Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
My Melody
17.11.21 13:15
@Takco píše:
U nás je léčba údajně špatná a na tom stojí i umrtnost.

Ja o Cechach moc nevim, neziju u vas, mam info jen ze zahranici. Ja jen reagovala na tu diskuzi, ktera tu vznikla o lecich na covid. Proste zbytecne umirali lide a to nejen u vas, protoze nebyli l vcas vysetreni, nebyli vcas leceni a nebyli spravne leceni.

• Citovat
  • Upravit
26928
17.11.21 13:16
@My Melody píše:
Ja o Cechach moc nevim, neziju u vas, mam info jen ze zahranici. Ja jen reagovala na tu diskuzi, ktera tu vznikla o lecich na covid. Proste zbytecne umirali lide a to nejen u vas, protoze nebyli leceni, nebyli vcas leceni a nebyli spravne leceni.

A jaka je ta spravna lecba? Zatim jsi popsala jen vysetreni pacienta. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
17.11.21 13:17
@My Melody píše:
Ja nekde pisu, ze je to lecba??? jasne ze jsou to vystetreni! Jsou soucasti jejich protokolu.. Lecba je HCQ + AZT, IVM, antikoagulanty, kyslikoterapie, kortikoidy…Reaguj na to, co jsem napsala, ze mame vysledky, ze vcasna, zduraznuju VCASNA lecba zachrnuje zivoty. Ze pacient by mel byt co nejdriv vystrenej a lecenej a sledovanej.

Ale pro LÉČBU musíš mít prostor v nemocnicích. Jinak to prostě nejde. A to je ten problém. :roll:
Jako radši vakcínu než kdyby mi zjistili covida, automaticky nasazený kortikoidy, antiparazitika a další hovadiny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
17.11.21 13:18
@cecetka píše:
A jaka je ta spravna lecba? Zatim jsi popsala jen vysetreni pacienta. :think:

Vždyť to tam doslova jmenuje.
Mně se zdá, že půlka lidí už ani nečte, jen píše. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
17.11.21 13:24
@MrsNorris píše:
Mně se zdá, že půlka lidí už ani nečte, jen píše. :think:

Vsem automaticky odcervovac? Nebo automaticky kortikoidy? To snad ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
17.11.21 13:28
@Bábrdl píše:
Napsala jsi, že když máš chřipku, tak tě léčí. Já jsem ti dokázala, že tě „léčí“ stejně, jako když máš covid. :jazyk:

Zásadní rozdíl jsem zaznamenala, že při covidu mě léčili po telefonu, při chřipce nebo jiné viróze mi poslechla průdušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
17.11.21 13:41
@cecetka píše:
A jaka je ta spravna lecba? Zatim jsi popsala jen vysetreni pacienta. :think:

Neumis cist, holka, ja ti to nebudu jedste jednou psat. Je to tam rozepsano.

• Citovat
  • Upravit
26928
17.11.21 13:45
@My Melody píše:
Neumis cist, holka, ja ti to nebudu jedste jednou psat. Je to tam rozepsano.

Takze vakciny v zadnem pripade, ale veterinarni leky, nebo kortikoidy, proti kterym biomatky tak broji, jsou v pohode? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
17.11.21 13:47
@cecetka píše:
Vsem automaticky odcervovac? Nebo automaticky kortikoidy? To snad ne :nevim:

Automaticky urcite ne, vyhodnoti se skore, predavsim jde o starsich, tusim nad 50, rizikovych, skratka kazdy pacient se vysetri, zhodnoti a lekar rozhodne o lecbe. Podepisou papir, protoze jde o off label.
Mmch, kotikoidy se nadavaji u vcasne antivirove lecby, ale pozdeji, kdyby se dali nazacatku, mohli by uskodit.
Pokud te zajima vic info, kontaktuj IHU v Marseille, maji kontakni mail, komunikuji i v anglistine. :)

• Citovat
  • Upravit
My Melody
17.11.21 13:50
@cecetka píše:
Takze vakciny v zadnem pripade, ale veterinarni leky, nebo kortikoidy, proti kterym biomatky tak broji, jsou v pohode? :nevim:

Ty skutecne neumis cist, tohle nepochopeni textu je problem, protoze takhle nejde diskutovat. Furt dokola pisu, ze ockovani je o individualnim zvazeni rizika-benefitu. Kdyby mi bylo 60, mela bych curkovku, nebo hypertenzi, nebo co a byla bych obezni, ockovala bych se.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
17.11.21 13:55
@Lily-of-the-valley píše:
Ale pro LÉČBU musíš mít prostor v nemocnicích. Jinak to prostě nejde. A to je ten problém. :roll:
Jako radši vakcínu než kdyby mi zjistili covida, automaticky nasazený kortikoidy, antiparazitika a další hovadiny. :lol:

Vcasna lecba je ambulatorni lecba.

Pak maji pro covidy napriklad jednodenni luzko, ( neumim to prelozit, proste luzko, kde paicent zustane nekolk hodin pocas dne). A pak luzka pro covidy vyzadujici hospitalizace.

• Citovat
  • Upravit
26928
17.11.21 13:59
@My Melody píše:
Ty skutecne neumis cist, tohle nepochopeni textu je problem, protoze takhle nejde diskutovat. Furt dokola pisu, ze ockovani je o individualnim zvazeni rizika-benefitu. Kdyby mi bylo 60, mela bych curkovku, nebo hypertenzi, nebo co a byla bych obezni, ockovala bych se.

Kdybych kdybych. Takovych kdybych tady bylo a uz nejsou mezi nami :nevim:
Tvoji mluvou… kdyby lecba byla, tak se aplikuje. Vsechno jsou to pokusy a nikdo nevi, jake nasledky se projevi do budoucna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
17.11.21 14:01
@MrsNorris píše:
Mně se zdá, že půlka lidí už ani nečte, jen píše. :think:

Popsala to tu už milionkrát. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
17.11.21 14:04
@cecetka píše:
Kdybych kdybych. Takovych kdybych tady bylo a uz nejsou mezi nami :nevim:
Tvoji mluvou… kdyby lecba byla, tak se aplikuje. Vsechno jsou to pokusy a nikdo nevi, jake nasledky se projevi do budoucna :nevim:

To ano. Vakcina je ovšem také pokus. A aplikuje se plošně, hystericky, pod bičem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
17.11.21 14:05
@Popeladym píše:
Popsala to tu už milionkrát. :roll:

Ano, porad stejne nesmysly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek