by eventuelně zasáhl, tak ještě dejme tomu, ale sama jed a dát dítěti jídlo? Ani za nic… Ten bordel by mi taky vadil, proto mi v autě dítě nejí (mám auto jako dopravní prostředek, ale občas někoho vezu a neznamená, že když mám dítě, musí to v autě vypadat jako v chlívku), ale zkoušet, jestli se mi dítě začne dusit, i když nikdy předtím se nedusilo? Nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
31.10.13 20:45

Auto je slouha. Děti jí cokoliv, co se dá držet v ruce (čili vylučuji polévku a svíčkovou se šesti), drobí, mladší čvachtá a háže a vůbec je s tím děsná legrace. Pijí z netekoucích lahví, aby je to při akceleraci nezalilo nebo neutopilo. Obě moje děti nenávidí cestu autem delší 10minut, takže napřed vytahuju hračky a knížky, pak jídlo a nazdar. Nebudu týrat sebe i je. Jednou za čas vykydám, jednou za dva časy i vyluxuju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
31.10.13 20:59
@Trudi píše:

Jako sorry, ale to je dost blbost. Doma mám čisto a kromě akutálně vytahaných věcí a hraček, se kterými jsou děti schopné během půlhodiny zabarikádovat 4+1 a které jsou večer opět na svých místech, i uklizeno. V autě fakt chlív, obaly, drobky, kousky různých věcí, bordel z bot, teď i nějaké to lupení, hračky, igeliťáky na psí ho.vna… Nejsem líná to uklidit, ale jsem s dětmi většinu dne sama. Bydlíme v paneláku, takže nehrozí, že bych je vypustila na zahradě a jala se píglovat vozidlo. Vypustit je na benzínce, tak nevyluxuju nebo jo, ale už nebudu muset mít obavy, že mi další binec někdo vyrobí. A stejně by mi překážely autosedačky. Když je manžel doma, většinou vařím na druhý den, uklízím byt nebo když je pěkně, jdeme ven. Prostě se na to vrhám tak třikrát ročně, když už není zbytí. A to jsem na čistotu jinak docela háklivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
31.10.13 21:23
@veverkas22 píše:
tak s tím třeba nesouhlasím.. auto nás odveze z bodu A do bodu B, spotřební věc..doma je doma, to je místo kde žiju..

Já na to zas mám názor stejný jako @Trudi. Nevidím rozdíl mezi tím, jestli sedím v zahnojeným autě a nebo jestli jsem v obejváku na gauči s chlívem okolo. Prostě je to můj majetek a prostor ve kterém trávim čas a to co mě obklopuje o mě vypovídá. Stejně tak můžeš říct, že postel je spotřební věc a tak se tam můžu válet v drobkách. Jo a taky zastávám názor, že člověk se pozná podle bot.

Příspěvek upraven 31.10.13 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
31.10.13 21:27
@Trudi píše:

A propos, můžeš mi říct, jak máme jíst jako LIDÉ u stolu, když jsme třeba na horách? V lese? Nejezdíme jen po kolonádě, víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
31.10.13 21:48

Zastávám názor - když se chce, jde všechno.
Takže, když jsem s dítětem doma sama a chci udělat něco, co s ním nejde (třeba uklidit auto), tak ho dám na hlídání (chůva, sousedka, kamarádka, babičky, dětský koutek v nákupáku - vždy se někdo najde i pro novorozence).
Ale o to jde, jestli vy, které máte dobrovolně bordel v autě, s tím chcete něco dělat. Někdo bere auto jen jako přepravní věc, nikoho „cizího“ v něm nevozí a nebo, když vozí, vymluví se na děti a je mu vlastně jedno, že jezdí v chlívku. Někdo si čas na úklid auta najde i obden, když v něm vozí něco nebo někoho, kdo to auto zahnojí.
A někdo si raději na chvilku zastaví, dítě a sebe nakrmí mimo auto a pak pokračuje dál.

Svět je krásně rozmanitý 8)

PS. Mám názor stejný jako **** (nevím, kdo to sem psal) - jak máte uklizeno v autě, tak máte doma. V autě trávíte čas a i kdyby jste tam byli hodinu měsíčně, stejně tento čas dobrovolně strávíte na hnojárně? Tu a tam drobek ještě OK, ale zbytky jídla, ovoce, bonbony? Velebnosti, sorry, ale chce se mi :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí