Nechce sát z prsu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25959
2.8.12 22:47
@Janeynka píše:
Nevím jak to myslíš když jsem ho vážila po dvaceti min. tak měl v sobě tak 50ml a má mít80ml.

a myslela jsem to tak, abys zjistila, jestli opravdu celou tu dobu u prsa pije, nebo to vypije hned zezačátku a pak už jen cumlá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.8.12 22:48
@Janeynka píše:
Nevím jak to myslíš když jsem ho vážila po dvaceti min. tak měl v sobě tak 50ml a má mít80ml.

A ty vypiješ nebo sníš k obědu pokaždé stejně? ;) To není stroj, je to mimino a pije prostě dle chuti a momentální potřeby, ono ty tabulky nečetlo, tak neví, kolik má „správně“ pít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
2.8.12 22:49

@petrul to je fakt… já bych to taky neřešila… dávej častěji a je toa nevaž…to šéfuje doktor…když bude přibárat TÝDNĚ 150..tak je to krásný a třeba pije míň přes den a v noci víc…takže to tak nakonec výjde. prostě to zkus a uvidíš co ti řekne dr. jen hlídej plínky kolik čůrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.8.12 22:52
@edithkaa píše:
@ivuska.h to už jsem četla, že nechce pít z jednoho prsu v časáku…a měla to druhé o 2 čísla větší pak. možná jen ráda leží na tom jednom boku? co ji zkusit dát do té stejné polohy jako je u toho pravého? a kolik je malé? já teda už měsíc přikrmuju a přes den moc nepije..jen teď v těch horkách jo… jinak po jídle spíš olízne :-D a pije jen ráno a večer pořádně…a jinak už to omezuje..ale moje máma říkala, že taky měla jedno prso z kterýho jsme pili víc. možná to je normální, že začne trochu preferovat jedno :nevim:

Je jí 7 měsíců a ležení jí vadí i u toho dobrého prsa, kojím ji vpodstatě tak, že na mě leží břichem nebo se tak ruzně kroutí a jakoby mi sedí na klíně čelem ke mě :zed: Ona j od 5 měsíců neustále v pohybu a kojení ji zdržuje od jejích aktivit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
2.8.12 22:55

@ivuska.h :P aha tak to ti neporadím… já mám líného válečka :-D má 9 kilo a teprve dnes se začal překulovat na bříško a pasení nesnášel… :pocitac: snad už se trochu rozjede :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
2.8.12 22:56

Já musela v nemocnici psát kolik vypil aby splnil a pořád to mám zarytý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
2.8.12 22:58
@Janeynka píše:
Já musela v nemocnici psát kolik vypil aby splnil a pořád to mám zarytý

to se píše všude. Když přibírá, je to opravdu zbytečný a stresující. Sama to vidíš na sobě, že když vypije míň, máš potřebu to dokrmit.
Ty si to někam i píšeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.8.12 22:58
@edithkaa píše:
@ivuska.h :P aha tak to ti neporadím… já mám líného válečka :-D má 9 kilo a teprve dnes se začal překulovat na bříško a pasení nesnášel… :pocitac: snad už se trochu rozjede :roll:

Já tohle od starších dětí taky neznám, např. syn začal lézt až kolem roka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
2.8.12 23:01

@ivuska.h 8o :-O kolik máš dětí? na fotce vypadáš na 20 :palec: a teď jsi mě aspoň uklidnila…pořád teď řeším, jak je aktivní a jestli by neměl chodit cvičit..ale když se dnes začal překulovat nebudu mu vstupovat do „jeho tempa“ vývoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.8.12 23:04
@edithkaa píše:
@ivuska.h 8o :-O kolik máš dětí? na fotce vypadáš na 20 :palec: a teď jsi mě aspoň uklidnila…pořád teď řeším, jak je aktivní a jestli by neměl chodit cvičit..ale když se dnes začal překulovat nebudu mu vstupovat do „jeho tempa“ vývoje

Mám 3. A 20 mi už teda není dnes přesně 6 let :lol: Syn na to nikdy neměl žádnou diagnózu, on je prostě lenoch a je mu všechno šumák, takže se prostě neobtěžoval. Chodit sám začal v roce a půl. Momentálně ve 2.5 letech zlehka začínáme odnaučovat od plen, ale neslibuju si rychlé výsledky :lol: Mluví zatím taky poměrně omezeně, přitom rozumí perfektně a komunikuje velmi efektivně, ale zase se prostě zbytečně nenamáhá… Myslím, že si s ním ještě užijeme hodně zábavy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
2.8.12 23:11

@ivuska.h to se mám na co těšit 8)..ikdyž volat umí máma bravurně a táta zaačíná taky zvládat :lol: tak se měj a přeji pevné nervy v nočníkování :palec: jdu spát :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
2.8.12 23:19

Tak jsem mu ted dala z jednoho prsa a už to flákal tak jsem mu dala z druhýho-začal usínat a flákal to. nevím kolik si tak vzal, ale už jsem to utla, spí doufám že bude i nadále, ale kdybych ho položila a dala mu láhev tak to vypije. vidím to na měřítku kolik si dá ve flašce. někdy vypije i 130 ml místo 80ml. tak jsem zvědavá jak to vydrží, a jak bude dlouho spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
2.8.12 23:24

@Janeynka neboj, hlady určitě neumře a když bude mít hlad, tak se ozve. To ti ani dudlík nepomůže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
3.8.12 00:50
@edithkaa píše:
Střídat prso ve 2 měsících není dobrý…pije v podstatě dovu prvních 30ml…a to ho nezasytí a nebude přibírat…trvej na pití z jednoho!!!

Když se kojí jen z jednoho, tak se dělá méně mléka a to je podle všeho taky problém, když maminka musí dokrmovat, aby byl malý zasycený :| :!
Dala bych nejdříve z jednoho prsu, potom z druhého ručně odstříkala přední mléko a potom přiložit dítě - bude pít jen zadní, takže bude najedeno dost a bude se i tvořit další mléko. Další kojení se začíná tím prsem, kterým se předchozí kojení končilo… postup je stejný. Popřípadě odstříkat to přední mléko i z toho prvního prsu. HLAVNĚ ŽÁDNÁ LÁHEV!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
3.8.12 07:58

Tak jak jsem psala jsem malýmu dala z obou prs a jedl když to počítám od začátku kojení po2,5hod. pak jsem mu dala zase z obou prs a dokrmila 30ml to si vzal z lahve a doba od kojení ke kojení byla cca 4HOD! NECHTEL moc usnout asi byl z toho sání dost vzhuru. budu to zkoušetod dneška vnoci, protože jedeme pryč a nechci zkoušet na cestách. doufám že to bude dobrý. jinak odsála jsem ještě po kojení a celkem dost - skoro to co většinou bez kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová