Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Já nevím, co si tady namlouváš. Přirozené protilátky taky klesají. My prodělali covid v dubnu a v červenci jsme šli na kontrolu protilátek před očkováním a měli jsme jich sotva třetinu v porovnání s prvním testem pár týdnu po covidu.
Nikdo netvrdi, ze neklesaji, ale pokud je ma nekdo vysoke, tak to nikoho nezajima a na ocko te zenou dej se co dej, i kdyz je to mimi, cpat do sebe ocko, kdyz mas vysokr protilatky, muze to pak zpusobit blbou reakci.
Ten hon na carodejnice (neockovany) je smesny, ta vakcina pusobi kratce, takze i kdyz ocko mas, po par mesisich jakobys nemela. Nutit nekoho k ockovani, ktere chrani chvili? Do ocko by se nemel nikdo nutit, zvlast pokud ta vakcina neni vubec spolehliva, aspon ne v takovem meritku, jak by mela. Co teprve to podminovat praci, ok naockuju se, 3 m budu ok, pak bez protilatek a vesele si sirim vir dal…
lidi co se naockovali tou jednorazovou vakcinou asi ani ve snu netusili, ze to bude max na 2 m a pak nic..tee se maji jit dat preockovat, ale uz jinou vakcinku, kterou budou muset zas za par mesicu preockovat nebo zas reknou, prisli jsme s necim jinym, pichnete si neco jineho. Neverim, ze vetsina lidi vero tem hoaxum o cipexh, neplodnisti, gennetickych mutaci, vadi jim tohke, ta nespolehlivost vakcin, ty nesmysly od vlady, to ze nechteji delat pokusne kraliky..vam to neva, pichejte si co chcete kolikrat do roka chcete.. ale nutit k tomu nekoho? ![]()
Vy všichni, kdo jste si nechali naměřili protilatky proti covidu po prodelani a říkáte že jsou vysoky: kolik máte? Jsou to tisícovky jednotek?
Já mám zmereno, mám je (covid prodelany na jare), ale co to znamená nikdo úplně přesně neví.
rozhodně mě přijde větší „sichr“ si to ockovani dát.
@Lily-of-the-valley píše:
Vy všichni, kdo jste si nechali naměřili protilatky proti covidu po prodelani a říkáte že jsou vysoky: kolik máte? Jsou to tisícovky jednotek?Já mám zmereno, mám je (covid prodelany na jare), ale co to znamená nikdo úplně přesně neví.rozhodně mě přijde větší „sichr“ si to ockovani dát.
Tak si ho nezapomen pro sichr davat co druhy mesic jo
@ahhotep píše:
Tak si ho nezapomen pro sichr davat co druhy mesic jo
Můžeš mi říct, proč na mě utocis? Uvědom si, že tu píšeš o honu na čarodějnice a přitom se do mě pouštíš kvůli tomu, že se nechám očkovat.
Můžeš mi říct, proč na mě utocis? Uvědom si, že tu píšeš o honu na čarodějnice a přitom se do mě pouštíš kvůli tomu, že se nechám očkovat.
Rekla bych, ze timto prispevkem jsi pekne shrnula celou diskusi. Mne jako ockovane je uplne jedno, proc se nekdo ockovat nenechal a pokud je kdokoli s cimkoli nespokojeny, tak je na nem, at s tim neco dela.
Lidi, vy zbtoho covidu jednou zblbnete, prestante to resit a zijte, tohle vecny dohadovani ocko X neocko. Lidi vsude jen resi covid, covid, strachuji se, bylo by vam lip, kdyz byste vypli zpravy, diskuzi a vratili se do zivota.
@Lily-of-the-valley píše:Rekla bych, ze timto prispevkem jsi pekne shrnula celou diskusi. Mne jako ockovane je uplne jedno, proc se nekdo ockovat nenechal a pokud je kdokoli s cimkoli nespokojeny, tak je na nem, at s tim neco dela.
Vy všichni, kdo jste si nechali naměřili protilatky proti covidu po prodelani a říkáte že jsou vysoky: kolik máte? Jsou to tisícovky jednotek?Já mám zmereno, mám je (covid prodelany na jare), ale co to znamená nikdo úplně přesně neví.rozhodně mě přijde větší „sichr“ si to ockovani dát.
Ono to asi chce nechat zmerit po prodelani a pak obcas zkontrolovat, jestli neklesaji. Ja mela zmereno nua, tak jsem sla na ocko.
@jednoslunicko píše:
Rekla bych, ze timto prispevkem jsi pekne shrnula celou diskusi. Mne jako ockovane je uplne jedno, proc se nekdo ockovat nenechal a pokud je kdokoli s cimkoli nespokojeny, tak je na nem, at s tim neco dela.
No, jako ockovana s tim souhlasim. Jako zdravotnika me to pekne se. e. Zase budeme padat na hubu, protoze ma nekdo pravo. Nemohli by pak uplatnit i svoje pravo stonat si jen a jen doma? Aspon by zbylo vic sil a kysliku pro ty, kteri nerezignovali rovnou. Co s tim muzu delat ja?
Proc je najednou Bojko v nemocnici s oboustrannym zapalem plic? Jo, aha, on to neni Covid…
@mroe píše:
No, jako ockovana s tim souhlasim. Jako zdravotnika me to pekne se. e. Zase budeme padat na hubu, protoze ma nekdo pravo. Nemohli by pak uplatnit i svoje pravo stonat si jen a jen doma? Aspon by zbylo vic sil a kysliku pro ty, kteri nerezignovali rovnou. Co s tim muzu delat ja?
Proc je najednou Bojko v nemocnici s oboustrannym zapalem plic? Jo, aha, on to neni Covid…
Ja jsem sestra a ocko nemam, nekolik doktoru u nas taky ne, tak si ty vykriky nech prosim, uz se u nas ptaji na praci sestry, co delaji v AT, kde chteji udelat pro zdravotniky povinne ockovani, takze se chteji vracet do CR, ne kazdy zdravotnik je s ocko zajedno, vime? Radeji anonym, at me tu neukamenuji, dnes rict, ze je nekdo neockovany, div by ho lidi nekamenovali. Ja jsem pro ockovani rizikovych skupin a starsich 55+. Vcera jsem se o tom bavila s nasim doktorem na odd a rikal, ze jeste u zdravotniho personalu je to ke zvazeni, on neni, ale zvazuje to, ale ze avoje deti neda nikdy
@Anonymní píše:
Ja jsem sestra a ocko nemam, nekolik doktoru u nas taky ne, tak si ty vykriky nech prosim, uz se u nas ptaji na praci sestry, co delaji v AT, kde chteji udelat pro zdravotniky povinne ockovani, takze se chteji vracet do CR, ne kazdy zdravotnik je s ocko zajedno, vime? Radeji anonym, at me tu neukamenuji, dnes rict, ze je nekdo neockovany, div by ho lidi nekamenovali. Ja jsem pro ockovani rizikovych skupin a starsich 55+. Vcera jsem se o tom bavila s nasim doktorem na odd a rikal, ze jeste u zdravotniho personalu je to ke zvazeni, on neni, ale zvazuje to, ale ze avoje deti neda nikdy
Proc bych si je mela nechat? Nech si je ty, neockovana anonymni hrdinko. Neznam ve svem okoli ua ZADNEHO zdravotnika, ktery neni ockovany. Ty, kdyz nemas ani odvahu napsat pod svym nickem, muzes byt kdokoli, mozna kecas a mozna ani nejsi sestra.
Příspěvek upraven 17.11.21 v 10:31
@mroe píše:
Proc bych si je mela nechat? Nech si je ty, neockovana anonymni hrdinko. Neznam ve svem okoli ua ZADNEHO zdravotnika, ktery neni ockovany. Ty, kdyz nemas ani odvahu napsat pod svym nickem, muzes byt kdokoli, mozna kecas.
Mne je to jedno co si myslis, vazne si myslisy ze jsou vsichni zdravotnici ockovani, tak si tomu ver.
@Anonymní píše:
Mne je to jedno co si myslis, vazne si myslisy ze jsou vsichni zdravotnici ockovani, tak si tomu ver.
Ja to vidim, ja tomu nemusim jen verit. Ale, ze i nektere sestry nejsou nejchytrejsi, jsem uz si taky vsimla. Nastesti takovych neni moc.
@mroe no ale to je taky blbost a asi sociální bublina. Statistiky k proočkovanosti zdravotníků jsou a není to 100 %. ![]()
Můj pediatr a sestry praktik očko nejsou a nejsou ani úplně pro. (I přesto mi pediatr řekl, ze nevidi problém v mém očkování při kojení, což oceňuji, že se mi to nesnažil nejakyma kecama vymluvit.)
@mroe píše:
Proc bych si je mela nechat? Nech si je ty, neockovana anonymni hrdinko. Neznam ve svem okoli ua ZADNEHO zdravotnika, ktery neni ockovany. Ty, kdyz nemas ani odvahu napsat pod svym nickem, muzes byt kdokoli, mozna kecas a mozna ani nejsi sestra.Příspěvek upraven 17.11.21 v 10:31
Verim, ze vetsina ma ocko, ale ja ve svem okoli znam dost zdravotniku bez,. Muj svagr je lekar a ocko nema, sestrenice sestra na aru a ocko nema a co vim od ni, tak cca 20% personalu tez ne, kamaradky pediatra ocko nema. Kamarad lekar, sice ne v nemocnici, ma soukromou praxi a tez ocko nema, ma teda covid prodelany a protilatky, ake co mi psal, nevi, zda se necha naockovat, zatim zvazuje. Ja ziju v AT a mam tu kamaradku co dela v DD a taky tak tretina bez ocko. A je pravda, ze to tady v AT zvazuji povinne, ale co slycham dost personalu v nemocnicich a tak se vuci tomu stavi proti, lekari i sestry, ne vsichni maji ocko, je jich dost co nema, nedavno tu byl protest zdravotniku, kvuli nedostatku personalu a lepsich podminek, platu..a pokud to udelaji povinne, spousta zdravotniku tu zvazuje dalsi protest. Proto se divim, ze tak jiste tvrdis, ze zadny zdravotnik neni ockovany. Ja pracuji ve velke mezinarodni firme a dost lidi tu ma zdravotniky v rodine a dost jich ocko nema, takze verim, ze i v cesku jich bude dost…
@mroe píše:
Ja to vidim, ja tomu nemusim jen verit. Ale, ze i nektere sestry nejsou nejchytrejsi, jsem uz si taky vsimla. Nastesti takovych neni moc.
Aha, ted jednotka inteligence je, kdo ma ocko a kdo ne? ![]()