Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2805
16.11.21 11:43
@Uslava píše:
Je vás málo a je třeba vás chránit. Buď ráda, že se na vás mysli. :kytka: :pankac: očkovaných je daleko více. Neboj. Tržby budou.

děkuji vám tedy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.11.21 11:46
@Zuzik86 píše:
@Silverine247 A já bych se zase očkovat nechala, pokud by mi stát podepsal papír, že bere veškerou odpovědnost za můj zdravotní stav po očkování. Jako pardon, ale když paní žádala odškodnění za následky (obrna licniho nervu), kdy pomalu nemůže mluvit, slinta a vypadá tak, jak vypadá a oni ji jenom napíšou dopis, že je to mrzí, ale že to není život ohrožující stav, tak kde to jsme?

Tak riskni covid. Tam je pravděpodobnost obrny lícního nervu sedmkrát vyšší než u vakcíny…

https://www.dailymail.co.uk/…ipients.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
16.11.21 11:49

Tečkaři začínají byt stále více vzteklí a útoční…
asi jim začíná docházet, že poslechli, byli donuceni, mysleli si jak jsou poslušní, chytří, obětaví, svědomití…a ono zatím se na ně šijí 3tí, 4té…xté…dávky
minimálně těch tisíce nešťatníků co si vystáli poslušně frontu na hlaváku na Janessena a za 2měsíce můžou na tečku znovu…
jako přijde mi, že to tečkaře dost se..re… Oni se tak obětovali :lol: a teď zjišťují, že uplně k ničemu a aby zachovali svou tečkovací tvář tak si půjdou pro zatím neurčené množství dalších a dalších vakcín…
a tak tečkaři nutí neočkované, kteří zatím čekali v pozadí co se bude dít, aby se taky honem naočkovali..aby nebyli tečkovaný za blbce sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
16.11.21 11:50

@Bábrdl No snažím se nakazit už dva roky a kde nic tu nic. V MHD jsem jako doma. Momentálně jsem v karanténě, kde jsem pecovala o přítele. Prala mu pyžama, povlečení, nosila léky, jídlo, špinavý nádobí, měřila teplotu a dokonce jsem olizla po něm lžičku a prostě jsem to nechytla. Mně jde o to, že kdyby se stát zarucil, že se se o ty, kteří mají následky postará, tak nemám problém. Když už to tak vyžadují to očkování. I když odškodnění za zkažený život je docela málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
16.11.21 11:52

@Bábrdl je naprosto zbytečné účastnit se těchto diskuzí. K ničemu nevedou. V každé se dav rozdělí na odpůrce a příznivce. Odpůrci mají kolem sebe většinou lidí trvale poškozené očkováním a Jipky zahlcené ockovanymi nemocnými. Příznivci mají většinou ve svém okolí lidí, kteří očkováním prošli bez následků, a pokud onemocněli po očku, tak jen lehce. Zato znají odpůrce na Jipkach a dokonce mají i třeba v rodině mrtvé. Jsou to dvě skupiny, které nemá cenu přesvědčovat. Ale co mi vadí, tak třeba zlehčování kovidu a řeči typu,,on umřel, měl rakovinu, ale dostal se do nemocnice s kovidem a umřel a oni mu napsali, že na Covid". Jenže ten člověk s tou rakovinou klidně mohl ještě rok žít. Jinak řečeno - kdyby ho zabil blesk, taky bude každý argumentovat, že měl rakovinu a tudíž by stejně umřel? Aneb člověk s rakovinou nestojí za řeč? To mě na… síra k bezvědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
16.11.21 11:53
@Zuzik86 píše:
@Bábrdl No snažím se nakazit už dva roky a kde nic tu nic. V MHD jsem jako doma. Momentálně jsem v karanténě, kde jsem pecovala o přítele. Prala mu pyžama, povlečení, nosila léky, jídlo, špinavý nádobí, měřila teplotu a dokonce jsem olizla po něm lžičku a prostě jsem to nechytla. Mně jde o to, že kdyby se stát zarucil, že se se o ty, kteří mají následky postará, tak nemám problém. Když už to tak vyžadují to očkování. I když odškodnění za zkažený život je docela málo.

Na to nikdy nepřistoupí ani stát ani firmy, co to vyvinuli, to by mohli rovnou zkrachovat. Těch úmrtí a závažných vedlejších účinků je takový množství, že by je to zruinovalo. Základ je, že je to klinická studie, oni neví co to udělá do budoucna. Vyhraje ten, kdo dostal Placebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
16.11.21 11:55
@hopsalka píše:
Souhlasím, dostali jsme se do totálně absurdní situace, kdy neočkovaný, testem vyhodnocený jako negativní pomalu nikam nesmí, a očkovaní, postavení mimo systém jakékoli kontroly, možná negativní, ale dost možná také pozitivní mohou kamkoli. Bez testu, bez kontroly. Nevím, to je jako mít tunu prachů vpravo a vlevo hnůj, ale já půjdu schválně vlevo, abych mohla řvát, že jsem chudá a nemám žádný peníz. :nevim: Absolutní absence jakékoli logiky. Jinak jsem zvědavá po lockdownu neočkovaných na ta čísla za 14 dnů a také na vyjádření vlády a hygieniků až se ukáže, že zavření neočkovaných nemá vůbec žádný smysl, vyjma poklesu tržeb veškerých služeb.

Tak po izolaci neočkovaných se bude vyprávět, že situace nadále mizerná je vinou těch, kdo dosud nemají 3.,4. dávku. A vždy někdo takový bude. Snad se pletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.11.21 11:55
@M.I.L.F. píše:
asi jim začíná docházet, že poslechli, byli donuceni, mysleli si jak jsou poslušní, chytří, obětaví, svědomití…a ono zatím se na ně šijí 3tí, 4té…xté…dávky
minimálně těch tisíce nešťatníků co si vystáli poslušně frontu na hlaváku na Janessena a za 2měsíce můžou na tečku znovu…
jako přijde mi, že to tečkaře dost se..re… Oni se tak obětovali :lol: a teď zjišťují, že uplně k ničemu a aby zachovali svou tečkovací tvář tak si půjdou pro zatím neurčené množství dalších a dalších vakcín…
a tak tečkaři nutí neočkované, kteří zatím čekali v pozadí co se bude dít, aby se taky honem naočkovali..aby nebyli tečkovaný za blbce sami

Já chodím na očkování proti chřipce každý rok už tak 15 let :lol: (kromě loňského, kdy vakcíny vybrali panikáři, co nechápou, jak funguje očkování).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
16.11.21 11:57
@inkakřivák píše:
@Bábrdl je naprosto zbytečné účastnit se těchto diskuzí. K ničemu nevedou. V každé se dav rozdělí na odpůrce a příznivce. Odpůrci mají kolem sebe většinou lidí trvale poškozené očkováním a Jipky zahlcené ockovanymi nemocnými. Příznivci mají většinou ve svém okolí lidí, kteří očkováním prošli bez následků, a pokud onemocněli po očku, tak jen lehce. Zato znají odpůrce na Jipkach a dokonce mají i třeba v rodině mrtvé. Jsou to dvě skupiny, které nemá cenu přesvědčovat. Ale co mi vadí, tak třeba zlehčování kovidu a řeči typu,,on umřel, měl rakovinu, ale dostal se do nemocnice s kovidem a umřel a oni mu napsali, že na Covid". Jenže ten člověk s tou rakovinou klidně mohl ještě rok žít. Jinak řečeno - kdyby ho zabil blesk, taky bude každý argumentovat, že měl rakovinu a tudíž by stejně umřel? Aneb člověk s rakovinou nestojí za řeč? To mě na… síra k bezvědomí.

Tak jak říkáš… Dneska mi tu málem brečel pán, že maminka má šílené bolesti kolene a zase jí zrušili plánovanou operaci, lékař jí říkal, že v nemocnici mají tak 20 % očkovaných, 80 % neočkovaných, jenže zkus to někomu říct, si vymýšlíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.11.21 11:58
@inkakřivák píše:

Ale stejně se těch debat taky účastníš. :lol:

Do diskuze, kde psala máma kluka se zdravotními potížemi, jestli ho má dát očkovat nebo ne, tak jí někdo napsal, že ne, že ty děti, co zemřely, byly stejně nemocné. A vůbec mu nedocházelo, že právě kvůli tomu se ptá, že ona je ten, kdo má to dítě, nad kterým se pak mávne rukou, že „bylo nemocné, to se nepočítá“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.11.21 12:00
@mojara píše:
Tak jak říkáš… Dneska mi tu málem brečel pán, že maminka má šílené bolesti kolene a zase jí zrušili plánovanou operaci, lékař jí říkal, že v nemocnici mají tak 20 % očkovaných, 80 % neočkovaných, jenže zkus to někomu říct, si vymýšlíš…

Tak může těm, co nejsou ovce, poděkovat za maminku. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
16.11.21 12:02

@inkakřivák
ano to máš pravdu
já v okolí žádné případy umrtí po Covid nemám. Za to po očkování ano - dva.
Málokdo z neočkovaných je primitiv který věří na čipy, na neplodnost a manipulování světa - i když by si to tečkaři hrozně přáli aby měli tak snadné oponenty…
ne, jsou to lidi jen s jinou zkušeností, jinými názory a přístupen..nic víc…o to to nejsou hloupější lidi nebo lidi nižší kategorie
a to je to co točí do bezvědomí zase mě:

• neskutečná arogance a nadřazenost očkovaných, kteří mají za cíl se do neočkovaných neustále navážet…
  • absolutní diskriminace neočkovaných lidí. To je řevu za různé devianty a další LGBT ale uplně s přehledem odstavíme miliony lidí protože se nechtějí (nebo i nemohou!!) očkovat. Budeme jimi pohrdat, nepustíme je do restaurací, do kin, na nákup oblečení. Budeme jim dávat na výběr bud práce nebo očkování. Budou si platit za testy i když si celoživotně platí zdravotní pojištění…to je prostě pro mě zlý sen a nejhorší je, že s tím NIKDO nic nedělá…a když dělá tak je za popírače, dezinformátora atd atd…nerozumím tomu a tohle mě opravdu hrozně moc děsí - jak se ukazují ty povahy lidí, to jak jsme jako masa tak strašně zranitelní, zmanipulovatelní, poslušní a schopni jeden druhého napadat místo toho aby jsme drželi při sobě…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
16.11.21 12:03
@M.I.L.F. píše:
a tak tečkaři nutí neočkované, kteří zatím čekali v pozadí co se bude dít, aby se taky honem naočkovali..aby nebyli tečkovaný za blbce sami

Halo, haló, prober se. Vždyť to všechno se ti jen zdá. :dance: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
16.11.21 12:04
@PAN66 píše:
Prosimte, tyhle vykriky, nech to podepsat i lidem co kouri, co piji alkohol, co maji nadvahu a nezdravy zivotni styl..

Ja chapu, jak to myslis, ale tihle lide ten lifestyle meli uz davno pred covidem, takze je tak nejak naivni/nerealisticke ocekavat, ze ho nahle zmeni. Navic co se tyce kolektivni imunity kurak opravdu neni totez co neockovany. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
310
16.11.21 12:08

@mojara tak mě když by to někdo řekl tak bych mu doporučila změnu pracoviště? moje babička během celého covid cirkusu neodložená jediná kontrola a zákrok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí