Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@My Melody Zatim vsechny tve odkazy na studie se ukazaly jako liche. Ale budes nas osocovat, ze neumime cist.
Ver si svym internetovym teoriim a nam prenech, ze jim neverime ![]()
Az bude neco ucinneho, co bude zabirat, verim, ze se v medicine bude aplikovat celosvetove. Nic takoveho ale bohuzel jeste neni ![]()
@M.I.L.F.
Ja nevim, nevim co bude, jak se situace bude vyvijet, co se dozvime, co se nedozvime…
Co se tyce nekterych tady, ja na ne uz taky trpelivost nemam, vetsinou je preskakuju, trpelivost na dnes je vycerpana. ![]()
@cecetka píše:
@My Melody Zatim vsechny tve odkazy na studie se ukazaly jako liche. Ale budes nas osocovat, ze neumime cist.
Ver si svym internetovym teoriim a nam prenech, ze jim neverime
Az bude neco ucinneho, co bude zabirat, verim, ze se v medicine bude aplikovat celosvetove. Nic takoveho ale bohuzel jeste neni
Co?
Tak na toto skutecne nemam trpelivost? Tady mas adresu : „Reviews in Cardiovasculare Medicine,“ tady mas mail : cmeditorial@imrpress.org, napis jim proc je publikace „Early combination therapy with hydroxychloroquine and azithromycin reduces mortality in 10,429 COVID-19 outpatients“ licha. Napis i primo IHU, vysvetli jm, ze je to liche. A mne s tvymi lichymi fantaziemi dej prosim uz pokoj, mne uz nezajimaji, dekuju. ![]()
@My Melody když je tato léčba tak účinná, proč se tedy používá jen v Marseille? To to všem státům uniklo, že vlastně máme už léčbu na covid od roku 2020? https://www.mayoclinic.org/…faq-20485627
Cituji: Hydroxychloroquine and chloroquine. These malaria drugs were authorized for emergency use by the FDA during the COVID-19 pandemic. However, the FDA withdrew that authorization when data analysis showed that the drugs are not effective for treating COVID-19. They can also cause serious heart problems.
@Anonymní píše:
Dobře, ale to nemění nic na tom, že ta léčba je tady už zakázaná. Francie není v léčbě Covidu o moc lepší jak ČR, věř mi
Nekaz ji ten pracne vykonstruovany obrazek… ![]()
@Anonymní píše:
@My Melody když je tato léčba tak účinná, proč se tedy používá jen v Marseille? To to všem státům uniklo, že vlastně máme už léčbu na covid od roku 2020? https://www.mayoclinic.org/…faq-20485627Cituji: Hydroxychloroquine and chloroquine. These malaria drugs were authorized for emergency use by the FDA during the COVID-19 pandemic. However, the FDA withdrew that authorization when data analysis showed that the drugs are not effective for treating COVID-19. They can also cause serious heart problems.
Neumis cist skutecne. Vsechno na co se ptas, jsem uz napsala.
Vzdyt nas temi odkazy na studie, ktere sama necte nebo jim nerozumi, zahlcuje uz vic jak rok…a uplne stejne je nectou ani ti, co s ni souzni…staci jim, ze to zni duveryhodne. Marny.
@M.I.L.F. píše:
Milá Melody.
Obdivuji tvou trpelivost.
Ja uz na to asi nemam.
Hale slavna doktorko Babrdl tady…neni nahodou D dimer test na srazeni krve a ne vit D ty expertko![]()
![]()
To opravdu nema cenu diskuze pokud se nekdo vydava za zdravotnima a nevi takovou zasadni vec…
To co popsala melody nejsou JEN vysetreni. To jsou zasadni informace ktere prave urci tu vcasnou lecbu-doma.
Dekuji bohu za to ze mam v blizkosti inteligentni doktory. Toto vse vim uz dlouho. Pisu to tu. NIC…stejne jako u Melody…
Krasna oslva 17.11. Demokracie. Od pondeli prestavaji platit testy. Vsechny.
Takze presne ty testy co jsou ted tak strasne dulezite a ukazuji bezinfekcnost jsou za par dni k nicemu?! K cemu tedy celou dobu to testovani bylo?!!
Neockovano kteri potrebovali zit tak zacali vice chodit na testy. Pocty C+ rostou tim padem. A to se nikomu nehodi evidentne, ze ty tečky nefunguji…evidentne
Prosim vas, tečkovane frontové bojovnice. Uvedomujete si, ze jste na tom uplne stejne jako neockovani? Pokud mate vakcinu starsi 5mesicu tak jste na urovni neocko. A od 2mesice uricte hure nez s protilatkamu. Ale protilatky po prodelani se neresi….
Vazne, vazne ale opravdu vazne vam to dává smysl?!!!
Me ne. A to jsem inteligentni vysokoskolacka
Mimochodem to o te vcasne lecbe jsem tu psala uz snad nekdy loni. Byla jsem oznacena nekolikrat za desinformatora.
Melody ma pravdu. Jsou to fakta
Jsou protokoly ktere funguji a system ktery by fungoval. Ale neni vule. Smutny.
Je kolem 3milionu neockovanych. Nekolik milionu lidi s vysumelou vakcinou. A zrusime testy a naordinujeme paralen…a pak se budeme rozcilovat ze jsou plne nemocnice…
To proste nedava smysl. Nedava.
My blbi nevzdělaní to víme ![]()
@M.I.L.F. píše:
Milá Melody.
Obdivuji tvou trpelivost.
Ja uz na to asi nemam.
Hale slavna doktorko Babrdl tady…neni nahodou D dimer test na srazeni krve a ne vit D ty expertko![]()
![]()
To opravdu nema cenu diskuze pokud se nekdo vydava za zdravotnima a nevi takovou zasadni vec…
To co popsala melody nejsou JEN vysetreni. To jsou zasadni informace ktere prave urci tu vcasnou lecbu-doma.
Dekuji bohu za to ze mam v blizkosti inteligentni doktory. Toto vse vim uz dlouho. Pisu to tu. NIC…stejne jako u Melody…
Krasna oslva 17.11. Demokracie. Od pondeli prestavaji platit testy. Vsechny.
Takze presne ty testy co jsou ted tak strasne dulezite a ukazuji bezinfekcnost jsou za par dni k nicemu?! K cemu tedy celou dobu to testovani bylo?!!
Neockovano kteri potrebovali zit tak zacali vice chodit na testy. Pocty C+ rostou tim padem. A to se nikomu nehodi evidentne, ze ty tečky nefunguji…evidentne
Prosim vas, tečkovane frontové bojovnice. Uvedomujete si, ze jste na tom uplne stejne jako neockovani? Pokud mate vakcinu starsi 5mesicu tak jste na urovni neocko. A od 2mesice uricte hure nez s protilatkamu. Ale protilatky po prodelani se neresi….
Vazne, vazne ale opravdu vazne vam to dává smysl?!!!
Me ne. A to jsem inteligentni vysokoskolacka
Mimochodem to o te vcasne lecbe jsem tu psala uz snad nekdy loni. Byla jsem oznacena nekolikrat za desinformatora.
Melody ma pravdu. Jsou to fakta
Jsou protokoly ktere funguji a system ktery by fungoval. Ale neni vule. Smutny.
Je kolem 3milionu neockovanych. Nekolik milionu lidi s vysumelou vakcinou. A zrusime testy a naordinujeme paralen…a pak se budeme rozcilovat ze jsou plne nemocnice…
To proste nedava smysl. Nedava.
Prestavaji platiti u vas testy? To me zajima, muzes k tomu neco napsat?
@Akinee píše:
My blbi nevzdělaní to víme
Tolik veci nedava zmysl, tolik absurdit… jenze lidem to staci, reknou jim priste, ze covid lita ve vyssce jednoho metru nad zemi a pulka lidstva zacne chodit po styrech.
@My Melody řeknu ti tajemství. Můžeš si zadat www.koronavirus.mzcr.cz nebo třeba www.novinky.cz nebo www.ceskatelevize.cz a hele zázrak, najdeš to tam. Na někoho kdo tak miluje házení odkazů všemi směry mě fakt pobavilo, že se ptáš dalšího diskutujícíco na info.
Jinak to neutuchající presvedceni, že 99% lékařů světa je očividně zapleteno do obřího covid spiknutí, kdy jen ten jeden doktor z Francie na to přišel, ale ostatní ho ihned umlceli, je fakt vtipné.
Situace je strašná, změny co dělá vláda jsou masakr, nesouhlasím. Ale proč dohaje ma tolik lidí tendenci věřit někomu, kdo jen slepě kopíruje nějaké texty, kterým sama nerozumí?
Nevím, zda to to už nebylo. V tomto Kocourkově někdo, kdo se nebojí říct pravdu.
https://youtu.be/bgzl5CgvgNs
https://youtu.be/RAnF1wRentA
@My Melody píše:
Neumis cist skutecne. Vsechno na co se ptas, jsem uz napsala.
Uz to je unavne ![]()
@My Melody píše:
@M.I.L.F.Prestavaji platiti u vas testy? To me zajima, muzes k tomu neco napsat?
Nojo vlada ohlásila nová opatření - pro mě vylepšená lobby na ockovani. Neockovani nemohou využívat služby, restaurace, akce. Mohou do práce, nakoupit - zatím do všech obchodů a k doktorovi. Jako největší perly bych viděla: ministr zdravotnictví do TV řekl očkovaní covida mohou chytit, ale v podstatě ho nepřenáší. A pak očkovaným se bude z pojištění hradit 5 PCR testů za měsíc, protože ho potřebuji když cestují do ciziny
. Ale během par týdnů bude nová vlada. Takže kdoví jak dlouho to bude platit.
@My Melody myslím, že máš svoji pravdu a tu ti nevyvrátím. Jen jsem chtěla osvětlit, že ani ve Francii neexistuje zázračný postup nebo lék. Dr. Raoult se svou teorii o účinné léčbě možná v Marseille několik příznivců získal, ale po celém světě si lékaři ťukají na čelo. A ne, hydroxychloroquine nikdy nebyl lék běžně prodávaný bez předpisu, určitě ne v zemi, kde ti bez předpisu neprodají ani ampuli s vitamínem D.