Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35488
18.11.21 00:24
@jednoslunicko píše:
Plaquenil pomahana Sjogrenuv syndrom, ale je tam velice vysoke riziko, ze nevratne poskodi ocni sitnici. Pojdme ho hromadne podavat na covid :zed: Lecba cehokoli antimalarikem, to mi pripomina Ing. Blahovou a jeji odcervovaci metody. Mmch, az se divim, ze o ni zrovna ted neni slyset.

Neboj, jeji cas prijde v lecbe postcovidoveho syndromu, ktery ma sanci u casti odeznit sam od sebe… :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35488
18.11.21 00:26
@jednoslunicko píše:
@Borrealis Ja ten lek prave znam kvuli SS blizke osoby a fakt to neni pr.del ho brat. To uz cloveku musi byt trvale a dlouhodobe fakt zle, ale ty kontroly zraku tam jsou caste a dukladne a pri jakemkoli zhorseni se okamzite vysazuje. Ale samozrejme ma v tom tele jeste dojezd a to ty oci muze dodelat uplne. Nespoleham na to, ze tohle nejaky dental vi. :mrgreen: Vakcina je proti Plaquenilu opravdu neskodny bonbonek.

Vakcina je fuj… Tu si neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
18.11.21 00:26
@Borrealis píše:
@Mango_Lassi

jjj AZT na viry :lol: :lol: :lol:

to zde dělá místní ORL, na viry cpe lidem AZT, a je UB, takže pak choděj že je jim zle, mají poničené trávení a žerou ty ATB u viros naprosto zbytečně…ona halt uvízla v 90 - kach a tak vypadá i její léčebný projev

u AZT jsou jeho hladiny nestabilní a obvykle nedosahují ani 60 procent toho co by bylo třeba pro léčebný efekt, je to na bakterie lék naprosto k ničemu, v terénu v podstatě minimálně použitelný s již vysokou rezistencí / a používají ho už jen ti, co naposledy otevřeli odborné články v 90 letech, kdy ještě a naposled AZT frčel /

na viry samozřejmě nefunguje naprosto nijak

po plaquenilu žraném na covida je hlášeno spousta orgánových poškození, na covida nefunguje nijak, ale otrávit se jim a zničit si játra lze celkem pěkně, zničit si krvetvorbu taky
takže darwin a proč vlastně ne? žádná lítost, jejich blbost, když se nechaj léčit konspirátory z netu, dobře jim tak -

během léčby přípravkem Plaquenil, může dojít ke vzniku onemocnění srdce nebo k srdečnímu selhání, které může být v některých případech smrtelné.

Hydroxychlorochin může způsobit snížení hladiny glukosy v krvi. Požádejte svého ošetřujícího lékaře, aby Vás seznámil s projevy a příznaky snížení hladiny glukosy v krvi.
Je nezbytné pravidelně kontrolovat hladinu glukosy v krvi.

Před zahájením léčby přípravkem Plaquenil a během ní budete pravděpodobně muset podstoupit různá vyšetření (zraku, krevního obrazu), a to zvláště v případě dlouhodobého podávání, vysokých dávek nebo jestliže již trpíte nějakou zrakovou poruchou nebo ledvinovou nedostatečností.

Malé děti jsou obzvláště citlivé na toxické účinky 4-aminochinolinů, proto je nutné uchovávat přípravek Plaquenil mimo dosah dětí.

Při léčbě přípravky obsahujícími hydroxychlorochin se vzácně vyskytly případy sebevražedného chování.

ale jinak, základní pravidlo, bláznovi bludy nevyvracejte, protože ho tím v nich jen utvrzujete 8)

jesus, kdyby člověk měl brát vážně každého internetového léčitele…těch je že je vidlemi můžem přehazovat

nic je to nestojí…jejich psychice to pomáhá… :nevim:…jsou to povětšinou chudáci

Jses prilis excitovana, pak nerozumuis textu a vkladas si tam sve projekce. Sklidni se, budes rozumet lepe, uvides, ze to bude lepsi.

Nikomu nepisu, ze zi ma jit koupit leky, naopak vzdy jsem opakovala, ze lecba patri do ruk lekare.

Pokud mas vyhrady k protokolu IHU v Marseille, obrat sa ne, mne to nepis, ja myslim, ze pani lekarka z EM by mela vysveltit lekarum, kteri se umistuji na rebricku „highly-cited“ na poprednych prickach a s H-indexem kolem 150, ze jsou de*bilove a nevedi, co za leky svym pacientum davaji. Ja myslim, ze bys je nemela ochudobnit o tve poznatky, mne to nepis.

• Citovat
  • Upravit
35488
18.11.21 00:30
@My Melody píše:
Jses prilis excitovana, pak nerozumuis textu a vkladas si tam sve projekce. Sklidni se, budes rozumet lepe, uvides, ze to bude lepsi.

Nikomu nepisu, ze zi ma jit koupit leky, naopak vzdy jsem opakovala, ze lecba patri do ruk lekare.

Pokud mas vyhrady k protokolu IHU v Marseille, obrat sa ne, mne to nepis, ja myslim, ze pani lekarka z EM by mela vysveltit lekarum, kteri se umistuji na rebricku „highly-cited“ na poprednych prickach a s H-indexem kolem 150, ze jsou de*bilove a nevedi, co za leky svym pacientum davaji. Ja myslim, ze bys je nemela ochudobnit o tve poznatky, mne to nepis.

Ale ty uz bys mohla prestat plevelit kazdou diskusi svymi vyctenymi moudry. Uz nam to nepis. Fakt uz to nikoho nezajima a nikdo si to nepobezi sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
18.11.21 00:34
@jednoslunicko píše:
@Borrealis Ja ten lek prave znam kvuli SS blizke osoby a fakt to neni pr.del ho brat. To uz cloveku musi byt trvale a dlouhodobe fakt zle, ale ty kontroly zraku tam jsou caste a dukladne a pri jakemkoli zhorseni se okamzite vysazuje. Ale samozrejme ma v tom tele jeste dojezd a to ty oci muze dodelat uplne. Nespoleham na to, ze tohle nejaky dental vi. :mrgreen: Vakcina je proti Plaquenilu opravdu neskodny bonbonek.

Slucnicko, na artritidu a lupus se bere dlohodobe, roky. To je rzodil, v protokolu IHU je to tyden, lek, u ktereho veldejsi ucinky perfektne pozname, pouzivame ho 60 let.
V Marseille v IHU maji odlecenych tisice pacinetu, nemaji jedinou kardiokomplikaci, kazdy paicent je pred lecbou vysetrene, jsem to rozepsala v te prvni odpovedi… jejich lekari patri mezi svetovou spicku, ja teda radeji s prominutim budu duverovat tem nejlepsim, kteri maji vysledky a nebudu se ridit pani doktorkou z EM, coz jiste chapes. :)

Příspěvek upraven 18.11.21 v 01:07

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
18.11.21 00:39
@My Melody píše:

Pokud mas vyhrady k protokolu IHU v Marseille, obrat sa ne, mne to nepis, ja myslim, ze pani lekarka z EM by mela vysveltit lekarum, kteri se umistuji na rebricku „highly-cited“ na poprednych prickach a s H-indexem kolem 150, ze jsou de*bilove a nevedi, co za leky svym pacientum davaji. Ja myslim, ze bys je nemela ochudobnit o tve poznatky, mne to nepis.

TY sem jejich práci vehementně a už přes rok vkládáš, zřejmě jsi fanynka předpokládám, že máš to vše dobře nastudováno a dává ti to velký smysl. Proč teda se máme obracet se svými otázkami na ty doktory, když ses sama pasovala do role jejich mluvčí?
Otázka je čistě rétorická, odpovím si sama - vše jen tupě kopíruješ patrně z nějakých alternativně zaměřených FB skupin.

• Citovat
  • Upravit
392
18.11.21 00:39
@Borrealis píše:
to bude efková diagnosa
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80476
18.11.21 06:44
@Mango_Lassi píše:
@Borrealis zkrátka celosvětové spiknutí, které tají funkční léky kvůli tlaku farma lobby. A jeden francouzský doktor odhalil celý komplot! ❤️️

Ale kdeze jeden doktor. To tady odbornice. Ty všemu rozumí a hlavně umí ctrlc, ctrl v.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
18.11.21 06:51

@Borrealis nedá mi to, ta věta co to muže být za dentála co doporučuje léky lidem a nic o nich neví. Krásně se hodí i na ockovani. Je to snad poprvé v historii, kdy se to pere úplně do všech hlava nehlava a jediná kontraindikace je smrt. V ockovacim busu nebo na nádraží o mě taky nikdo nic neví. A očkovat tehule a říkat jim, ze to je v pořádku, kdyz to nikdo v tuhle chvíli nemůže vědět je neuvěřitelná prasárna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
18.11.21 07:46
@inkakřivák píše:
Ale kdeze jeden doktor. To tady odbornice. Ty všemu rozumí a hlavně umí ctrlc, ctrl v.

Hadat se tu, kdo cemu rozumi, vetsine tu neverim ani, ze maji lekarsky titul. Krasa anonymnich diskuzi, kazdy muze byt kdo chce, berte vsechny s nadhledem a mate klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.21 08:26

@My Melody Takže podle tebe teď Dr Raoult stojí před disciplinární komisí, protože jeho léčba byla správná a zachránila spoustu životů? Asi mu tedy chtějí poděkovat ne? No a ti blbci okolo tu jeho léčbu nechtějí aplikovat proč? Celý svět se proti němu asi spiknul. Kdybys použila logické uvažování místo googlování studií, kterým sama nerozumíš, bylo by to lepší.

• Citovat
  • Upravit
66852
18.11.21 08:35
@Anonymní píše:
@My Melody Takže podle tebe teď Dr Raoult stojí před disciplinární komisí, protože jeho léčba byla správná a zachránila spoustu životů? Asi mu tedy chtějí poděkovat ne? No a ti blbci okolo tu jeho léčbu nechtějí aplikovat proč?Celý svět se proti němu asi spiknul.Kdybys použila logické uvažování místo googlování studií, kterým sama nerozumíš, bylo by to lepší.

bingo, pan doktor stoji v ceste mocnym chtivych ovladnout svet a zmenit svetovy rad. Je to hrdina :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
18.11.21 08:37
@matkabagristy píše:
bingo, pan doktor stoji v ceste mocnym chtivych ovladnout svet a zmenit svetovy rad. Je to hrdina :kytka:

A taky je to rebel, co se vzepřel mainstreamu a nátlaku farma koncernů. Zaslouží si věcnou EM slávu.

• Citovat
  • Upravit
14007
18.11.21 08:50

@Calathea už jsi někdy zkusila nedat dítěti hexu? MMR? Jak to myslíš, že je očkování poprvé povinné pro všechny? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
18.11.21 08:56
@mroe píše:
Ale ty uz bys mohla prestat plevelit kazdou diskusi svymi vyctenymi moudry. Uz nam to nepis. Fakt uz to nikoho nezajima a nikdo si to nepobezi sehnat.

Mluv za sebe, mě to třeba zajímá.
Shánět si to sice nebudu, protože na samoléčbu nehraju. Ale líbí se mi, že existují i snahy hledat cesty i mimo očkovací dogma.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA