Necháváte dvouleté děti dívat se na TV?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10351
4.7.13 09:31

Starší tv nezajímala (krom občas reklam) skoro do 2,5let, takže když si odseděla svojí první krátkou pohádku, skákala jsem do stropu. Mladší zas naopak kouká odjakživa ráda na pohádky. Přiznávám, že pouštím denně, někdy to dá v úhrnu půl hod, jindy zas hod a půl. Když třeba mladší spí, starší ne a já potřebuju zavřít oko, tak zkoukne třeba celé dvd a mezitím spím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
4.7.13 09:32

Syn v těhle letech koukal na kouzelnou školku. Ale bavil ho jen František s Michalem nebo s Majdou, takže jak to bylo s někým jiným, chtěl to vypnout. Díval se tedy, jen když tam byl František, pak, když šla pohádka, tak si šel hrát a jak slyšel hlas Františka, tak zas přiběhl. O pohádky tou dobou zájem neměl, jen o čtené. Dcera se na pohádky v televizi se zájmem začala koukat až ve 4 letech-prostě jí to nebavilo, i když se díval syn. Řekla na to „hm“ a šla si hrát. Čtené pohádky poslouchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
4.7.13 09:35

Holky díky, uklidnili jste mne :D Doufám, že to ranní dívání ho brzy přejde, že na to zapomene a zůstaneme zase jen u večerního před spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepr. Katchus
4.7.13 09:51

@LL
Taky se dívali, oba dva…teď ten mladší kouká pár minut a pak si stejně hraje s Legem nebo se prdelí se mnou v kuchyni :mrgreen:
Měli toho dostatek a teď je to vůbec nezajímá.

Nejsem zastáncem pouštění pohádek v pokojíku před usnutím, známí to tak dělají a dítě jinak neusne, vydrží čumět do půlnoci a když se v noci vzbudí vyžaduje pohádku, to mi přijde na palici :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Jemys
4.7.13 09:55

Přiznám se, že ráno pouštím Kouzelnou školku - malá u toho snídá a já mám klid na vaření a úklid. I když u toho stejnak nevydrží a pořád za mnou běhá a říká, co je zrovna v televizi :mrgreen: Jinak mám na televizi puštěný spíš hudební kanály, když už je teda zaplá. A když jí potřebuju ostříhat nehty nebo vlasy a potřebuju, aby v klidu seděla, pouštím jí na youtube od Svěráka Červenou karkulku nebo Dvanáct měsíčků. Vzhledem k tomu, že když je počasí, jsme od oběda až do večera venku si myslím, že jí tohle neuškodí. Před spaním nic nepouštíme, to čteme pohádky

• Citovat
  • Upravit
17631
4.7.13 10:02

Čtyřletou zajímala televize hodně od malička. Byli jsme ještě u našich a tam tv běžela celý den jako kulisa. Doma ji většinou zapíná až manžel po příchodu z práce. Jinak je malá zvyklá u pohádky usínat. Někdy máme filmový den, že se to zapne a pouštíme si dvd.
Mladší 11 měsíční televize nezajímá, starší už v tomhle věku kolem toho dávno obšlapovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
4.7.13 10:06

Asi jako většina maminek pouštím dětem Kouzelnou školku, a večer večerníček a to je známka, že se půjde spinkat. Takže ve 20:00 už dávno spí a my máme klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.7.13 10:13

Ano - kouká dopoledne, většinou na Jim Jam nebo na školku. Večer večerníček, tam jí baví nejvíc znělka.. Když potřebuju něco udělat taky jí to pustím, když byla nemocná, běželo to skoro celý den, jiný způsob, jak jí udržet vleže nefungoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
4.7.13 10:14

Jo ve dvou letech měl rád Jak vycvičit draka a podobný pohádky. Ale u nás běží telka celý den jako kulisa, většinou na to nikdo nečučí. :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
4.7.13 10:20

Naše kluky telka doteď nebaví, co bych za to občas dala jim pustit pohádku a mít aspoň na půl hodiny klid :roll: Ne, pohádky zabaví tak na pět minut.
Takže teď jedeme na telce většinou Youtube - když pohádky, tak Simon´s cat nebo Oggy, jinak metalové koncerty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
4.7.13 10:26

Můj tříleták kouká tak 2-3× týdně na Animáčka, většinou tak hodinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vodnarka2013
4.7.13 10:29

Málemu je 5 měsíců a každé dopoledne tu hodinku ho u televize nechávám.. zapínám mu smíšky.. líbí se mu ty barvičky a tak :D

• Citovat
  • Upravit
12505
4.7.13 10:34

Malej kouká ráno na pohádky. A večer na simsny když je nemá je doma peklo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.7.13 10:36

Malá teda bude mít už tři, ale pouštíme už nějakou dobu, buď se dívá na Mickeyho klubík, nebo na Večerníček, nebo na Šmouly, prostě jak kdy… Když se chci ráno sprchovat a můj je v práci, pustím klubík na televizi z flashky a ona nezlobí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.7.13 10:56

Malej kouká na kouzelnou školku, včelku Máju a někdy Finleyho. A když nemáme náladu na pohádku, tak koukáme na Simpsony, Červenýho trapsalíka, Futuramu. Vychází to zhruba na 1,5 hodiny denně. V zimě dýl, v létě se většinou vracíme domů až před osmou, takže to už je večer bez pohádek.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML