Nechci dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
29.1.15 11:50

Tak ja ve 28 deti nechtela ani nahodou! A ve 32 taky ne, ale neplanovane jsem otehotnela, tak co uz s tim, ze jo :mrgreen: No dnes uz mam ctyri a jsou to nejvetsi lasky meho zivota :palec:
Ale cizi deti teda stale moc nemusim :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
29.1.15 11:50

Ja nevim co chceš slyšet… Pokud nechceš a někdo se te na to ptá- tak si to obhaj.. Ptát se na názor na emiminu a psat o potratu pred holkama, které se snaží i několik let mi přijde dost hrozny…

Hodně štěstí v životě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 11:51

@krtek7489 tak já chápu, že každej to má jinak, ale nechápu takovýto, že ted´si užívám života, to jako narozením dětí život končí jo :lol:…to je jak se svatbou…někdy mi to přijde, jak jako jo tím dnem tě zavřou do arestu :mrgreen: samozřejmě je to hloupost… jelikož já si užívám života neustále…to jestli mám děti nebo ne s tím nemá absolutně nic společnýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.15 11:51

@Katynka111 bereš si to moc osobně :nevim: nehroť to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 11:52
@Anonymní píše:
Jezdime hodne po party, na motorce,,vylety, teraristicke burzy…takze se vazne nenudime a nedovedu si predstavit ze bych se na tri roky upichla doma

ale to přece fakt nemusíš :mrgreen:

představ si, že na výlety a když na to přijde i na tý motorce se dá jezdit i s dětma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 11:53
@subsomi píše:
28 let není žádný věk :think: v tom věku jsem já taky na děti ještě nemyslela :think:
Dej tomu čas, názor můžeš změnit vždy, nebo taky ne :think: pokud to tak bude vyhovovat tobě i partnerovi, tak proč ne :nevim:

takhle to brát nemůžeš, každej to má jinak…v tom věku mýmu staršímu synovi byli 4 roky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
29.1.15 11:57

@brumdinka
přeně každý to má jinak :think: někomu se zdá 25, že už je pozdě, jinému, že 35 je teprve tak akorát :think:

Měla jsem tím namysli, že 28 není 40 a že teda ještě má dost času, kdyby někdy změnila názor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
29.1.15 11:59
@PETIK04 píše:
Nevíš o čem mluvíš. Možná je to podvědomý strach z neznámého, ze zodpovědnosti, že změny. Trochu sobeckost? Dítě je dar!!! Ale na to přijdeš až ho budeš mit. Tak hodně štěstí, abys to stihla :mavam:

Každá to nemá jako ty. Patetická fráze „dítě je dar“ mi začíná lézt na nervy :? Nevím, proč by mělo být dítě dar. Od koho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 11:59

@subsomi jo jasně, na druhou stranu nikdo nevíme, zda vůbec máme dost času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
29.1.15 12:01
@lovesmile píše:
Já jsem taky vždycky tvrdila, že dítě/děti nechci. Pak jsem „náhodně“ otěhotněla a ten přístup se ihned změnil o 180 stupňů. :mrgreen: Teď už mám děti dvě. První dítě se mi narodilo ve 25 letech. :nevim:

Takhle jsem to přesně měla já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
29.1.15 12:04
@Moncinas píše:
Tohle jsem měla taky (ale teda mladší), pak jsem změnila chlapa a tím se změnil (z ničeho nic a ze dne na den) i můj názor na děti. No a už mam jedno a plánuju na podzim práci na druhém, abych se do 29 max do 30 vrátila zpět do práce. Takže někdy to není v nás, ale v chlapovi. A ten minulý mi taky přišel skvělej, jen jsme bydlí spíše jak nejlepší kamarádi než partneři. Tím ale nechci říct, že bys měla vyměnit chlapa, to já jen pro jiný úhel pohledu na „mateřské pudy“ ;)

Tak pod to se podepisuju. Je fakt, že s ex jsem děti nechtěla vůbec, i když on by rád a to on byl fakt hodný, byl by z něj dobrý táta. Změnilo se to až s chlapem a to jsme taky nad dětma úplně nepřemýšlela, ale už mě to sem tam napadlo. Pak se to neplánovaně povedlo. A jak píšeš, byli jsme taky s ex spíš jako nej-kámoši, než partneři. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.1.15 12:05

Seš divná, že se na to ptáš :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
29.1.15 12:07
@brumdinka píše:
@krtek7489 tak já chápu, že každej to má jinak, ale nechápu takovýto, že ted´si užívám života, to jako narozením dětí život končí jo :lol:…to je jak se svatbou…někdy mi to přijde, jak jako jo tím dnem tě zavřou do arestu :mrgreen: samozřejmě je to hloupost… jelikož já si užívám života neustále…to jestli mám děti nebo ne s tím nemá absolutně nic společnýho…

Ale já to mám taky tak, že dětmi končí život. Svobodný, bezstarostný život. A začíná jiný, nový, s celoživotními starostmi o děti. Někdo se toho bezstarostného vzdát prostě nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
29.1.15 12:10

@brumdinka
to sice jo, ale pořídit si dítě ze strachu „protože později by to nešlo“ v situaci, kdy to není vhodné, to rozhodně není dobré řešení :think:

a i když si dítě pořídíš ve vhodném věku a vhodné situaci, stejně nevíš jestli tebe nebo to dítě nesejme zítra auto :think: (samozřejmě to nikomu nepřeju)

Prostě život si nenaplánuješ :nevim: ale zase je dobré, alespoň trochu plánovat s ohledem, na to co je pravděpodobné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
29.1.15 12:10

Nechceš, tak nechceš, nepřijde mi to divné..já teda taky u bývalého měla osypky, kdyby do vztahu mělo přijít dítě..se současným partnerem mi spíš přijde divné ho nemít :mrgreen: Ale je to jen a jen tvoje rozhodnutí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová