Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80472
16.11.21 12:45

@M.I.L.F. Ja mám úmrtí na Covid v rodině, doživotní nemoc po covidu též. Po očkování nikoho. Ale hele, nikdo tě tam za ruku nepotahne. Tvoje volba. Tak si budeš platit testy a je to. Každý máme na výběr, je to jen na nás. Navíc v podstatě ani ty testy nemusíš mit. Jen zkrátka budeš sedět víc doma. Za to ti zdraví stojí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
16.11.21 12:46
@Yorkmut píše:
Tak ockovani jsou dle prispevku nestastni, agresivni, ale psat o ockovanych jako o teckarich je znamkou vyrovnaneho chovani ;)

:mrgreen: já jsem dost vyrovnaná, ted si jdu dát pěkně hodinku klidného odpoledního šlofíčka po obědě :mrgreen:..to ty jsi nějaká popudlivá :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.11.21 12:46
@MrsNorris píše:
Takže tečkaři versus (jen co si tak matně vzpomínám z tohohle jednoho vlákna) odpad společnosti, co bude zhebat v nemocnicích?

Na to, že jsou očkovaní aktuálně preferovaným typem občana, jim tečou nervy docela solidně.

Příspěvek upraven 16.11.21 v 12:43

Nervy zatím tečou spíš jen zdravotníkům, kteří jsou pod obrovským tlakem a neustále na ně někdo útočí.

Já jsem třeba v mnohem větším klidu, než jsme byla loni touhle dobou. Jako nejsem úplně happy, že se je delta paricálně úniková, ale co už. Tak si to holt od budu. Mnohem důležitější pro mne je, že moji blízcí jsou chránění před těžkým průběhem. :nevim:

Co mě štve je, že se zase omezí zdravotní péče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
16.11.21 12:50
@M.I.L.F. píše: :mrgreen: já jsem dost vyrovnaná, ted si jdu dát pěkně hodinku klidného odpoledního šlofíčka po obědě :mrgreen:..to ty jsi nějaká popudlivá :think: :lol: :lol:

A v cem je ta popudlivost? Ze te nekdo upozorni na to, jak koho oznacujes, kdyz sama ostatni narknes za agresivity? Ale chapu, tezko se to cte ;).

• Citovat
  • Upravit
5654
16.11.21 12:53
@MrsNorris píše:
Takže tečkaři versus (jen co si tak matně vzpomínám z tohohle jednoho vlákna) odpad společnosti, co bude zhebat v nemocnicích?

Na to, že jsou očkovaní aktuálně preferovaným typem občana, jim tečou nervy docela solidně.

Příspěvek upraven 16.11.21 v 12:43

Já jsem od zdejší inteligentní elity vyfásla černého pasažéra a parazita. Čirou náhodou hned po tom, co se to objevilo v našich nestranných mediích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
16.11.21 12:53

Co rikate na tu novou vakcinu Valneva, uz jste o ni skyseli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
16.11.21 12:58
@inkakřivák píše:
@M.I.L.F. Ja mám úmrtí na Covid v rodině, doživotní nemoc po covidu též. Po očkování nikoho. Ale hele, nikdo tě tam za ruku nepotahne. Tvoje volba. Tak si budeš platit testy a je to. Každý máme na výběr, je to jen na nás. Navíc v podstatě ani ty testy nemusíš mit. Jen zkrátka budeš sedět víc doma. Za to ti zdraví stojí, ne?

a to je přesně ono : ne není to tak jednoduché. Protože takto dobrovolnost a volba nevypadá. To, že si hrdinně nechal někdo loni na jaře píchnout očkování a teď se tváří, že je všechno v pohodě a každého volba…to je prostě absolutní alibismus nejtěžšího kalibru
pokud bych musela vysvětlit tak jen ve zkratce, už mě ty opakující se diskuze nebaví a aktuálně zdržují od postýlky, bábovky a skvělého čaje s kapkou metaxy :lol: :lol:

• očkování podle studií (nebudu sem dávat odkazy-My Melody se snaží, dává jich dost..bez efektu, vyhledejte si) drží max. 3 měsíce, pak prostě nefunguje (janessen) nebo max. 5-6měsíců…
  • přesto očkovaní před více než 6měsíci nechodí do karantény, nejsou testovaní atd…
  • ve spoustě firem bylo opravdu nutné rozhodnutí Vakcinace/práce
  • neproplácení testů a zkrácení certifikace je jen dalším neúměrným tlakem pro většinu běžných zaměstnanců

Takže drazí tečkaři :lol: kteří máte ukončené očkování kolem dubna/května jste na tom úplně stejně jako popírači. Dívání se jinam když sleduji popírání svobod a označovat to navíc za dobrovolnost, volbu apod…to je směsné, trapné a nedůstojné. Já, pravidelně testovaná popíračka si alespon nehraji na poslušnou, obětující se hrdinku společnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
16.11.21 12:58
@Bábrdl píše:
To víš, že jo. Tad ti lidi píšou, jak nemohli sehnat místo pro příbuzného, ale ty víš, že tam leží zbytečně. Tak jim jdi s triáží a léčbou pomoct, když jsi taková odbornice.Už je to tady zase. Vakcínu nenenenene, ta je nevyzkoušená a kdo víc vo. Ale hned jak se ozve covid, tak chci „léky na covid“, vyrobené na podobném principu a ve stejném časovém rámci (jen dražší a méně účinné) než vakcína. :zed:

Sestra dělá na covidovém, je v první linii a třetinu pacientů tam mají proto, že mají prostě jen strach co by kdyby, horší průběh, to ano, ale pořád nic co by vyžadovalo hospitalizaci, ale když se tam nechají přivézt výjezdem, tak je nikdo domů nepošle. Oni se sice za 3-4 dny pustí, ale už leží ve statistikách obsazených lůžek, pač je tam prostě zabírají.

Nechápu co sem taháš něco o nevyzkoušených vakcínách vs. lécích. Na chřipku taky očkovaná nejsem, a přesto když chřipku dostanu, tak mě lékař léčí. A taky jednorázová vakcína vyjde zdravotní a sociální systém levněji, než léčená chřipka. KUK, překvápko, viď? Kdo to kdy viděl, léčit nemocné, když je to tak drahé, taková blbost. Nechápu, že se u COVIDu najelo na systém neléčit, čekat až se to zvrhne a pak pacienta poslat do nemocnice, kde se teprve veřejnému zdravotnímu pojištění protočí panenky. Ale jo, máš pravdu, budeme dál pokračovat ve strategii, která už dva roky nefunguje, než to měnit. To je rozumné, to nás vyjde levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
16.11.21 13:01
@M.I.L.F. píše:
@inkakřivák
ano to máš pravdu
já v okolí žádné případy umrtí po Covid nemám. Za to po očkování ano - dva.
Málokdo z neočkovaných je primitiv který věří na čipy, na neplodnost a manipulování světa - i když by si to tečkaři hrozně přáli aby měli tak snadné oponenty…
ne, jsou to lidi jen s jinou zkušeností, jinými názory a přístupen..nic víc…o to to nejsou hloupější lidi nebo lidi nižší kategorie
a to je to co točí do bezvědomí zase mě:
  • neskutečná arogance a nadřazenost očkovaných, kteří mají za cíl se do neočkovaných neustále navážet…
  • absolutní diskriminace neočkovaných lidí. To je řevu za různé devianty a další LGBT ale uplně s přehledem odstavíme miliony lidí protože se nechtějí (nebo i nemohou!!) očkovat. Budeme jimi pohrdat, nepustíme je do restaurací, do kin, na nákup oblečení. Budeme jim dávat na výběr bud práce nebo očkování. Budou si platit za testy i když si celoživotně platí zdravotní pojištění…to je prostě pro mě zlý sen a nejhorší je, že s tím NIKDO nic nedělá…a když dělá tak je za popírače, dezinformátora atd atd…nerozumím tomu a tohle mě opravdu hrozně moc děsí - jak se ukazují ty povahy lidí, to jak jsme jako masa tak strašně zranitelní, zmanipulovatelní, poslušní a schopni jeden druhého napadat místo toho aby jsme drželi při sobě…
:D a pak prý jak to očkované se*re a už jim to vše došlo, zatim co neočkování jsou v pohodě a bla bla. A hele hned druhý příspěvek a řveš tu jak je všechno nespravedlivý a jak tě to štve. :D

Příspěvek upraven 16.11.21 v 13:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.11.21 13:01
@hopsalka píše:
Sestra dělá na covidovém, je v první linii a třetinu pacientů tam mají proto, že mají prostě jen strach co by kdyby, horší průběh, to ano, ale pořád nic co by vyžadovalo hospitalizaci, ale když se tam nechají přivézt výjezdem, tak je nikdo domů nepošle. Oni se sice za 3-4 dny pustí, ale už leží ve statistikách obsazených lůžek, pač je tam prostě zabírají.Nechápu co sem taháš něco o nevyzkoušených vakcínách vs. lécích. Na chřipku taky očkovaná nejsem, a přesto když chřipku dostanu, tak mě lékař léčí. A taky jednorázová vakcína vyjde zdravotní a sociální systém levněji, než léčená chřipka. KUK, překvápko, viď? Kdo to kdy viděl, léčit nemocné, když je to tak drahé, taková blbost. Nechápu, že se u COVIDu najelo na systém neléčit, čekat až se to zvrhne a pak pacienta poslat do nemocnice, kde se teprve veřejnému zdravotnímu pojištění protočí panenky. Ale jo, máš pravdu, budeme dál pokračovat ve strategii, která už dva roky nefunguje, než to měnit. To je rozumné, to nás vyjde levněji.

A jak tě léčí, tvůj dokror, když dostaneš chřipku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
16.11.21 13:02
@Yorkmut píše:
Ja neresim, zda tecou nervy ockovanym, ci neockovanym. Ale kdyz uz nekoho kritizuju za prispevky, jejich obsah, mela bych si uvedomit, jaka slova sama pouzivam. Oznaceni teckari neni neutralni slovo ;).

Je to stejný jako s koblihama a soudruhama, můžeš desetkrát opakovat jak nejsi volič ani Babiše ani komunistů, jen nemáš úplně stejný názor jako opozice šup a stejně přiletí kobliha říznutá soudružkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
16.11.21 13:05
@Anna766 píše:
Je to stejný jako s koblihama a soudruhama, můžeš desetkrát opakovat jak nejsi volič ani Babiše ani komunistů, jen nemáš úplně stejný názor jako opozice šup a stejně přiletí kobliha říznutá soudružkou :nevim:

Pozor, at si neprectes, ze z tvych prispevku cisi nestastnost a jsi agresivni :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
310
16.11.21 13:05

No ještě než půjdu tak si odložím..aby nezapadlo…

https://vaersanalysis.info/…h-9-17-2021/

od prosince 2020 po současnost umřelo po očkování na covid více lidí než na VSECHNA ostaní očkování od roku 1990 8o po současnost…
téměř 500 umrtí za týden…
Riziko úmrtí na vakcínu COVID je 174,2krát vyšší než u vakcíny proti chřipce
a tak no…
na max. půl roku ochrany…neberte to..
nestane se prostě, že se najednou naočkuje 80%lidí. nestane. Ted další donucení naočkovaní, ale mezi tím už je kolik?!! procent s prošlým očkováním a na 3tí dávku nepůjdou? hodně…to neklapne prostě, je mi líto.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
16.11.21 13:09
@Yorkmut píše:
Pozor, at si neprectes, ze z tvych prispevku cisi nestastnost a jsi agresivni :mrgreen:.

Je mi to fuk, očkovaná jsem kvůli sobě, kvůli svému zdraví, jsem chronicky nemocný člověk a proto jsem na očkování šla. Ani neležím v médiích abych hltala počty nakažených a ani nikoho nepřesvědčuju jak je očkování to nej nej nej, každého věc. A jestli mě z agresivity nařkne někdo kdo tu háže tečkama a rozčiluje se tu snad nejvíc ze všech, tak se tomu maximálně zasměju. Aspon do doby než vymřu s ostatními očkovanými ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
16.11.21 13:11

Ta masirka v mediich je znacna, stejne jako to ohybani informaci. Nechapu to rozdeleni spolecnosti na necokovane a ockovane. Ockovani nebrani prenosu infekci, to uz bylo dokazane, je dulezite pro imunitni system, ktery si pak lepe s virem poradi, ale zaroven nezarucuje, ze nebudete mit tezky prubeh, ale znacne ho snizuje, nicmene, je to vzdy o vasem imunitnim systemu. Tohle vam nikdo nezaruci. Divat se na neickovane jako na viniky epidemie je smesne, i ockovani prenasi nemoc. U nas ve firme je naickovano 75% lidi, neockovani vesmes na HO a presto jsou u nas pozitivni, ockovani pozitivni co nakazili dalsi pozitivni ockovane. Ani, vetsina z nich nema ani zadne priznaky nebo slabe..nicmene, ted narizuji HO vsem, takze bych nehazela vse naneockovane, proboha. Uz pred letem to bylo zjevne, ze ta vakcina neni o tom, ze lidi nebudou nakazlivi, ale o tom, aby nedochazelo k tolika hospitalizacim, coz se ale stava i tak, protoze holt ta vakcina nechrani tak dlouho jak se tvrdilo, ted rikaji cca 5-6 m, u nekoho i mene. :nevim:

A presne jak rekl Drbal, vakcina neni neco co by nas melo spasit, aspon ne ted, s temi daty, ktere mame, je to neco podpurneho, sam rekl a dobre, ze je oroblem, ze k lekarum se nedostavaji informace jake leky pouzit apod a pritom u dosti lecich jsou informace, ze zabiraji, ale nejsou vedeny jak doporucujici, jsou to leky, ktere jsou vyzkousene, schvalene, ktere uz jsou i na trhu nejakou chvili, takze se nejdsna primarne o nejake testovaci leky..

A co vadi me, ze se do ockovani nuti i lide kteri maji prokazatelne vysoky pocet protilatek, cili se s infekci jiz setkali, ale po uplynuti nejake doby, kdy se nenaockuji, se na ne pohlizi jako na neockovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí