Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
16.11.21 19:13
@Calathea píše:
A opravdu ti nevadí, ze pokud odsouhlasi 5 měsíců, tak se ti to sejde i 3× do roka?

Nějak ti ani ne :nevim:
Pro imunitní systém je to stejná zátěž jako velmi mírná viróza a během roku jsou někteří nadšenci pro nejrůznější promořování nachlazení pětkrát šestkrát. :nevim:

A nechtěj vědět, co do tebe namlátí, když chceš letět do Indie. :lol: To se i mně protočily panenky. Opíchali mě a stále jsem tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
16.11.21 19:20
@Anna766 píše:
Málokdo tomu věří jo? Už jsem si vyslechla z očí do očí o tom, jak uvidíme do dvou tří let co se s námi očkovanými stane, asi že vymřem nebo nevím…tady už poněkolikáté čtu o těch štastných co dostali to placebo, to by mě zajímalo kdo to dostal a kdo ne, jak se to pozná?
Mám známé co jsou neočkovaní a nijak se do nich nenavážím, jejich věc moje zbytečná starost, ale když vidím jejich statusy na FB o tom jak je třeba prohlédnout, otevřít oči a že je to nová genocida lidstva, protože BG a spol potřebují aby lidstvo povymíralo neb je přelidněná planeta a podobný s prominutím hověziny, tak si prostě myslím svoje že jsou dobře praštěný.

Co je placebo neví prý ani lékař, který očkuje. Pak se ceka na vyhodnocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
16.11.21 20:04
@Zumpa píše:
Není jednodušší napsat, že patříš do skupiny antivax, která nepochopila, že účinnost vakcíny časem klesá, podobně jako u jiných?

a tak… jestli se musím nutně zařadit do některé z těch novodobých skupin antivax x provax, tak to tak asi bude. i když jinak očkujeme normálně, občas i něco navíc. takže ještě tak před dvěma měsíci mě ani nenapadlo, že ze mě někdy bude „zatvrzelý antivaxer“, rebel, úhlavní nepřítel státu atd.
1 vakcína nebude fungovat na všechny mutace, i kdyby účinnost neklesala.

Příspěvek upraven 16.11.21 v 20:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
16.11.21 20:24
@Uslava píše:
Je to od tebe taaaaaak hezké, že si o nás děláš starosti. Děkuji ti za všechny očkované. Neboj, ono to nějak dopadne. Tvůj problém to není, můžeš zůstat v klidu. :kytka: :kytka: :mavam:

no tak hlavně, aby to fakt nedopadlo blbě, aby se nám tu za pár let nerozjely v hojné míře nějaké podivné choroby, obtíže… to by byl fakt průšvih, jako vážně. a světe div se, budu ráda, když se to nestane. neodsuzuju nikoho, kdo to podstoupil, asi měl v daném okamžiku dojem, že je to to nejlepší, co může udělat.
dokonce svým způsobem závidím tu důvěru, že jako ti pánové v televizi to s náma myslí dobře.
a pevně doufám, že můj problém to nebude ani do budoucna, ono kdyby se neobjevovaly sem tam nevinné náznaky, že by to jako do budoucna mohlo být povinné, tak se asi ani nezapojuju do diskuzí.
naposled jsem tu řešila, jak opakovaně používat ffp3 a jak vydezinfikovat ten nákup :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
16.11.21 20:46
@Takco píše:

A to jste sebrali kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
16.11.21 21:01
@Takco píše:

boha jeho, to je desna ptakovina. Bezne ockovani se neucastni zadne studie, dostavaji vakcinu na covid.
Nejakou dobu jsem te mela za uzivatelku, co si z tohoto tematu dela srandu. Prosim, napis, ze to tak je, protoze v opacnem pripade jsi nebetycne hloupa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
16.11.21 21:09
@Takco píše:

Jaké vyhodnocení? Kdo by to evidoval, když ani očkující nemají vědět, co očkují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
16.11.21 21:34
@Popeladym píše:
Jaké vyhodnocení? Kdo by to evidoval, když ani očkující nemají vědět, co očkují?

smankote, to je desne tupa myslenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
16.11.21 21:36
@Popeladym píše:

Taky už jsem to slyšela. Nevěřím tomu, ale technicky by to asi problém moc nebyl. Každý očkovaný má spojené rodné číslo a šarži, co mu pichli. Zdravotní údaje k tomu by určitě našli. Výrobce by věděl, která šarže je která. Doktoři to vědět nepotřebuji, hlavně by ovlivnili výzkum. Mohli by tím vysvětlit ty ockovane, co leží v nemocnici - jsou to ti, co dostali placebo :D …. Jako čistě teoreticky, kdyby fakt naockovali všechno co se hýbe, tak by v budoucnu neměli referenčního skupinu, se kterou by ty dlouhodobé nežádoucí účinky mohli porovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
16.11.21 21:38
@matkabagristy píše:
smankote, to je desne tupa myslenka

Já tady o placebu nepsala, proto se ptám. Nevím, k čemu by to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
16.11.21 21:39

Moc hezký rozhovor na Novinkách. Plně s ním souhlasím.
 https://www.novinky.cz/…idu-40378208

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
16.11.21 21:42
@tutulka123 píše:
Moc hezký rozhovor na Novinkách. Plně s ním souhlasím.
https://www.novinky.cz/…idu-40378208

Jo, divím se, že to prošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
16.11.21 21:44

Informace o poctu lidi ve studii se pise v pribalovych letacich
https://www.ema.europa.eu/…ation_cs.pdf
nez si to najit, radeji sirit hoax o tom, ze VSICHNI ockovani jsou soucasti studie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
16.11.21 21:47
@Calathea píše:
Taky už jsem to slyšela. Nevěřím tomu, ale technicky by to asi problém moc nebyl. Každý očkovaný má spojené rodné číslo a šarži, co mu pichli. Zdravotní údaje k tomu by určitě našli. Výrobce by věděl, která šarže je která. Doktoři to vědět nepotřebuji, hlavně by ovlivnili výzkum. Mohli by tím vysvětlit ty ockovane, co leží v nemocnici - jsou to ti, co dostali placebo :D …. Jako čistě teoreticky, kdyby fakt naockovali všechno co se hýbe, tak by v budoucnu neměli referenčního skupinu, se kterou by ty dlouhodobé nežádoucí účinky mohli porovnat.

Taky jsem to slyšela. Ovšem toto teda snad už opravdu, ale opravdu, ne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
16.11.21 21:54
@Popeladym píše:
Taky jsem to slyšela. Ovšem toto teda snad už opravdu, ale opravdu, ne. :D

Vzhledem k tomu, jaké šílenosti se za poslední téměř dva roky dokázaly stát skutečností jsem snad ochotna i uvažovat o takovéhle konspirační hovadině. :mrgreen: Ale vážně, tohle fakt ne. (Teda kdyby zrovna tahle konspirace byla pravdou, tak by mě to nastvalo. Kdybych věděla, která šarže je placebo, tak jsem mohla mít tečku a být občan první kategorie se všemi výhodami :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí