Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@orionk Binec na zemi je od deti
a když si to oni neuklidí, tak ty po nich sbírat nebudeš, a radši to budeš přecházet???
@macina25 píše:
Přesně…dokopej se! děti potřebují teplé jídlo a ty taky…pamatuj si jednu věc-neodbívej sebe ani své nejbližší, nikdy nevíš kdy tě to bude mrzet.
Dají se dělat i rychlé, jednoduché recepty, máš net-tam je toho plná Řiť.
Já teda vařím ráda, ale o co víc…já i ráda jím:
@Anonymní píše:
Pokojicek taky des, musim jit na to
Až na ty neustlané postele, máme doma to samé, to bych nehrotila, děti si dělají během dne svůj vlastní binec, večer je donutím to uklidit do beden a to mají pokoje dva a další hračky dole v obýváku ![]()
@Anonymní píše:
S tou vidličkou si děti taky hrajou???
![]()
TOHLE JE SCHOPNÝ MŮJ SYN UDĚLAT V POKOJÍKU ZA MINUTU ![]()
@Anonymní píše:
Mam tam takovej binec
Tak jsem si dočetla tvoje příspěvky a přijde mi to, že už potřebuješ do práce-změnu. Někdo to prostě doma nedává.
Nezlob se, jestli ti teď budu křivdit, ale podle mě máš v sobě sílu tohle zvládat, jen prostě nechceš. Třeba já bych v tom žít nemohla. I když já jsem přesný opak. Třeba nemůžu jít spát, když je v kuchyni špinavé nádobí. Když se ráno probudím, tak chci přijít do čisté kuchyně. A průběžný úklid není zase tolik náročný. Třeba když vařím, tak po mě zbyde jen nádobí, ve kterém je jídlo. Zbytek postupně během vaření umývám.
Našla jsem si systém - ze zkušeností jiných ženských - a nejsem v žádném případě otrokem ani úklidu ani vaření… Řekla bych, že podle nepořádku u tebe a přístupu k domácnosti máš nějaký problém ty sama se sebou. Což by mohla právě vyřešit ta práce. Potom si můžeš najmout paní na úklid a vaření tě začne bavit, protože se ti změní situace.
Tak ať se ti daří ![]()
@alisekR no jo nooo, ale kdo?? manžel vaří výborně, ale nemá čas, tak to zvládá jen několikrát do roka (a chápu to, protože bud je v práci, nebo na baráku, nebo na fušce). Tchýně by mě teda vyvařovala pořád, ale nějak mě to od ní nejede
jsou to pořád jen sladká jídla a já jsem spíš na maso ![]()
Tak si vařím sama a nejlepší je na tom to, že je vždy to na co mám chuť ![]()
Mám fakt výhodu, že mě to baví. Nebaví mě úklid! ale mám to tu ráda uklizené, takže uklizím. Denně jen tak zběžně a 1× týdně koupelna, wc, vysávání, vytírání atd.
@Anonymní píše:
Tohle je běžný provozní nepořádek, který dělají děti denně. To stejný kuchyně. Někdo na to dokáže týden koukat a uklidí to až je to neúnosné, někdo to uklízí průběžné neustále.
S vařením mi to nepřijde taky taková hrůza, když 4× týdně navaříš dětem zdravý oběd, nevím proč by 2× nemohly mít míchaná vajíčka. Taky vařím často na 2 dny, jak tady už hodně radily, to je velká pomoc.
Přijdeš mi spíš vyhořelá, znuděná…mám pocit, že si tím projde snad každá matka na MD.
@Anonymní píše:
Pokoj je na rozdíl od kuchyně v pořádku… Hračky máme právě v tomto okamžiku po celém bytě, to nepovažuji za nepořádek.
Ale tu vidličku bych uklidila
Nevím, jak staré máš děti, ale bezpečné mi to nepřijde.
@Anonymní píše:
Jak to teda zvladat?
nebejt lemra líná
twl, teď už je mi jasný, že jde jen o provokaci..pust si někdy na youtube pořad o bordelářích ![]()
@Anonymní píše:
@Ignácie Co bych mela byt?.pripad si jako cuchta i kdyz nejsem
Hele to bude dobry.Ale musis se proste dokopat. Vetsina neuklizi rada.Ale to teply jidlo jednou denne, bych si dala jako predsevzeti.Cert vem rozhazeny hracky.
@macina25 píše:
@alisekR no jo nooo, ale kdo?? manžel vaří výborně, ale nemá čas, tak to zvládá jen několikrát do roka (a chápu to, protože bud je v práci, nebo na baráku, nebo na fušce). Tchýně by mě teda vyvařovala pořád, ale nějak mě to od ní nejedejsou to pořád jen sladká jídla a já jsem spíš na maso
Tak si vařím sama a nejlepší je na tom to, že je vždy to na co mám chuť
Mám fakt výhodu, že mě to baví. Nebaví mě úklid! ale mám to tu ráda uklizené, takže uklizím. Denně jen tak zběžně a 1× týdně koupelna, wc, vysávání, vytírání atd.
Mě jede taky maso, sladký není nic pro mě
a nejvíc mi chutná od maminky, ona moc dobře vaří
ale vůbec neumí péct, je to až skoro na vlastní nebezpečí ochutnat buchtu od ní
máme okolo toho spoustu hlášek, když náhodou upeče
Tchýně zase peče hodně a dobře, ale ostatní mi od ní nechutná, až na asi dvě výjimky, který umí špičkově
V životě bych si přála, abych mohla sníst cokoliv a nic nepřibrat ![]()
@Anonymní píše:
Mam 2 male deti a chlap chodi az vecer domu. Strasne nerada varim i kdyz musim. Obcas detem koupim pizzu, ale vetsinou je odbyvam rohlikama, jogurtama atd…Ovoce maji dost, ale s varenim jsem na stiru. 2 dny jsem uz nevarila, nevim jak se k tomu dokopat a ani varit neumim.Pro chlapa varim gulas na vice dni atd…Mate nejake tipy, jak na to vyzrat? Jsem asi spatna mama kvuli vareni, ale proste se nedokopu.
Chudáci děcka. Diskusi jsem nečetla, ale je mi jich upřímně líto.
@Ignácie Co bych mela byt?.pripad si jako cuchta i kdyz nejsem