Nechci miminko už mám dvě deti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9050
31.1.17 11:34
@Markéta80 píše:
Další věc je jestli on dítě chce a ona mu řekne že potratila bude smutný ale řekne že se pokusí až to půjde. Pokud řekne že jde na potrat pro chlapa to bude zrada a odpustí, asi ne :?

No já myslím, že když mu bude tvrdit, že potratila samovolně, tak je to fakt od ní hnusná lež…oznámit mu, že jde v 8tt na přerušení pro něj bude taky pro něj konec, to je můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.1.17 11:44
@alisekR píše:
No já myslím, že když mu bude tvrdit, že potratila samovolně, tak je to fakt od ní hnusná lež…oznámit mu, že jde v 8tt na přerušení pro něj bude taky pro něj konec, to je můj názor.

Tez si myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59416
31.1.17 11:46

@alisekR neměla mu nic říkat, ano lhala by ale neublížila. ted to bude hnus. je to stejné jako když chlap nutí ženskou do potratu který ona nechce. navíc jestli on dítě chce tak ho bude chtít i pak. Tohle si měli ujasnit hned na začátku prostě pak ten vztah stejně budoucnost nemá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6874
31.1.17 11:46

Přítel miminko chce a přitom o něm ještě neví?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.1.17 11:53

Zajímavé - tak evidentně jste se snažili, a teď plašíš? bereš prášky na hlavu, že sis neuvědomila dřív, že ho nechceš? nehledě na to, že pokud ještě nejsi rozvedená, tak dítě bude automaticky ex manžela :nevim: bože můj, jestli je Ti víc jak 15, tak je to fakt úlet.. co dělat? udělej, co dovolí svědomí.- tak jak tak to bude podraz a pro vztah smrt.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
31.1.17 12:32

Milá alisekR, naprosto s tebou souhlasím. Já se snažím třeba pořád navrhovat tu alternativu adopce, a to přímé, pokud opravdu někdo dítě nechce, nemůže si ho dovolit, nejde to, mám pro to pochopení. Ale je mi vždy řečeno, že přece je to jejich dítě a nikdy by mu nemohli udělat to, že by ho dali cizím lidem do adopce. Přitom vím o několika párech, kteří by za dítě byli neskutečně vděční, jsou to bezva lidé, zajištění atd. Dokonce nabízím i možnost, že si vezmu jejich dítě sama do naší fungující rodiny. Nechci být zlá, ale tito „milující“ rodiče nechají radši dítě hodit do biologického odpadu, než by ho dali někomu, kdo ho bude opravdově milovat a vychovávat. Mnohé páry nesmírně dlouho čekají na miminko, tak mi to vždy přijde líto, že někdo takové dítě zlikviduje a někdo by se zbláznil radostí, že ho může mít. Souhlasím, že musí být i osvěta mezi lidmi. Jednou jsem takto pomáhala jedné ženě se zajištěním přímé adopce. Vypadalo to, že všechno klapne, načež ona šla den před Štědrým dnem na interrupci. Když jsem se ptala proč, tak říkala, že takto bude okolím považována za rozumnou ženu (šlo o její třetí dítě), ale když ho dá k adopci, budou ji považovat za krkavčí matku. Omlouvám se, za plevelení diskuze, ale nedá mi to. Pak mi na rameni pláčou ženy v těžké depresi, že té interrupce litují a neměly na to nikdy jít. A mnohé potřebují psychologa nebo i psychiatra, aby se z postabortivního syndromu dostaly. Tož tak na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
31.1.17 15:07
@Kelsey píše:
Tak tam to byla vylozene provokace.
Kdysi se tady podobne Krasavice vyjadrovala, ale ta už pry ma sve dite, tak ta uz by to nedelala.
To nejaky pubos, jsou jarni prazdniny.

Já si spíš myslím, že to byla pipina, která měla movitého ženatého milence, myslela si, že si ho pojistí dítětem a on odejde od rodiny. Ten jí místo toho kopl do pozadí a vrátil se k manželce. No a slečinka to trochu neustála a tak si tady potřebovala vybít zlost na spokojených vdaných maminách :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
9050
31.1.17 19:06
@Markéta80 píše:
@alisekR neměla mu nic říkat, ano lhala by ale neublížila. ted to bude hnus. je to stejné jako když chlap nutí ženskou do potratu který ona nechce. navíc jestli on dítě chce tak ho bude chtít i pak. Tohle si měli ujasnit hned na začátku prostě pak ten vztah stejně budoucnost nemá :?

Já si myslím, že jestli mu to řekla, tak už to ví asi docela dlouho, když je ona už v 8tt, pak tedy nechápu, že najednou mu oznámí, že jde na potrat. :think: On to podle mě nedá. Ano máš pravdu, že je to stejně šílený, jako když chlap nutí ženskou tam jít. A přesně, pokud on dítě chce a žádné nemá, pak to není vztah, který by vydržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9050
31.1.17 19:12

@s.y.p.t.a Bohužel, tak to je. Smutná realita. Aby neměly ostudu, že daly dítě k adopci, tak jdou na potrat. Přitom já si nedělám iluze, jak to chodí v nemocnici na potratech. Když jsem tam ležela ve 22 letech po operaci, tak mě z pooperáku pak převezli na pokoj naproti sesterně. Můj pokoj byl určen pro ženy, co šly na potrat, za těch deset dní, co jsem tam ležela, se jich tam vystřídalo dost a dost. A musím říct, že sestry přesně věděly, kdo je kdo. A klidně komentovaly, která je tam pokolikáté a pod. :nevim: a podobné detaily. A ani když jsem tam ležela po skoro deseti letech s rizikovým těhotenstvím, tak to bylo to samé. Sestry je pěkně drbaly a nedělám si iluze, že to vynesly i ven. Jen u těch, co šly na přerušení kvůli VVV o těch mlčely a povzbuzovaly je a držely a nedávaly je na pokoj ani s těhotnýma a ani s těma, co šly na potrat dobrovolně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
31.1.17 19:16
@alisekR píše:
@s.y.p.t.a Bohužel, tak to je. Smutná realita. Aby neměly ostudu, že daly dítě k adopci, tak jdou na potrat. Přitom já si nedělám iluze, jak to chodí v nemocnici na potratech. Když jsem tam ležela ve 22 letech po operaci, tak mě z pooperáku pak převezli na pokoj naproti sesterně. Můj pokoj byl určen pro ženy, co šly na potrat, za těch deset dní, co jsem tam ležela, se jich tam vystřídalo dost a dost. A musím říct, že sestry přesně věděly, kdo je kdo. A klidně komentovaly, která je tam pokolikáté a pod. :nevim: a podobné detaily. A ani když jsem tam ležela po skoro deseti letech s rizikovým těhotenstvím, tak to bylo to samé. Sestry je pěkně drbaly a nedělám si iluze, že to vynesly i ven. Jen u těch, co šly na přerušení kvůli VVV o těch mlčely a povzbuzovaly je a držely a nedávaly je na pokoj ani s těhotnýma a ani s těma, co šly na potrat dobrovolně.

nic jiného si ty běhny nezasloužily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9050
31.1.17 19:26
@Burj Chalifa píše:
nic jiného si ty běhny nezasloužily.

Já tedy nemám ráda, takové agresivní vyjadřování :roll: Nic méně, vyjádřila si to dost syrově a vlastně dost realisticky :think:
Z těch, co tam se mnou ležely, vyjmu jednu…ta paní byla trošku jednoduší, ale velmi milá, doma měla pět dětí s manželem Italem. Další děti mít údajně nemohla, měla oboustrannou neprůchodnost po nějakém zánětu a doktor jí tvrdil, že už nikdy děti mít nebude, tudíž se nemusí chránit. Je pravda, že primář i sestry se k ní chovali hezky, právě proto, že jí pětkrát zažili v porodnici rodit…a tak jí nespílali, byla zasloužilá matka :D a primář nadával na kolegu, že se poněkud spletl. Ona toho potratu hodně litovala, ale byla už pokročilého věku a tak i zdravotně by to asi nebylo dobré. :nevim: Tu jsem vůbec neodsuzovala. Ale některé další adeptky, co tam se mnou byly, měla jsem tam 4 denně :roll: tak ty stály za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí