Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Tak to je lež. Můj muž očkovaný a několik týdnů po plné vakcinaci je mu zle. Má těžší průběh. Já neočko nic a nic po celou dobu Covidu. Z rodiny lidi očko plně a je jim zle. Takže pro mě celé očkování je nesmysl. Když po ocku mají z mé rodiny těžký průběh a já neočko nic a to jsem riziková skupina. Vojtěch tomu nerozumí a nechává si radit od expertů, kteří mu to napíší a on jen mluví na veřejnosti a nic není z jeho hlavy a to samé i Babiš. Prdlajs tomu rozumí.
Kolegyně v práci měla v rodině mejdan 25 lidi. Někdo donesl covid, chytlo ho 19 lidi, z toho 16 ockovanych. Holt důkaz místo slibů jak je ockovani tečka za covidem.
Ale já tuhle situaci beru jako řízené promorovani. Neockovane zavřou doma, čímž je v podstatě ochrání a ockovane nechají mezi sebou promorit. Věří, ze očko jim poskytne ochranu a v nemocnici neskončí. Taky si to přeju i když stávající čísla tomu moc nefandi. ![]()
@Ilona333 píše:
Tak to je lež. Můj muž očkovaný a několik týdnů po plné vakcinaci je mu zle. Má těžší průběh. Já neočko nic a nic po celou dobu Covidu. Z rodiny lidi očko plně a je jim zle. Takže pro mě celé očkování je nesmysl. Když po ocku mají z mé rodiny těžký průběh a já neočko nic a to jsem riziková skupina. Vojtěch tomu nerozumí a nechává si radit od expertů, kteří mu to napíší a on jen mluví na veřejnosti a nic není z jeho hlavy a to samé i Babiš. Prdlajs tomu rozumí.
za to ty jsi se statistickým vzorkem cca 5 lidí úplný expert ![]()
@Ilona333 píše:Čím to, že Ti nějak nevěřím
Já tomu jednoduše nerozumím. Celý svět má hlavu v pejru z covida a přitom by stačilo oslovit odbornice z epipina a je po pandemii do dvou týdnů. Ještě je potřeba vyhrabnout nějaké ekonomy, a jsme za vodou. Holky co tady neplýtvat moudry, ale sepsat to a poslat na WHO?
@inkakřivák píše:
Já tomu jednoduše nerozumím. Celý svět má hlavu v pejru z covida a přitom by stačilo oslovit odbornice z epipina a je po pandemii do dvou týdnů. Ještě je potřeba vyhrabnout nějaké ekonomy, a jsme za vodou. Holky co tady neplýtval moudrá, ale sepsat to a poslat na WHO?
Pipiny na to mají recept a argumenty převratné pro celý svět. Jistěže profesí vědkyně, absolventky vysokých škol včetně prestižních zahraničních universit, členky špičkových vědeckých týmů. Žhavé kandidátky na Nobelovu cenu ![]()
@My Melody píše:
A vis na zaklade ceho se lecba zakazala? Za zaklade zfalsovene studie uverejnene v Lancetu, jejich ministr vydal dekret, kterym lecbu zakazal a odvolal se na zfalsovanou studii, kteoru si ani neprocetl, debo.
Studie byla pozdeji prokazana jako zfalsovana a stahnuta.
Dve dalsi tudie byli zastaveny bez relevantniho vysvetleni, v momentu, kdyz HCQ zacal ukazovat ucinek. Media se odvolavali tehdy taky na studii Recovery, kde dali pacientum 3 nasobni!!! toxickou davku HCQ, kolik lidem dopomohli ke smrti, se uz nedovime. Nebo byli zahrnuti i pacienti bez potvrzeneho PCR. Pak bylo nekolik studii, kde se dal lek pacientum pozde, v tezkem stavu. Ani jedna studie, ktera ucinek nepotrdila, nedodrzela protokol: synergicky efekt HCQ plus AZT, a nutne je dat na zacatku, co nejdriv od prvnich symptomu, dokud je pacient v prvni, virove fazi nemoci.
Zhruba nakolik lecba funguje, uz vime, mame udaje z Marseille.Proc se to vsechno delo, se asi nedovime, ja typuju ze se odstavila levna konkurence, bylo to v dobe, kdy se promoval remdesivir. V te dobe jsme potrebovali nakoupit a nalit do pacientu (neucinny a drahy) remdesivir, to je moje hypoteza, ale jak to bylo doopravdy, se uz asi nedovime.
Ja ve Francii zila, mam tam rodinu, kamarady, blizke lidi, kteri byli v Marseille leceni.
Ti účastníci studie věděli, že jsou účastníky studie? A co ostatní?
@cecetka píše:
@My Melody Zatim vsechny tve odkazy na studie se ukazaly jako liche. Ale budes nas osocovat, ze neumime cist.
Ver si svym internetovym teoriim a nam prenech, ze jim neverime
Az bude neco ucinneho, co bude zabirat, verim, ze se v medicine bude aplikovat celosvetove. Nic takoveho ale bohuzel jeste neni
Jak se říká: stal se zázrak, pacient se při naší léčbě uzdravil! ![]()
@Takco píše:
Ti účastníci studie věděli, že jsou účastníky studie? A co ostatní?
udaje o teto „studii“ lze vyguglovat
@matkabagristy píše:
udaje o teto „studii“ lze vyguglovat
Hod sem odkaz, prosím. Dekuju!
@Takco píše:
Hod sem odkaz, prosím. Dekuju!
dej si do vyhledavace jmeno toho dochtora
Zase je tu tohle. Zázračná „zakázána včasná léčba“, která se skládá z aplikace kortikoidů a ATB a to všem bez výjimky. Rezistenci ATB celosvětově zdar!
Příspěvek upraven 17.11.21 v 23:31
@Mango_Lassi píše:
Zase je tu zase. Zázračná „zakázána včasná léčba“, která se skládá z aplikace kortikoidů a ATB a to všem bez výjimky. Rezistenci ATB celosvětově zdar!
co?? už zase nějaký hrdina od počítače „ordinuje“ celoplošně kortikoidy a ATB na virózy?
hoho
takže imunitu potlačí hned v zárodku a znemožní se jí efektivně bránit, a nechá rozjet zánět plic oboustranně a kdyby jen to
a ATB dodělá střevní floru a tímpádem taky nabourá imunitu a nebožáka poškodí hned zkraje a celoplošně a efektivně
joooo, hrdinové od compu, léčitelé co vystudovali na googlu, to je mor dnešní doby
a že si do těch špitálů nejdou sednout a léčit
nebo alespoň tam pomáhat jako sanitáři, to nenese, pacičky si neušpiníme, to my jen tak anonymně plácáme houadiny
a šíříme dezinformace
vooohromné hrdinství, jjjjj
![]()
prej " zakázaná léčba" asi tuším který psycho to sem zase obsesivně spamuje, ale číst to nebudu, ptž to nemá prostě cenu, bláznovi se bludy nemají vyvracet, tím se jen posilují
Citace
„pozdeji kortikoidy
jejich vcasna antivirova liecba : synergicky efekt HCQ a AZT, je potreba zacit co nejdriv, v prvni fazi covidu.“
Azt je Azithromycin (ATB).
HCQ je Plaquenil.
Přiznávám se, že pár těch odkazů od MM jsem otevřela
![]()
Už to znám nazpaměť, protože je to furt dokola ten stejný shit.
@Lily-of-the-valley píše:
@My Melody řeknu ti tajemství. Můžeš si zadat www.koronavirus.mzcr.cz nebo třeba www.novinky.cz nebo www.ceskatelevize.cz a hele zázrak, najdeš to tam. Na někoho kdo tak miluje házení odkazů všemi směry mě fakt pobavilo, že se ptáš dalšího diskutujícíco na info.Jinak to neutuchající presvedceni, že 99% lékařů světa je očividně zapleteno do obřího covid spiknutí, kdy jen ten jeden doktor z Francie na to přišel, ale ostatní ho ihned umlceli, je fakt vtipné.
Situace je strašná, změny co dělá vláda jsou masakr, nesouhlasím. Ale proč dohaje ma tolik lidí tendenci věřit někomu, kdo jen slepě kopíruje nějaké texty, kterým sama nerozumí?
Je důležité, že je tam moc medicínských termínů, a zní to rádoby vědecky. ![]()