Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Bábrdl píše:
Nějak ti ani ne
Pro imunitní systém je to stejná zátěž jako velmi mírná viróza a během roku jsou někteří nadšenci pro nejrůznější promořování nachlazení pětkrát šestkrát.A nechtěj vědět, co do tebe namlátí, když chceš letět do Indie.
To se i mně protočily panenky. Opíchali mě a stále jsem tady.
Ve vakcínách (ačkoli toto pry neni klasická či skutečná vakcína - ale
) je spousta přídatných látek, které zatěžují organizmus.
@sunnyfox píše:
no tak hlavně, aby to fakt nedopadlo blbě, aby se nám tu za pár let nerozjely v hojné míře nějaké podivné choroby, obtíže… to by byl fakt průšvih, jako vážně. a světe div se, budu ráda, když se to nestane. neodsuzuju nikoho, kdo to podstoupil, asi měl v daném okamžiku dojem, že je to to nejlepší, co může udělat.
dokonce svým způsobem závidím tu důvěru, že jako ti pánové v televizi to s náma myslí dobře.
a pevně doufám, že můj problém to nebude ani do budoucna, ono kdyby se neobjevovaly sem tam nevinné náznaky, že by to jako do budoucna mohlo být povinné, tak se asi ani nezapojuju do diskuzí.
naposled jsem tu řešila, jak opakovaně používat ffp3 a jak vydezinfikovat ten nákup
V televizi myslíš herce?
@Takco píše:
Ve vakcínách (ačkoli toto pry neni klasická či skutečná vakcína - ale) je spousta přídatných látek, které zatěžují organizmus.
Jako v uzeninách, cole, opečeným chlebu, jídle udělaným na teflonové pánvi… A to nemluvím o cigárech a chlastu. Alkohol je nervový jed a v cigaretách je formaldehyd, arsen a dehet, kromě jiného. ![]()
@hopsalka píše:
Hrách na zeď, evidentně. Víc slov = víc energie, zbytečné.
Napsala jsi, že když máš chřipku, tak tě léčí. Já jsem ti dokázala, že tě „léčí“ stejně, jako když máš covid. ![]()
@Anna766 píše:
A to jste sebrali kde?
Myslím, že se tam dá proklikat skrz Comirnaty.
@Popeladym píše:
Jaké vyhodnocení? Kdo by to evidoval, když ani očkující nemají vědět, co očkují?
Nemůžou to vědět, aby neovlivnovali. Chápu to tak, že všechno má čísla, a ta se pak na konci studie teprve přiřadí a odtajni.
@Bábrdl píše:
Rozdíl je v tom, že těch těžce nemocných je prostě moc. V době vlny se hroutí zdravotní péče, musí se odkládat operace… A že máme největší nadúmrtnost od roku 1945.
Pokud se člověk dostane na umělou plicni ventilaci, je to prý v podstatě už jen poslední záchrana. Zkouška, co kdyby se povedlo a on přežil. Při odpojování se údajně malokdy chytne zpátky k zivotu, odejde mu mezitím jeho vlastní dýchání, svaly. Píšu to jednoduše.
Pro doplneni: muze tam být, ale jen relativně krátkou dobu. Pár dnů, aby se vrátil zpátky do života…
@Takco píše:
Pokud se člověk dostane na umělou plicni ventilaci, je to prý v podstatě už jen poslední záchrana. Zkouška, co kdyby se povedlo a on přežil. Při odpojování se údajně malokdy chytne zpátky k zivotu, odejde mu mezitím jeho vlastní dýchání, svaly. Píšu to jednoduše.
Tak jistě, že se snaží pacienty udržet na neinvazivní ventilaci, co to jen jde.
Úmrtnost na UPV u lidí do 55 let je cca 50%. S přibývajícím věkem je to horší a horší.
Podlední záchrana je ECMO.
@MrsNorris píše:
@Takco
Prosímtě nemohla bys všechny ty svoje jednovětný reakce kumulovat vždycky do jednoho příspěvku?
Omlouvám se, čtu a reaguji postupne. A někdy mi to technicky vezme víc odkazů dohromady, polepsim se. ![]()
@MrsNorris píše:
@Takco
Prosímtě nemohla bys všechny ty svoje jednovětný reakce kumulovat vždycky do jednoho příspěvku?
Omlouvám se, čtu a reaguji postupne. A někdy mi to technicky vezme víc odkazů dohromady, polepsim se. ![]()
@MrsNorris píše:
@Takco
@Bábrdl píše:
Jako v uzeninách, cole, opečeným chlebu, jídle udělaným na teflonové pánvi… A to nemluvím o cigárech a chlastu. Alkohol je nervový jed a v cigaretách je formaldehyd, arsen a dehet, kromě jiného.
Myslím, že se jedná o hliník nebo rtuť, mozna teď už ne. Složení očkovacích látek se vždycky tajilo, ale je v nich prý hodně komponentů. Co se ví o této, tak je tam napriklad cukr. ![]()
@Takco píše:
Myslím, že se jedná o hliník nebo rtuť, mozna teď už ne. Složení očkovacích látek se vždycky tajilo, ale je v nich prý hodně komponentů. Co se ví o této, tak je tam napriklad cukr.
COŽE?! A proč mi to někdo neřekl, než jsme se nechala očkovat. Co moje dieta?
@Bábrdl píše:
COŽE?! A proč mi to někdo neřekl, než jsme se nechala očkovat. Co moje dieta?
To už je dávno pryč!
Ale je fakt, že někteří lékaři si diabetiky vic hlídají.